Selam kızlar 14 yumurtadan 7 si döllenmiş yarın 3.gün transferi yapilacak. Yumurta toplandığı günden beri eşimle yedik birbirimizi bu stresle ne nereye tutunacak bilmiyorum. Sinirlerim çok bozuk transfere bile heyecanlanamiyorum.
Geçmiş olsn cnm bende çikolata kisti mağduruyum ve bursada oturyrm bursada acibadem şahin beyi çok iyi diyolar inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine ben üniversiteye gidiyrm ikinci denemem olcak ti oda transferde sorun çıktı ertelendi martta dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcam cnmarkadaşlar merhaba , bende reglimin 2.günü doktora gidicem bakalım ne diyecek . eşimde bir sorun yok , sorun ben de . çikolata kisti ameliyatı oldum ve ameliyatta oluşan komplikasyon sonucu sol yumurtalığım alındı . adetlerim düzenli , doktor muayenesinde sağ yumurtalığı mı da küçük gördü. ilk denemem olacak bakalım hayırlısı Rabbim inşallah ilk seferde sağlıklı bir hamilelik nasip eder . doktorum Acıbadem Bursa Şahin Zeteroğlu , Şahin bey'in hastası olan başka arkadaşlar var mı ?
Ah canımmm boşver takma kafaya ilk tedavide bizde eşimle çok kavga etmiştik sudan sebepler daha sonra kürtaj oldugumda çok üzüldü ve tedavide söz verdi üzmem dedi, olabilir aile içinde sen kendini üzme sakın düzelir diye teselli et tatlım stres iyi birsey degil eşinlede konuş.bebişine odaklan çok istediğin arzuladıgın hayalin gerçekleşiyor.Selam kızlar 14 yumurtadan 7 si döllenmiş yarın 3.gün transferi yapilacak. Yumurta toplandığı günden beri eşimle yedik birbirimizi bu stresle ne nereye tutunacak bilmiyorum. Sinirlerim çok bozuk transfere bile heyecanlanamiyorum.
Hayırlı olsun canım yeni tedavin, melegıne üzüldm allah birdaha yaşatmasın o günleri. Erkek derken döllenmedede ne kadar kaliteli sperm olursa olsun morfolojımı ne o etkiliyor degilmi canımSelam kızlar. Bende mart da zeki akkum diyarbakira başlıyorum. 3.denemem. İlki negatif ıkincisi 20haftaliken ölü doğum ile sonuçlandı. Bizimkisi erkek infertiletesi
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBugün sabah yumurtalar toplandı. Bakalim neler olacak
Geçmiş olsn cnm bende çikolata kisti mağduruyum ve bursada oturyrm bursada acibadem şahin beyi çok iyi diyolar inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine ben üniversiteye gidiyrm ikinci denemem olcak ti oda transferde sorun çıktı ertelendi martta dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcam cnm
hsg çektirdikten sonra 6 ay kadar kendiliğinden olabiliyor kan pıhtılaşması için doktor coraspirin vermiştir onu kullanırken olur belki inşallah yaşın çok geç değilse hemen tüp bebeğe yönelme inşallah nasip olurcanım ben bir düşük yaşadım genetik testten kan pıhtılaşması dendi, işde dediğim gibi 1,5 yıl sonra hsg çektirdim bir tüpüm kapanmış mı artık kendimi i sıktım öyle görünüyor falan gibi birşeyler söyledi doktor tüp bebek en iyisi dedi ... bende başka bir doktora tüp bebek için gitmeye karar verdim...
hsg çektirdikten sonra 6 ay kadar kendiliğinden olabiliyor kan pıhtılaşması için doktor coraspirin vermiştir onu kullanırken olur belki inşallah yaşın çok geç değilse hemen tüp bebeğe yönelme inşallah nasip olurcanım ben bir düşük yaşadım genetik testten kan pıhtılaşması dendi, işde dediğim gibi 1,5 yıl sonra hsg çektirdim bir tüpüm kapanmış mı artık kendimi i sıktım öyle görünüyor falan gibi birşeyler söyledi doktor tüp bebek en iyisi dedi ... bende başka bir doktora tüp bebek için gitmeye karar verdim...
İşte biz herşeyden korkuyoruz canım normal gebelikler gayet rahat bizimde normal gebelikten farkı yok aslında gebe kalındıgındaSaç boyamanın tehlikeli olan ilk 3-4 aylık dönemde sorun olacağını düşünüyorum son aylarda çokta zararı olmuyor herhalde çünkü ablamda ilk çocuğunda hiç boyatmadı saçını ama doktoru keşke saçını boyasan makyajını yapıp gelseydin dedi resimleri kötü çıktı diye sormak gerek doktora yinede ama bence çokta önemli değil boyamazsın olur biter
canım olur böyle şeyler o da gergindir bizde yaşıyoruz inan aynı şeyleri sen moralini iyi tut gülümse yüzünden tebessüm eksik olmasın sakın ... bak eşinde gevşiyecek!bir daha o anları bulamazsınızSelam kızlar 14 yumurtadan 7 si döllenmiş yarın 3.gün transferi yapilacak. Yumurta toplandığı günden beri eşimle yedik birbirimizi bu stresle ne nereye tutunacak bilmiyorum. Sinirlerim çok bozuk transfere bile heyecanlanamiyorum.
canım saol Allah razı olsun.. 35 olacağım işte bizde başlıyoruz tedaviye eşim ne kadar erken desede...hsg çektirdikten sonra 6 ay kadar kendiliğinden olabiliyor kan pıhtılaşması için doktor coraspirin vermiştir onu kullanırken olur belki inşallah yaşın çok geç değilse hemen tüp bebeğe yönelme inşallah nasip olur
Amin cnm inşallah ya sorun neydi seninBende bursadan yapıcam adetimi bekliyorum jinemed murat erdemire gidiyorum inşallah hayırlısıyla hepimizinki nasip olurda çok uğraşmayız
rezerv azlığı varmış bende birde yumurtalar zayıf 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama hep doktorlar yumurtaların iyi kist yoktu diye gönderiyordu tüp bebek merkezine gitmeye karar verince acı gerçek çıktı maalesef bakalım hayırlısıyla bekliyoruz 2. ay oldu başlayamadık daha tedaviye başlamadan önce vitamin kullandınız mıAmin cnm inşallah ya sorun neydi senin
canım üzülme Rabbim ol deyince oluyoruz işte bizi bir su damlasından yoktan var ediyor umudunu kaybedersen olmaz bende eşimi ikna edene kadar akla karayı seçtim.. bizim bir düşüğümüz oldu kendiliğinden olduğu için .. olur yine takma dedik 3 yıldır ama olmadı işte bir daha ikna oldu artık randevuya birlikte nasipse gideceğiz...rezerv azlığı varmış bende birde yumurtalar zayıf 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama hep doktorlar yumurtaların iyi kist yoktu diye gönderiyordu tüp bebek merkezine gitmeye karar verince acı gerçek çıktı maalesef bakalım hayırlısıyla bekliyoruz 2. ay oldu başlayamadık daha tedaviye başlamadan önce vitamin kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?