2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Amin canım Allah razı olsun inşaAllah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu yolda olan tüm arkadaslarımızada inşaAllah.. Annelik eminim ki çok başka bir duygu tarifi olamaz yaşamadan bilinmez.. Duaya devam..
Amin inşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadarz bende martta adetımde dondurulmuş transferı olcm Allahn izniyle . Duamzda ısrarcı olalım bı gün kabl olur inşallah

Arkadaşlar merhaba,
ben de ani bir karar ile 4. denememe başlamak üzereyim. yarın Gonal f ile luveris başlayacağım. bunları beraber kullanan var mı aranızda:))
umarım hepimiz bu ay isteğimize kavuşuruz.

Arkadaşlar merhaba,
ben de ani bir karar ile 4. denememe başlamak üzereyim. yarın Gonal f ile luveris başlayacağım. bunları beraber kullanan var mı aranızda:))
umarım hepimiz bu ay isteğimize kavuşuruz.
Ben sadece gonalf kullaniyorum canimm o dedigin ne ki merak ettimm

Ben sadece gonalf kullaniyorum canimm o dedigin ne ki merak ettimm
canım merhaba,
luveris de bir iğne ancak internette kullanan birini bulamadım. kadınlar klubünde de baktım. daha önce merional kullanmıştım. bakalım hayırlısı. benim hiç tutmadı, senin kaçıncı denemen?
inşallah sonuç alırız bu sefer:))

İlki tutmadi canimm ikinci denemem olucak valla bende hic duymadim o dedigin igneyi hayirlisi olur insallah canimm

İnşallah hayırlısıyla Rabbim güzel sonuçlar nasip eder

bende bugun lucrine basladım bakalım uzun produsur uygulayacak hoca marta da transfer yapılır sanırım hakkımızda hayırlısı olsun kızlar:)

Şöyle dedi açıkçası çok inanmıyorum ama sende kullan bu ara moda oldu eksik kalmayalım dedi. Günde 1 tane. Ama ben 2 ay öncesinden solgar omega 3 e başlamıştım zaten bi de beneday diye b vitamini içiyordum ama ikisi de bebekle alakalı değildi. Dün transferim yapıldı görcez bakalım ama yumurtalardan işlem yapılanların hepsi döllendi busefer. geçen sefer döllenmeyeler olmuştu belki omega 3 fayda etmiştir bilmiyorum

maşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah banada nasip olur sipariş ettim ben bayada pahalı bir vitamin kaça aldın peki eczaneden mi aldın canım

maşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah banada nasip olur sipariş ettim ben bayada pahalı bir vitamin kaça aldın peki eczaneden mi aldın canım
Evet canım eczaneden aldım 110 tl Dr eşime de bi vitamin vermişti ama adını hatırlayamadım şimdi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlı sağlıklı yüzü güzel huyu güzel evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Anladım cnm bnce okadr kötü değil senin rezervin cnku benm ilk tüp bebek yaptrdgimda fsh 6.4 muş ozmn amh 4.59 du smdi amh 2.16 fsh bilmiyorum ama benmde yükselmiştir ozmn amlyttan dolayi
Anladım cnm bnce okadr kötü değil senin rezervin cnku benm ilk tüp bebek yaptrdgimda fsh 6.4 muş ozmn amh 4.59 du smdi amh 2.16 fsh bilmiyorum ama benmde yükselmiştir ozmn amlyttan dolayi
çikolata kisti menopoza girene kadar bir risk malesef bizim için.Allah bir daha yaşatmasın o sıkıntıları. ben şimdi ikilemdeyim.yaşadığım şehirde mi yoksa İstanbul da mı yaptırsam diye. en geç haftaya karar vermem gerekiyor.

Hayırlısıyla bu kez bebeğine kavuşursun inşallah.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…