- 9 Aralık 2014
- 696
- 370
- 73
inşallah aminninsss hayirli haberlerle hayirlisi olsun cnmmm hakkinizdaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah aminninsss hayirli haberlerle hayirlisi olsun cnmmm hakkinizdaa
benim doktorum hemen kaldırıp tuvalete götürdü, ama altına sürgü verilenler de var. benimki pek inanmıyor yatmak gerektiğine transferden sonra...birde sıkışık çağırıyorlar :) insan işlemden sonra hemen tuvalete gitmek ister nasıl dayandınız
NE ZAMAN OLDU TRANSFERİNİZ PEKİİ . BENİM KAFAMA ÇOK TAKILIYO ASLINDA BENDE BAYA Bİ UZANMAK GEREKTİĞİNE İNANIYORUM NEDENSE.BİZ GEREKENİ YAPALIMDA GERİSİNİ YUKARDAKİ BİLİR.. HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ ADINAbenim doktorum hemen kaldırıp tuvalete götürdü, ama altına sürgü verilenler de var. benimki pek inanmıyor yatmak gerektiğine transferden sonra...
yarın test günüm bugün 9. gün, hemen tuvaletimi yaptım sonra dinlendim. amin canım, hayırlısı olur inşallahNE ZAMAN OLDU TRANSFERİNİZ PEKİİ . BENİM KAFAMA ÇOK TAKILIYO ASLINDA BENDE BAYA Bİ UZANMAK GEREKTİĞİNE İNANIYORUM NEDENSE.BİZ GEREKENİ YAPALIMDA GERİSİNİ YUKARDAKİ BİLİR.. HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ ADINA
inşallahhh güzel haberleri alırsınız :) ben 9. günüm bile olmadan regl olmuştum.yarın test günüm bugün 9. gün, hemen tuvaletimi yaptım sonra dinlendim. amin canım, hayırlısı olur inşallah
ama kullandığımız progesteron hormonu izin vermez ki regl olmaya canım... sen hangi ilaçları kullanmıştın transferden sonra...inşallahhh güzel haberleri alırsınız :) ben 9. günüm bile olmadan regl olmuştum.
ben vajinal jel kullandım , hatta ben günü gününe adet oldum.. Sanki okadar hormonu ben almamıştım , adet günümde sabahın köründe yatagımdan fırlayarak kalkmıştım kan akışını hissedip.ama kullandığımız progesteron hormonu izin vermez ki regl olmaya canım... sen hangi ilaçları kullanmıştın transferden sonra...
HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERMEK İÇİN GELİRSİN BURAYAyarın test günüm bugün 9. gün, hemen tuvaletimi yaptım sonra dinlendim. amin canım, hayırlısı olur inşallah
EVET ERKEN ADET OLMUŞSUNUZ. ÜZÜLDÜM HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA O KADAR EMEK VERİYORUZben vajinal jel kullandım , hatta ben günü gününe adet oldum.. Sanki okadar hormonu ben almamıştım , adet günümde sabahın köründe yatagımdan fırlayarak kalkmıştım kan akışını hissedip.
Yaaa valla ben de regl olacakmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrımaya belim ağrımaya başladı... üzüldüm açıkçası kendinizi kötü hissetmişsinizdir çokben vajinal jel kullandım , hatta ben günü gününe adet oldum.. Sanki okadar hormonu ben almamıştım , adet günümde sabahın köründe yatagımdan fırlayarak kalkmıştım kan akışını hissedip.
Aynen çok üzüldüm , aşırı ağlama krizlerim oldu;( ama hamdolsun.. bende Regl olacağımı anlamıştım, hatta regl olmadan bir akşam önce eşim eve geldi boynuna sarılıp ağlamaya başladım olmadı regl olcam die. İnşallah yanlış hissediyorsunuzdurYaaa valla ben de regl olacakmış gibi hissediyorum bacaklarım ağrımaya belim ağrımaya başladı... üzüldüm açıkçası kendinizi kötü hissetmişsinizdir çok
valla göğüslerde tık yok, şişti indiler, o yüzden de olmadı diye düşünüyorum ama inşlallah yanlış hissediyorumdur dediğin gibiAynen çok üzüldüm , aşırı ağlama krizlerim oldu;( ama hamdolsun.. bende Regl olacağımı anlamıştım, hatta regl olmadan bir akşam önce eşim eve geldi boynuna sarılıp ağlamaya başladım olmadı regl olcam die. İnşallah yanlış hissediyorsunuzdur
İnşallah yanlış histir, bizede haber ver olur mu?valla göğüslerde tık yok, şişti indiler, o yüzden de olmadı diye düşünüyorum ama inşlallah yanlış hissediyorumdur dediğin gibi
tamamdır, akşam sonuca bakıp haber veririmİnşallah yanlış histir, bizede haber ver olur mu?
ne yazık ki benim nefgaitf oldu, diğer arkadaşların inşallah pozitif haberleri vardır.Kimsede ses yok. Güzel haberler verecek olan yokmu.
Sonucunuz ne oldu acaba?Evet cnm 8 hucreli 3cu gundu hatta transfer edilecegi anda seslendiler 19 hucre oldudiye