2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sagol canim benim denerim tabi tek gecsin de ilik seyler icmeye calisiyorumm
sagol canim suyu cok icerim zaten insallah atlatirim bir an once

Selam Arkadaşlar öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Benim randevum 17.sinde haftaya Cuma tüp bebek için ilk kez gidicem doktora ve çok heyecanlıyım.yaşım 36 8 yaşında bir kızım var 3 bucuk yıldırda 2.ci istiyoruz olmuyor.

14 yumurta toplandı ne zaman transfer olacağı belli değil. Ohss olup olmamama göre değişecekmiş bakalım
İnsallah olmazsin canimm ilk tedavimde benim de risk var demisti dostinex falan vermisti cok sukur yasamadimm insallah olmaz arkadasim yasamisti cok agir geciyomus
Hadi hayırlısı bakalım inşallah olumlu gelişir tedavi süreci
amin canim insallah

Aynı yaştayız canım hayırlı olsun tedavin bende adet olmayı bekliyorum kürtajdan sonra 37. Gün bekliyorum bakalım

herkese selamlar yazdiklarinizi takp ediyorum cok sIk giremesemde. bende adeti bekliyorum tedaviye baslamak icin herkes icin hayirla sonuclanir insallah

herkese selamlar yazdiklarinizi takp ediyorum cok sIk giremesemde. bende adeti bekliyorum tedaviye baslamak icin herkes icin hayirla sonuclanir insallah

Hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu güzel haberler verir moralimizi yükseltirsin Ben 28 şubatta doktora gidicem. Ciddi anlamda çok gerginim millet yememiş içmemiş sözleşmiş sanki doğuran doğurana bebek mevlütleri doğumgünleri paylaşmakta yarışıyorlar resmen , sinirlerim bozuluyor yahuu benden sonra evlenen herkes çoluk çocuk sahibi oldu benimde olsun artık sizinde olsun , büyük konuşmak gibi olmasın olunca kimseye bişey dememeye hiçbir sosyal paylaşım yapmamaya özen göstericem

Hayırlı olsun inşallah canım nerdensin
insallah canim hepimiz icin. ben konyadayim medicanada tedaviye baslayacagim insallah.
insallah seninde hakkinda hayirlisi olsun canim. bende de durum ayni etrafimda evlenipte cocuk sahibi olamayan bi ben kaldim iki dis gebelik bi kimyasal gebelik gecirdim. olursa bende tedavi süreci de dahil kimseyle paylasmayi düsünmüyorum. bakalim nasipte ne var

Kızlar tedaviye bahçeci umuta başyalacaklar yada pendik yüzyıla başlayacak arkadaslar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…