- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Kan vermeye gitmeden once yapayim dedim yaa hastaneden ogrenmek koyar olumsuzsa. Bi de testten bi gun once secimde sandik gorevlisiyim insallah hizlica gecer9.gunn bekleee brzzz yoksa cikmazzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermeye gitmeden once yapayim dedim yaa hastaneden ogrenmek koyar olumsuzsa. Bi de testten bi gun once secimde sandik gorevlisiyim insallah hizlica gecer9.gunn bekleee brzzz yoksa cikmazzz![]()
Hahaha :) bende de bisey yok yaa. Ben normal hayatima dondum. Doktor yatmana gerek yok dedi. Sen napiyosun yatiyo musunYa ben transfer olmamis gibi ne sislik ne gaz gissi oynuyom zipliyom dunden beri transfer olduguma bile inanmiyor gibiyimm kizlar drm koymadimi nee
Ah cnm ya dinlenmen gerekirkenn neyse yapacak birsey yok yorma kendinii aslinda zaman da gecer iyi olur bir yandannKan vermeye gitmeden once yapayim dedim yaa hastaneden ogrenmek koyar olumsuzsa. Bi de testten bi gun once secimde sandik gorevlisiyim insallah hizlica gecer
yokk be cnm ne yatmasi dun gece saat 3 kadar oturduk arkadasla hic yatmadimmm sagolsun arkadasim biliyor sadece bu sefer o bendeHahaha :) bende de bisey yok yaa. Ben normal hayatima dondum. Doktor yatmana gerek yok dedi. Sen napiyosun yatiyo musun
Bekleeeee beraber yapalimmm 9 cu gunnnKan vermeye gitmeden once yapayim dedim yaa hastaneden ogrenmek koyar olumsuzsa. Bi de testten bi gun once secimde sandik gorevlisiyim insallah hizlica gecer
Kendimi yormadan yapcam canim.Ah cnm ya dinlenmen gerekirkenn neyse yapacak birsey yok yorma kendinii aslinda zaman da gecer iyi olur bir yandann
Tamam anlastik pazartesi yapiyoruz dimi benim 10 senin 9. GunBekleeeee beraber yapalimmm 9 cu gunnn
Daha iyi bosver ona odaklanma sadece. Ya ben hicbisey hissetmiyorum ne zaman tutunuyo acaba bu :)yokk be cnm ne yatmasi dun gece saat 3 kadar oturduk arkadasla hic yatmadimmm sagolsun arkadasim biliyor sadece bu sefer o bende
3 ila 6 gunde cnm 7 ci gun rahme oturup bthcg salgilamaya basliyorDaha iyi bosver ona odaklanma sadece. Ya ben hicbisey hissetmiyorum ne zaman tutunuyo acaba bu :)
Otursun sipalar iyi yerlessinler de dusmesinler.3 ila 6 gunde cnm 7 ci gun rahme oturup bthcg salgilamaya basliyor
İns cnm ya dun transfer olurken dr dedi sevalcim bak bu sefer dusurme sakin guldu dedim hocam telle bagliyomm yine kurtuluyoo gorseydinn ameliyathane cinladi kahkahalarindan ekibiminnOtursun sipalar iyi yerlessinler de dusmesinler.
Hahaha :) vala ben de baglicam 4 tane tutamadan gitti. Bu defa tutarsa yapiscam bebisimeeeİns cnm ya dun transfer olurken dr dedi sevalcim bak bu sefer dusurme sakin guldu dedim hocam telle bagliyomm yine kurtuluyoo gorseydinn ameliyathane cinladi kahkahalarindan ekibiminn
He wallaha cnm 6 da benden gitti tutamadimm cnm nerdeyse 404 koyacam rahim agzima wallaha bilsem zarari yokk nabalim be cnm ins bu sefer onlar bizleri birakmazlarr biz onlari hic birakmadik kiiiHahaha :) vala ben de baglicam 4 tane tutamadan gitti. Bu defa tutarsa yapiscam bebisimeee
Genetik teste yolladin mi canim embriyoyuHe wallaha cnm 6 da benden gitti tutamadimm cnm nerdeyse 404 koyacam rahim agzima wallaha bilsem zarari yokk nabalim be cnm ins bu sefer onlar bizleri birakmazlarr biz onlari hic birakmadik kiii![]()
Yok cnm yasin buyuk dedi birde son 3 embriyomdu gerek yok dedi ikisini transfer etti 1 de 5 ci gune giderse donduracam dedi kismetimizde varsa gorecegiz be gulumm biz kullar ne gormedikk ne cekmedik rabbim daha fazlasindan sakinsin bizleri coooook sukur elhamdulillahhhGenetik teste yolladin mi canim embriyoyu
Amin canim benim. Oncekiler dogal yolla mi oldu pekiii benim ilk tup bebek denemem hepsi kalp atisi alamadan gittiYok cnm yasin buyuk dedi birde son 3 embriyomdu gerek yok dedi ikisini transfer etti 1 de 5 ci gune giderse donduracam dedi kismetimizde varsa gorecegiz be gulumm biz kullar ne gormedikk ne cekmedik rabbim daha fazlasindan sakinsin bizleri coooook sukur elhamdulillahhh
Son 6 ci cnm tup bebek digerleri dogal mlsf benimde oyle olduAmin canim benim. Oncekiler dogal yolla mi oldu pekiii benim ilk tup bebek denemem hepsi kalp atisi alamadan gitti
Nedeni neymis peki bulundi muSon 6 ci cnm tup bebek digerleri dogal mlsf benimde oyle oldu![]()
Yok cnm ya kan pirtilasMasi diyor bakalimm birde artislarim cok iyiydi 14 cu gun 490 lardaydi yanlis hatirlamiyorsam hcg dr bile sasirdi cnm hibor 3500 du bu sefer 7500 le baslatti ins bu seferde ayni husrana ugramayiz canim ne diyelimmNedeni neymis peki bulundi mu