- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Anladım cnm bnce bnce hiç üzülme başlamadan önce vitamin vermişler ne güzel yumurtalarının kalitesini artırmak için sanırım aceleye gerek yok sonu güzel olur inşallah ben ikinci tüp bebk yaptryorum ama transferde çok agrm oldu kanama oluyormuş transfer ertelendi ilkinde de öyle olmuştu ama yapmışlardı yapmak için yapmışlar yani bide tekrr deneme transferi Yapçakmış doktr aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi onu çoktan yapması lazm ztn sorun olduğu belli ama anlatamiyorumrezerv azlığı varmış bende birde yumurtalar zayıf 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama hep doktorlar yumurtaların iyi kist yoktu diye gönderiyordu tüp bebek merkezine gitmeye karar verince acı gerçek çıktı maalesef bakalım hayırlısıyla bekliyoruz 2. ay oldu başlayamadık daha tedaviye başlamadan önce vitamin kullandınız mı
Slm cnm insallh olcakSlm cnm yine beraber olacağız galiba ins busefer olacak kuzuma hasretim ama dostinex Porolaktini dengeliyor bana göğsümden süt geldigi icin vermişti sana niye verdigi cnmm
zaten bana kalırsa tüp bebek işlemini yapmadan önce tüm tenkitler yapılmalı yani ya tutarsa diye olmamalı insan vücudu bu full hormon yükleniyor bende hsg falan istedim gerek yok ona dedi bizim için önemli olan rahminin düzgün olması onada sıs işlemi yaptılar miyom polip varmı diye çok şükür temiz çıktı vitaminleri aksatmıyorum inşallah kalitesi artar da hayırlısıyla sonuç alırızAnladım cnm bnce bnce hiç üzülme başlamadan önce vitamin vermişler ne güzel yumurtalarının kalitesini artırmak için sanırım aceleye gerek yok sonu güzel olur inşallah ben ikinci tüp bebk yaptryorum ama transferde çok agrm oldu kanama oluyormuş transfer ertelendi ilkinde de öyle olmuştu ama yapmışlardı yapmak için yapmışlar yani bide tekrr deneme transferi Yapçakmış doktr aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi onu çoktan yapması lazm ztn sorun olduğu belli ama anlatamiyorum
Tedavi öncesinde bazı tahlillerini yaptırsan iyi olur troit d vitamini b grubu vitaminler vs.ona göre takviye alırdın bende b grubu düşük d vitamini sınırda yumurta kalitemi etkiledi bu durum o yüzden uzun süreli vitamin tedavisi görüyorum decavit kullanmamı tavsiye etmişti doktorum omega alıyorum ayrıyetten devit damla 10 günde bir kullanıyorum ve sabah akşam arı sütü bal polen tarçın ve çörekotu karışımı tüketiyorum baklagil grubundan ne olursa hertürlüsünü tüketiyorum bunlar iyi geliyor tavsiye ederim avokado ve lifli meyve sebzeler koyu yeşil yapraklı olanlar özellikle bize çok faydalı bilgin olsunrezerv azlığı varmış bende birde yumurtalar zayıf 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama hep doktorlar yumurtaların iyi kist yoktu diye gönderiyordu tüp bebek merkezine gitmeye karar verince acı gerçek çıktı maalesef bakalım hayırlısıyla bekliyoruz 2. ay oldu başlayamadık daha tedaviye başlamadan önce vitamin kullandınız mı
amin canım biz üzerimize düşeni yapalım duamızı da eksik etmeyelim.. Rabbim en iyisini bizim için bilendir, verdiği kederin derdin sıkıntının mutluluğun hep bir sebebi var...tevekkür ederim..bu doktorları bende anlamış değilim canım işte Rabbim eksikte etmesin muhtaçta etmesin diyoruz ellerindeyiz...zaten bana kalırsa tüp bebek işlemini yapmadan önce tüm tenkitler yapılmalı yani ya tutarsa diye olmamalı insan vücudu bu full hormon yükleniyor bende hsg falan istedim gerek yok ona dedi bizim için önemli olan rahminin düzgün olması onada sıs işlemi yaptılar miyom polip varmı diye çok şükür temiz çıktı vitaminleri aksatmıyorum inşallah kalitesi artar da hayırlısıyla sonuç alırız
Haklısın cnm bencede bütün tahlillerin yapılması lazm söyledim ama dinlemediler gene aynısı olursa ki eminim olucak histeroskopi yaparlar da sorunu çözerler inşallah sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedm anlayana artk:) embriyolari dondurdular bidahaki ay adetımde denicekler cnm inşallah pozitif sonuçlar alırız seninde kalitesi yükselir bnce faydası olur sıkma caninizaten bana kalırsa tüp bebek işlemini yapmadan önce tüm tenkitler yapılmalı yani ya tutarsa diye olmamalı insan vücudu bu full hormon yükleniyor bende hsg falan istedim gerek yok ona dedi bizim için önemli olan rahminin düzgün olması onada sıs işlemi yaptılar miyom polip varmı diye çok şükür temiz çıktı vitaminleri aksatmıyorum inşallah kalitesi artar da hayırlısıyla sonuç alırız
Donmus transferde şans daha yüksekmiş icin rahat olsun benim de yarın 3. Gün transferim var bil dualarınızı bekliyorumHaklısın cnm bencede bütün tahlillerin yapılması lazm söyledim ama dinlemediler gene aynısı olursa ki eminim olucak histeroskopi yaparlar da sorunu çözerler inşallah sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedm anlayana artk:) embriyolari dondurdular bidahaki ay adetımde denicekler cnm inşallah pozitif sonuçlar alırız seninde kalitesi yükselir bnce faydası olur sıkma canini
Hayırlı olsun canım yeni tedavin, melegıne üzüldm allah birdaha yaşatmasın o günleri. Erkek derken döllenmedede ne kadar kaliteli sperm olursa olsun morfolojımı ne o etkiliyor degilmi canım
Herşeyde bi hayir vardır cnm haklısn inşallah Allahn izniyle tutunur dua ederm tabi. Dondurulmuş mu senindeDonmus transferde şans daha yüksekmiş icin rahat olsun benim de yarın 3. Gün transferim var bil dualarınızı bekliyorum
Yok degil doktorum önde hedefimiz dondurmak dedi sonra mümkün olduğunca 5. Günü bekleyelim deri dün Embriyolog aradı 3. Gün transfer diye. Tüm dengem bozuldu hayırlısı bakalımHerşeyde bi hayir vardır cnm haklısn inşallah Allahn izniyle tutunur dua ederm tabi. Dondurulmuş mu seninde
Eşine kür filan yapıyormusun canım eşim şuanda proxeed kullanıyor, tutmadı ayrı dert tuttunca kalp atışı varmı saglıklımı düşün dur valla işimiz zorSağol canım inşallah hepimize hayırlı sonuçlar almak nasip olur. Evet spermle kalite önemli. Bizim DNA hasarı da yüksekne yaptıysak da normal değere indiremedik. Tup bebek tutsa bile düşük vs olabilir deniliyor. Bilmiyorum benim 20haftalık ölü doğum oldu bebeğin kemik yapısı bozuktu. Takdiri ilahi..
Bozma moralini cnm 3.gun embriyosu tutan çok kişi var inşallah zamanı gelmiştir ve seninkide tutunur becerebilirsen stres yapmamaya calis:)Yok degil doktorum önde hedefimiz dondurmak dedi sonra mümkün olduğunca 5. Günü bekleyelim deri dün Embriyolog aradı 3. Gün transfer diye. Tüm dengem bozuldu hayırlısı bakalım
inşallah nefes terapisi alıyorum bugün 2.seansı idi işe yarıyor sanki daha pozitifim şu an. Hatta şimdi dışarı çıkıyoruz eşimle ÖSS öncesi gezmeye götürülen çocuklar gibi hissediyorum kendimi :))Bozma moralini cnm 3.gun embriyosu tutan çok kişi var inşallah zamanı gelmiştir ve seninkide tutunur becerebilirsen stres yapmamaya calis:)
:) alemsin ya tabi pozitf olmak lazm diğer türlü kendimize zarar veriyoruz bişey değişmiyor yani Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz ztn cnm . Nefes terapistini ilk defa duydum Iyimis valla bna çok lazm aslndainşallah nefes terapisi alıyorum bugün 2.seansı idi işe yarıyor sanki daha pozitifim şu an. Hatta şimdi dışarı çıkıyoruz eşimle ÖSS öncesi gezmeye götürülen çocuklar gibi hissediyorum kendimi :))
Melinasmom diye bir bloger var. 4. Denemede olmuş bebeği onun sayfasında okudum nefes terapisini araştırdım izmir de buldum ve gidiyorum bakalım neler olacak. Başarı hikayelerini okumak da beni motive ediyor oneririm :):) alemsin ya tabi pozitf olmak lazm diğer türlü kendimize zarar veriyoruz bişey değişmiyor yani Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz ztn cnm . Nefes terapistini ilk defa duydum Iyimis valla bna çok lazm aslnda
Nerden okucam cnm benimde kafamı dağıtmam lazm iyi yapmışsın valla inşallah faydasını görürsün pozitf olmak lazmMelinasmom diye bir bloger var. 4. Denemede olmuş bebeği onun sayfasında okudum nefes terapisini araştırdım izmir de buldum ve gidiyorum bakalım neler olacak. Başarı hikayelerini okumak da beni motive ediyor oneririm :)
Eşine kür filan yapıyormusun canım eşim şuanda proxeed kullanıyor, tutmadı ayrı dert tuttunca kalp atışı varmı saglıklımı düşün dur valla işimiz zor
http://www.melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/ Canım sitesinin adresi başka başarı hikayeleri de var nefes le ilgili bilgilerde var bi göz at istersen beni çok motive ediyor insanlar neler yaşıyor diyorumNerden okucam cnm benimde kafamı dağıtmam lazm iyi yapmışsın valla inşallah faydasını görürsün pozitf olmak lazm
http://www.kadinlarkulubu.com/cilekli-dondurmanin/ Canım sitesinin adresi başka başarı hikayeleri de var nefes le ilgili bilgilerde var bi göz at istersen beni çok motive ediyor insanlar neler yaşıyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?