2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Yok cnm ya kan pirtilasMasi diyor bakalimm birde artislarim cok iyiydi 14 cu gun 490 lardaydi yanlis hatirlamiyorsam hcg dr bile sasirdi cnm hibor 3500 du bu sefer 7500 le baslatti ins bu seferde ayni husrana ugramayiz canim ne diyelimm
Allah yardimcimiz olsun canim cok zor yaaaa. Sinavimiz buymus.

Tebrikler cnm transferin olmus, hayirli saglikli bebekler insallah cnm:) ben de simdi cikdim merkezden cok.sukur oldu bitti ben de aldim bebikleri, 9 gun sonra test dedi dr, Allahim yardim et hepimize
Aminnn bitanemm hayili haberlerimiz olsun inss neden 9 gun onu anlamadim cnm

Guzeldi canim darisi sana insallah senin de guzel gecer. Haber ver bize. Heyecan var mi
Olmazmı çokk. Sizden transfer haberlerini aldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah yardımcımız olsun. Bende adet oldum ilaçlara başladım. Bi dünya ilaç verdi doktorum estrofem vs. Bakalım artık

Olmazmı çokk. Sizden transfer haberlerini aldıkça daha çok heyecanlanıyorum. Allah yardımcımız olsun. Bende adet oldum ilaçlara başladım. Bi dünya ilaç verdi doktorum estrofem vs. Bakalım artık
Ayy biz sonuc ogrenince sen de transfer olcaksin yakin zamanda. Insallah sana da umut oluruz :)

kimseler yazmamışş ne durumdasınız merak ettim sizlerii.. benimde cumartesi günü transfer var

erken gibi geldi bana.. nisanın 6 sında adet oldum 22 nisanda transfer 16. gün oluyor yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…