2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kan vermeye gitmeden once yapayim dedim yaa hastaneden ogrenmek koyar olumsuzsa. Bi de testten bi gun once secimde sandik gorevlisiyim insallah hizlica gecer
Ah cnm ya dinlenmen gerekirkenn neyse yapacak birsey yok yorma kendinii aslinda zaman da gecer iyi olur bir yandann

Hahaha :) bende de bisey yok yaa. Ben normal hayatima dondum. Doktor yatmana gerek yok dedi. Sen napiyosun yatiyo musun
yokk be cnm ne yatmasi dun gece saat 3 kadar oturduk arkadasla hic yatmadimmm sagolsun arkadasim biliyor sadece bu sefer o bende

Otursun sipalar iyi yerlessinler de dusmesinler.
İns cnm ya dun transfer olurken dr dedi sevalcim bak bu sefer dusurme sakin guldu dedim hocam telle bagliyomm yine kurtuluyoo gorseydinn ameliyathane cinladi kahkahalarindan ekibiminn

İns cnm ya dun transfer olurken dr dedi sevalcim bak bu sefer dusurme sakin guldu dedim hocam telle bagliyomm yine kurtuluyoo gorseydinn ameliyathane cinladi kahkahalarindan ekibiminn
Hahaha :) vala ben de baglicam 4 tane tutamadan gitti. Bu defa tutarsa yapiscam bebisimeee

Hahaha :) vala ben de baglicam 4 tane tutamadan gitti. Bu defa tutarsa yapiscam bebisimeee
He wallaha cnm 6 da benden gitti tutamadimm cnm nerdeyse 404 koyacam rahim agzima wallaha bilsem zarari yokk nabalim be cnm ins bu sefer onlar bizleri birakmazlarr biz onlari hic birakmadik kiii

Genetik teste yolladin mi canim embriyoyu
Yok cnm yasin buyuk dedi birde son 3 embriyomdu gerek yok dedi ikisini transfer etti 1 de 5 ci gune giderse donduracam dedi kismetimizde varsa gorecegiz be gulumm biz kullar ne gormedikk ne cekmedik rabbim daha fazlasindan sakinsin bizleri coooook sukur elhamdulillahhh

Amin canim benim. Oncekiler dogal yolla mi oldu pekiii benim ilk tup bebek denemem hepsi kalp atisi alamadan gitti

Nedeni neymis peki bulundi mu
Yok cnm ya kan pirtilasMasi diyor bakalimm birde artislarim cok iyiydi 14 cu gun 490 lardaydi yanlis hatirlamiyorsam hcg dr bile sasirdi cnm hibor 3500 du bu sefer 7500 le baslatti ins bu seferde ayni husrana ugramayiz canim ne diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…