5 cc birinci kalite canım orta degilAynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 cc birinci kalite canım orta degilAynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.
Embriyolog orta dedi aa degil diye sanirim. Ben de anlamadim5 cc birinci kalite canım orta degil
Yokkk cnm stres yapma lutfenn dedim yaa bozulma ihtimali yok denecek kadar azzzmiss hepimiz icin hayirlisi cnm bnm ama canim sen benden 1 gun once adet olmustun degilmi benim 16 ci gune geliyor transferim ya gercektende rahime bagli demek ki transferin olacagi gunu hesaplamakkhayirli olsun cnm =) benim de pazar gunu olacak kismetse..cozulurken neler olacak cok endiseliyim, ztn 2 adet var biri orta biri daha gerideymis..cok korkuyorum
Ayyyy evet yaaaa. Insallah topik acmak nasip olur. 2018 ocak subat anneleri diyeeeAyyy hepimiz ayni zamanlara denk gelecegiz inss hepberaberrr sevinecegizzzz yaaa ins cnm bozulma ihtimali 100 1 dedi drmm dert etme Allahin izniyle cnm bnm yaa
Ben de alayim bugun ananasi. Jel kullanmiyo musun?ay insallah sagliklidirlar ve saglikli bir sekilde tutunurlar bize cnm, ananas yiyorum kac gundur rastgele esim almisi, implantasyona faydasi oldugunu okudum, Allah yardim etsin bizlere insallah, asiri heyecanli bir insanim ben durmadan kalbim carpiyor ne olacak bilmiyorum, progesteron fitile basliyorum yarin aksam gunde iki kere dedi dr..
simdi ilk bastaki sayi hangi evrede oldgunu gosteriyor, 5 en ileri evreden bir once, yani cok iyi gelisimi demek embriyonun, ama harfler de a b c d olarak siralaniyor, a ve b en iyi kalite, c orta kalite , d zayif oluyor, birinci harf ic hucre yapisi ikinci harf de dis zarinin kalitesini temsil ediyor cnm5 cc birinci kalite canım orta degil
Benim mesela 22. Gun oluyoYokkk cnm stres yapma lutfenn dedim yaa bozulma ihtimali yok denecek kadar azzzmiss hepimiz icin hayirlisi cnm bnm ama canim sen benden 1 gun once adet olmustun degilmi benim 16 ci gune geliyor transferim ya gercektende rahime bagli demek ki transferin olacagi gunu hesaplamakk
Sorma cnm dun dr farketti kilomu aldin sen dedi banaaYatıyorum canımohh süper yetiştin tatlımm onu ye bunu ye şiştim
![]()
sakinnnn yeme ananasi zehirliyorrrrrrray insallah sagliklidirlar ve saglikli bir sekilde tutunurlar bize cnm, ananas yiyorum kac gundur rastgele esim almisi, implantasyona faydasi oldugunu okudum, Allah yardim etsin bizlere insallah, asiri heyecanli bir insanim ben durmadan kalbim carpiyor ne olacak bilmiyorum, progesteron fitile basliyorum yarin aksam gunde iki kere dedi dr..
yok cnm benim dr jel vermiyor, cyclogest denilen progesteron icerikli bir fitil veriyor sabah aksam , bir de transferden 1 gun sonra kan sulandirici igne baslatiyor, sen jel mi basladin? o da ayni progesteron iceriyor sanirimBen de alayim bugun ananasi. Jel kullanmiyo musun?
benim ilki 14 cu gundu bu 16 ci gun olacak ozaman kisiye bagli cnmBenim mesela 22. Gun oluyo
Benimde 22. Gün oldu canım 5 sayı ile kalite başlıyo diyr biliyorum,Benim mesela 22. Gun oluyo
Aralık 18 oluyo canım benimAyyyy evet yaaaa. Insallah topik acmak nasip olur. 2018 ocak subat anneleri diyeee![]()
Ben yiyorum canım ayrıca kivi ve elmasakinnnn yeme ananasi zehirliyorrrrrrr
oyle mi cnm dogal bir yiyecek sonucda nasil zehirliyor? ben netde okudum yumurtlamanin sonrasinda 5 gun yiyorsan implantasyona yardim ediyormus, icerisinde bir madde varmis ki buna yardimci, fazlasi zarardir cnm heralde, cok yemiyorum ztn=) cnm benim dogal siklusta oluyor ya transferim yumurtlamanin 5. gunu olacak, yumurtlamam da sali gunu oldu, kanda lh ve e2 bakildi bir de yumurtlama testi kullandim, pozitif oldukdan yani lh pik yapdikdan 5 gun sonra oluyor, o yuzden 19. gunume geldi, rahimle ilgili bisey solemedi dr, sanirim normaldi kalinlik..sakinnnn yeme ananasi zehirliyorrrrrrr
him bizdede hucre sayisi gozukuyor sadece mesala benim transfer kagit imda 8 h 8h olarak yaziyordu 3 cu gun iyi kalite olarak geciyormussimdi ilk bastaki sayi hangi evrede oldgunu gosteriyor, 5 en ileri evreden bir once, yani cok iyi gelisimi demek embriyonun, ama harfler de a b c d olarak siralaniyor, a ve b en iyi kalite, c orta kalite , d zayif oluyor, birinci harf ic hucre yapisi ikinci harf de dis zarinin kalitesini temsil ediyor cnm
ya kac kisi zehirlenmiss nolur dik edinnn o zamannn yaaaBen yiyorum canım ayrıca kivi ve elma
cok iyiymis cnm demek senin 3.gun en fazla 8 hucreli olmasi beklenirmis embriyonun, masallah cnm hayirlisi olur insallah =)him bizdede hucre sayisi gozukuyor sadece mesala benim transfer kagit imda 8 h 8h olarak yaziyordu 3 cu gun iyi kalite olarak geciyormus
A yanlis oldu aralik ocak o zaman :)Aralık 18 oluyo canım benim![]()
ben de hesapladim 25 aralik oluyor cnm =) ah keske olsa =)Aralık 18 oluyo canım benim![]()