• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

amin cnm hayirlisi hepimize insallah, bugun nasilsin neler yapiyorsun? ilk gunlerde tutunuyormus 6.gun embriyosu, tutunma olmustur bile belki de=) bir bakarsin ikiz olur ay ne heycanli
Eşim kahvaltı hazırladı yedim ilaçları içtim yatıyorum canım kalkmam bugunde ah canım inşallah ikizdir bakalım:dua:

G Gul-Can canim cumartesi ins transferimmm 16 ci gunu olacak cok sukur rahim kalinligimda 9.40 ciktii yetistimmm sanaaaa nasil gidiyor cnmm bu arada durumlarrr
hayirli olsun cnm =) benim de pazar gunu olacak kismetse..cozulurken neler olacak cok endiseliyim, ztn 2 adet var biri orta biri daha gerideymis..cok korkuyorum

Benim de yarin canim. Cok heyecanliyim. Insallah saglikla cozulur.
benim de pazar gunu cnm cok heyacanliyim, cozulme konusunu hic konusmadim dr la, ama arastirmalarima gore yeni yontem sayesinde embriyolarin neredeyse yuzde 98 i hayatta hucre kaybi yasamadan cozulebiliyormus..benim orta kalite ve biri daha zayif iki tane var, hakkimizda hayirlisi..

benim de pazar gunu cnm cok heyacanliyim, cozulme konusunu hic konusmadim dr la, ama arastirmalarima gore yeni yontem sayesinde embriyolarin neredeyse yuzde 98 i hayatta hucre kaybi yasamadan cozulebiliyormus..benim orta kalite ve biri daha zayif iki tane var, hakkimizda hayirlisi..
Aynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.

Aynen ben de oyle okudum da burada bozuldu yazanlar korkuttu. Doktorum dondurma olayi eskisi gibi degil cok rahat dedi. Benim de 5cc orta kalite oluyo. Hayirlisi olsun. Beraber ogreniriz artik.
ben tam bilmiyorum sormadim kodunu ama orta kalite ve ortadan zayifa dediler, average ve average to poor dediler, vallai korkudan sormadim kac oldugnu cunku devamli arastiricam sonra moralim bozulacak, demek benim de cc heralde

ben tam bilmiyorum sormadim kodunu ama orta kalite ve ortadan zayifa dediler, average ve average to poor dediler, vallai korkudan sormadim kac oldugnu cunku devamli arastiricam sonra moralim bozulacak, demek benim de cc heralde
Doktorum takilma buna dedi. Saglikli olmasi daha onemliymis kaliteden canim. Hayirlisiysa ikimizinki de tutacaktir

Doktorum takilma buna dedi. Saglikli olmasi daha onemliymis kaliteden canim. Hayirlisiysa ikimizinki de tutacaktir
kesinlikle hakkimizda hayirlisini dilemek lazim gerisi bos, ben 5aa ile bos gebelik yasamis biri olarak cok da kaliteye takilmamak gerektigine inaniyorum ama iste insanin aklina takiliyor, neyse hakkimizda hayirlisi olsun cnm =)

kesinlikle hakkimizda hayirlisini dilemek lazim gerisi bos, ben 5aa ile bos gebelik yasamis biri olarak cok da kaliteye takilmamak gerektigine inaniyorum ama iste insanin aklina takiliyor, neyse hakkimizda hayirlisi olsun cnm =)
Bak bizzat yasamissin. Bu saglikliysa insallah tutunur birakmaz seni. Aslinda rahat biraksak cok rahat tutunur da insan kasiliyo

ay insallah sagliklidirlar ve saglikli bir sekilde tutunurlar bize cnm, ananas yiyorum kac gundur rastgele esim almisi, implantasyona faydasi oldugunu okudum, Allah yardim etsin bizlere insallah, asiri heyecanli bir insanim ben durmadan kalbim carpiyor ne olacak bilmiyorum, progesteron fitile basliyorum yarin aksam gunde iki kere dedi dr..

Back
X