amin cnm hayirlisi hepimize insallah, bugun nasilsin neler yapiyorsun? ilk gunlerde tutunuyormus 6.gun embriyosu, tutunma olmustur bile belki de=) bir bakarsin ikiz olur ay ne heycanliHayırlısı ile canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm hayirlisi hepimize insallah, bugun nasilsin neler yapiyorsun? ilk gunlerde tutunuyormus 6.gun embriyosu, tutunma olmustur bile belki de=) bir bakarsin ikiz olur ay ne heycanliHayırlısı ile canım inşallah
Eşim kahvaltı hazırladı yedim ilaçları içtim yatıyorum canım kalkmam bugunde ah canım inşallah ikizdir bakalımamin cnm hayirlisi hepimize insallah, bugun nasilsin neler yapiyorsun? ilk gunlerde tutunuyormus 6.gun embriyosu, tutunma olmustur bile belki de=) bir bakarsin ikiz olur ay ne heycanli
ne guzel cnm baksin sana esin =) hayirli olsun da iki olsun tek olsun onemli olan saglikli olsun cnm..Eşim kahvaltı hazırladı yedim ilaçları içtim yatıyorum canım kalkmam bugunde ah canım inşallah ikizdir bakalım![]()
Aynen canım inşallah kucagımıza almaya nasip etsin rabbimne guzel cnm baksin sana esin =) hayirli olsun da iki olsun tek olsun onemli olan saglikli olsun cnm..
Yok canım ben hala adet olmayı bekliyorum ramazan dan sonra inşallah amin insallahCanımmmmm evet aldım inşallah bırakmazlar artık, darısı başına canım sen neler yaptın başladınmı tedaviye haber ver mutlaka
Kaç gün oldu canım. Ben 42 günde olmuştum allahım yaşatmasın bize acılı günler birdaha.Yok canım ben hala adet olmayı bekliyorum ramazan dan sonra inşallah amin insallah
hayirli olsun cnm =) benim de pazar gunu olacak kismetse..cozulurken neler olacak cok endiseliyim, ztn 2 adet var biri orta biri daha gerideymis..cok korkuyorum
benim de pazar gunu cnm cok heyacanliyim, cozulme konusunu hic konusmadim dr la, ama arastirmalarima gore yeni yontem sayesinde embriyolarin neredeyse yuzde 98 i hayatta hucre kaybi yasamadan cozulebiliyormus..benim orta kalite ve biri daha zayif iki tane var, hakkimizda hayirlisi..Benim de yarin canim. Cok heyecanliyim. Insallah saglikla cozulur.
Aynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.benim de pazar gunu cnm cok heyacanliyim, cozulme konusunu hic konusmadim dr la, ama arastirmalarima gore yeni yontem sayesinde embriyolarin neredeyse yuzde 98 i hayatta hucre kaybi yasamadan cozulebiliyormus..benim orta kalite ve biri daha zayif iki tane var, hakkimizda hayirlisi..
ben tam bilmiyorum sormadim kodunu ama orta kalite ve ortadan zayifa dediler, average ve average to poor dediler, vallai korkudan sormadim kac oldugnu cunku devamli arastiricam sonra moralim bozulacak, demek benim de cc heraldeAynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.
Doktorum takilma buna dedi. Saglikli olmasi daha onemliymis kaliteden canim. Hayirlisiysa ikimizinki de tutacaktirben tam bilmiyorum sormadim kodunu ama orta kalite ve ortadan zayifa dediler, average ve average to poor dediler, vallai korkudan sormadim kac oldugnu cunku devamli arastiricam sonra moralim bozulacak, demek benim de cc heralde
kesinlikle hakkimizda hayirlisini dilemek lazim gerisi bos, ben 5aa ile bos gebelik yasamis biri olarak cok da kaliteye takilmamak gerektigine inaniyorum ama iste insanin aklina takiliyor, neyse hakkimizda hayirlisi olsun cnm =)Doktorum takilma buna dedi. Saglikli olmasi daha onemliymis kaliteden canim. Hayirlisiysa ikimizinki de tutacaktir
Bak bizzat yasamissin. Bu saglikliysa insallah tutunur birakmaz seni. Aslinda rahat biraksak cok rahat tutunur da insan kasiliyokesinlikle hakkimizda hayirlisini dilemek lazim gerisi bos, ben 5aa ile bos gebelik yasamis biri olarak cok da kaliteye takilmamak gerektigine inaniyorum ama iste insanin aklina takiliyor, neyse hakkimizda hayirlisi olsun cnm =)
Ayyy hepimiz ayni zamanlara denk gelecegiz inss hepberaberrr sevinecegizzzz yaaa ins cnm bozulma ihtimali 100 1 dedi drmm dert etme Allahin izniyle cnm bnm yaaBenim de yarin canim. Cok heyecanliyim. Insallah saglikla cozulur.