• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Solgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım
Geçmiş olsn cnm bnde smdi ki bitsin öyle alayım diyorum bi zararı olmaz herlde

Solgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım
evet inşallah faydasını görürüz

Evet, aynı duyguları ben de yaşıyorum. Acıyormuş gibi geliyorlar.
Aslında ben onların düşündükleri kadar üzülmüyorum. Çünkü umudum var. Evet korkum endişem de var ama kendimi güçlendirmeğe çalışıyorum. Mücadele için. Ama onlar bana böyle acıyan bir tavır sergilediklerinde umudum bile kırılıyor.

.
Maalesef Allahın izniyle bu zor sınavıda atlatırız

Ben decavit ve Omega kullandım sadece eşim için omepaQ10 ve proseedplus verdi doktor ama bazı bayanlarda kullanmış omepa ve proseedi bilmiyorum neye göre veriyorlar doktoruna danışmadan kullanma
canım dün doktora sordum kullanabilirsin öneriyorum ben normalde diye ama ben dhea da kullanıyorum onunla birlikte kullansam sıkıntı olurmu diye sormayı unuttum ya çünkü omegada da deha var

Maalesef Allahın izniyle bu zor sınavıda atlatırız

İşallah :-) bugün bir arkadaşım bana o kadar güzel moral verdi ki içim açıldı. Tedaviye biladığımızı söylediğimde sabki hamileymişim gibi gözlerinin içi güldü yüzü güldü.. sürekli pozitif düşünmemmi söyledi. Ama dedim o zaman da hayal kırıklığı yaşıyorum." Olsun, yaşarsan yine pozitif düşünmeye devam et" dedi. Deneteceğim bunu. Sizinle paylaşmak istedim.

Merhabalaaaarr...

Hubannn Hubannn seni nerden hatırlıyorum diyordum,Fuat Karatepe'denmiş :)

Bende inşallah ya bu ay yada Mart başı transfer olurum.Geçen ay hazırlığa başladık ama benim akıntılar sebebiyle iptal oldu.Benim normalde ameliyat olmam gerekiyordu ama bu şekilde denesek olmaz mı ilk transferi deyince,doktorum denenebilir tabii ki dedi.Şimdi yine sorun çıkmazda ayın 25 inde kontrolüm var,o zaman gün verir sanıyorum.

Şu an bant kullanıyorum.Coraspin,şeker ilacı ve vitaminlerr...

Merhabalaaaarr...

Hubannn Hubannn seni nerden hatırlıyorum diyordum,Fuat Karatepe'denmiş :)

Bende inşallah ya bu ay yada Mart başı transfer olurum.Geçen ay hazırlığa başladık ama benim akıntılar sebebiyle iptal oldu.Benim normalde ameliyat olmam gerekiyordu ama bu şekilde denesek olmaz mı ilk transferi deyince,doktorum denenebilir tabii ki dedi.Şimdi yine sorun çıkmazda ayın 25 inde kontrolüm var,o zaman gün verir sanıyorum.

Şu an bant kullanıyorum.Coraspin,şeker ilacı ve vitaminlerr...
Merhaba canım hayırlı olsun tedavın.
Nerede tedavi oluyorsun cnm

hayırlı olsun canım,inşallah güzel haberlerini alırız buradan
Merhaba,siz de ozan özolcay a gitmişsiniz.bende bu ay adetim başladığında gidicem. Ben de tavsiye üzeine ozan bey e gidicem.İnşallah sizin gibi hayırlı sonuç alırım :)) biraz stres ve heyecan var tabi

Kızlar ben yarın tüp bebek tedavisine başlamak için ilk kez doktora gideceğim bu sürece girdiğim için duygularım karman çorman..bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah da çok güzel bir rüya gördüm.içime bi umut düştü Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar ben yarın tüp bebek tedavisine başlamak için ilk kez doktora gideceğim bu sürece girdiğim için duygularım karman çorman..bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu sabah da çok güzel bir rüya gördüm.içime bi umut düştü Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyım :KK15: ikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.

Bende yarın gidiyorum canım bugun adet oldum hakkımızda hayırlısı bende çok heyecanlıyım :KK15: ikinci denemem ilk denemede 9 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu inşallah melegim bu sefer gelir.

canım yumurtalıklarını mı toplayacaklar? Haydi hayırlısı olsun. Haber verirsin bize de.

Back
X