ben hizli trenle bile gelsem 5 saat canim mesafe maalesef cok isterdim ama ilk denememi burada yapacagim olmadi ankarada olabilir daha yakin bana insallah ilkinde yüzümüz güler.Aslında banada uzak ama ne yapalım merkez çok önemli. Başkada anadolu yakasında kaale alıncak merkez yok birde ataşehirde memoriali iyi diyolar canım
burdaki drumda cok iyi ama labaratuvar nasildir bilemiyorum beni düsündüren de o hayirlisi deyip baslayacagiz artikAslında banada uzak ama ne yapalım merkez çok önemli. Başkada anadolu yakasında kaale alıncak merkez yok birde ataşehirde memoriali iyi diyolar canım
Hangi hastane canımburdaki drumda cok iyi ama labaratuvar nasildir bilemiyorum beni düsündüren de o hayirlisi deyip baslayacagiz artik
Cem beyi düşünüyorum canım daha henüz karar veremedim
Saol canım 38 gün önce kürtaj yaşadım 9 haftalık kalbi durdu bebegin henüz reglide olmadım görüştüm cem beyle başlayabilecegimizi söyledi bakalım artık kısmet nereyse. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah burda hepimiz mutlu oluruz ve mutlulugumuzu paylaşırızÇok iyi bir doktor umut'ta tedavi görsem bende ona giderdim hele şimdi olsa kesin giderdim onunda eşi hamile şimdi bebek bekliyorlar bu duruma daha duygusal ve daha titiz yaklaşıyor ne diyim hakkında hayırlısı merkez çok iyi inşallah uğurlu gelir sonuç alırsın
Saol canım 38 gün önce kürtaj yaşadım 9 haftalık kalbi durdu bebegin henüz reglide olmadım görüştüm cem beyle başlayabilecegimizi söyledi bakalım artık kısmet nereyse. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah burda hepimiz mutlu oluruz ve mutlulugumuzu paylaşırız
Genetik testlerimizi önceden yaptırmıştık heterizogot varmış ve coraspin başlattı dr hamile kalıncada iğne kullanıcam. Ayrıca vitamin olarak omepa ve ınofoloc kullanıyorum eşimde proxeed kullanıyorGeçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın benimde 22 eylülde 9 haftalık bebeğim alındı gelişimi durmuştu sonrasında genetik test vs.bir sürü şey yaptırdı doktorum sebebini bulabilmek ve sonraki gebeliği riske atmamak için senden istendi mi herhangi birşey yeni tedavi için yaptığın bir hazırlık vs.var mı ?
Sen neler yapıyorsun kür filan yapıyormusun birde bal tarçın çörek otu yapayım diyorum ben ama. Benim embriyolar kaliteli degildi
Aynen öyle canım şansmı kadermi bilmiyorum allahım yardım etsin bize. Benimde 12 toplanmıştı 7 döllendi 5. Güne 2 tane kaldı onlarda kaliteli degildi 1 tanesi tuttu. Yaş kaç bu arada. Bu kaliteyi sigarada etkiliyor kullanıyormusun ben kürtajda yeniden başladım bırakmaya çalışıyorum çok kötü gerçekten zorlanıyorum. Genetik testlerde birşey çıkmadımı iğne yada coraspin vermedimi doktorun. Bana embiriyoları genetik inceleme yapacaklarını söyledi doktorlar yanlız genetik doktoru gerek olmadıgını söyledi o yüzden yine aynı tedaviye devam edicem sadece tek isteğim embiriyoların kaliteli olmasıBen 2.defa kürtaj sonrası testlerimi yaptırıp direk gittim tedaviye başladık 14 yumurta toplandı herşey güzel gidiyordu ama malesef emriyolar 5.günü göremeden telef oldular doktorumuz sperm fish diye bir test daha yaptırdı onda da %4 dna hasarı çıktı o da sebep olamaz ama yinede eşli olarak hazırlanalım dedi eşime proseed ve omepa Q10 bana decavit ve omega verdi ayriyetten bende hergün sabah akşam bal polen arısütü tarçın ve çörekotu karışımı kullanıyorum eşimde keçiboynuzu pekmezi alıyor bakalım artık ne olur heyecanla 28 şubatı bekliyorum yeni bişeyler yapıcaz galiba adetimin 21.günü o gün bu defa olur inşallah çok yıprandım artık tedavi değil çevremdeki çocuk baskısı tüketti beni
Aynen öyle canım şansmı kadermi bilmiyorum allahım yardım etsin bize. Benimde 12 toplanmıştı 7 döllendi 5. Güne 2 tane kaldı onlarda kaliteli degildi 1 tanesi tuttu. Yaş kaç bu arada. Bu kaliteyi sigarada etkiliyor kullanıyormusun ben kürtajda yeniden başladım bırakmaya çalışıyorum çok kötü gerçekten zorlanıyorum. Genetik testlerde birşey çıkmadımı iğne yada coraspin vermedimi doktorun. Bana embiriyoları genetik inceleme yapacaklarını söyledi doktorlar yanlız genetik doktoru gerek olmadıgını söyledi o yüzden yine aynı tedaviye devam edicem sadece tek isteğim embiriyoların kaliteli olması
İlaçlar pekmezler ballar hoş olmuş güldürdün beniKürtaj sonrası doktorum patolojiden araştırma yapılmasını istedi sonuç alınamadı genetikten olumsuz bir sonuç çıkmadı diğer testler tahliller herşey yolunda sigara hiç kullanmadım eşimde kullanmaz en kötü alışkanlığı kahve onuda bıraktık 2 aydır içmiyoruz stres kaynaklı antidepresan kullanıyordu onuda bıraktı hayatımda beni etkileyecek stresten başka olumsuz hiçbirşey yok çok şükür yaşım 31 o da iyi gebe kalmam açısından ama yok olmuyor 3 yıldır uğraşıyoruz böyle ilk aşılama yaptırdım çok gereksiz bir uygulama keşke tüp bebek yaptırsaymışım diyorum şimdi onda hiç gebelik oluşmadı sonra 1 yıl ara tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı 9 haftalıkken gelişimi durmuş ben 12.haftada kontröle gidince öğrendim tam bir yıkım toparlanmam 3 ay yeni tedaviye başladım ondada 14 yumurtanın 13 tanesi döllendi 7 tanesi 3.güne kadar gitti doktoruma danıştılar bekleyelim 5.güne giden olursa transfer edelim psikolojik olarak etkilenmenizi istemiyorum dedi onlarda malesef 5.günü göremedi şimdide böyle bekliyoruz ilaçlar pekmezler ballar bakalım ne olacak
İlaçlar pekmezler ballar hoş olmuş güldürdün beniaynı durumdayız valla canım. En güzeli transfer günü o ilaçlar ve opudan gıcık oldum ama ne yapalım mecburen artık katlanıcaz. Benim yaşımda 36 gecikmeliyim bende malesef allah yüzümüzü güldürsün inşallah ,gelişim durması kalp durması bebekte net birşey çıkmıyor çok araştırdım ama yani net bilgi yok anladıgım kadarıyla. Benim normal yolla 2 hamileliğim var biri düşük biride kürtaj oldu. Tüp bebekte ilk deneme kürtaj sonuc. şuan artık ikinci denemem olcak
Evet umursamamak işe yarıyor bence, bikaç gün önce kuaföre gittim karı koca çalışıyolar kadın hamile 4 bucuk aylık tutturmuş boya yaptırcam dedim yani şurda birşey kalmamış bebeğe zararı olabılır dedim ay yok beyazlarım var oraya nasıl giderim buraya nasıl giderim güzelliğinin peşinde şok oldum birşey diyemedim tabi içimden dedim ve üzüldüm biz okadar uğraş verirken demekki umursamamak gerekiyo.Benim kendi kendine hiç olmadı olmamasının sebebi nedir onuda bulamadık gelişim durmasında sonuç alınamıyor malesef çünkü üzerinden zaman geçiyor farkedemiyoruz canlı hücre organizma hiçbirşey olmayınca neyini araştırsın bulsun garipler doktorumuz kürtaj öncesi gerek yok yaptırmayız demişti ama sonrasında yapışmasını istedi sanırım onunda sebebi şu keyfi bir kürtaj değil buda ıspatı hayırlısı Allahtan artık ne diyim en son görüşmemizde bir hastasından bahsetmişti tüp bebek yaptırmış kadın alkol ve sigara kullanıyor 3.ayında geldi dedi hala bırakmamış çocuk iyiyse sorun yok diyormuş bırakamazmış bizde bakım yapıyoruz onu ye bunu iç aman olsun oldu hadi tutunsun tutunur iyi beslensin ama sunuçççç yine hüsrannnnnn
Slm cnm yine beraber olacağız galiba ins busefer olacak kuzuma hasretim ama dostinex Porolaktini dengeliyor bana göğsümden süt geldigi icin vermişti sana niye verdigi cnmmİnsallah olmazsin canimm ilk tedavimde benim de risk var demisti dostinex falan vermisti cok sukur yasamadimm insallah olmaz arkadasim yasamisti cok agir geciyomus
amin canim insallah
konya medicana canim benim hastaneHangi hastane canım
canim sende folik asit koenzim q10 ve omega3 kullanabilirsin aslinda yumurta kalitesi icin ve protein agirlikli beslenmekte önemli.Aynen öyle canım şansmı kadermi bilmiyorum allahım yardım etsin bize. Benimde 12 toplanmıştı 7 döllendi 5. Güne 2 tane kaldı onlarda kaliteli degildi 1 tanesi tuttu. Yaş kaç bu arada. Bu kaliteyi sigarada etkiliyor kullanıyormusun ben kürtajda yeniden başladım bırakmaya çalışıyorum çok kötü gerçekten zorlanıyorum. Genetik testlerde birşey çıkmadımı iğne yada coraspin vermedimi doktorun. Bana embiriyoları genetik inceleme yapacaklarını söyledi doktorlar yanlız genetik doktoru gerek olmadıgını söyledi o yüzden yine aynı tedaviye devam edicem sadece tek isteğim embiriyoların kaliteli olması
hadi hayirlisi insallah ben ne zaman adet olacagimi da bilmiyorum subat sonu mart basi artik nasipbenim de randevum 22 sinde çok heyecanlıyım anlatamam.. bakalım regl imin 2 günü oluyor nasıl gidecek bakalım doktorum tüp mü aşılama mı diyecek.. sanırım yaşımdan dolayı tüp diyecek
Evet umursamamak işe yarıyor bence, bikaç gün önce kuaföre gittim karı koca çalışıyolar kadın hamile 4 bucuk aylık tutturmuş boya yaptırcam dedim yani şurda birşey kalmamış bebeğe zararı olabılır dedim ay yok beyazlarım var oraya nasıl giderim buraya nasıl giderim güzelliğinin peşinde şok oldum birşey diyemedim tabi içimden dedim ve üzüldüm biz okadar uğraş verirken demekki umursamamak gerekiyo.
konya medicana canim benim hastane
canim sende folik asit koenzim q10 ve omega3 kullanabilirsin aslinda yumurta kalitesi icin ve protein agirlikli beslenmekte önemli.
hadi hayirlisi insallah ben ne zaman adet olacagimi da bilmiyorum subat sonu mart basi artik nasip[/QUOTEaynı dönem olacak kısmetse bizim hepimizin tutacak gibi bir umut var içimde yüreğim pır pır ediyor... Artık kendi meleğimi seveceğim Rabbim izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?