Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kullandım estrofemleri içtim
Hah tamam kullanayim ben de o zaman. Hayirlisi olsun artik sona geldik :)Evet canım kullandım estrofemleri içtim
Evet canım inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza alırızHah tamam kullanayim ben de o zaman. Hayirlisi olsun artik sona geldik :)
Amin canim benimmmmEvet canım inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza alırız
Hayirlisi olsunnnn cnm bnm. Guzel haberlerle gel insssAyyy kizlar 1'de transferimmmm
Insallah canimmmm. Hayirlisi olsun insallah.Hayirlisi olsunnnn cnm bnm. Guzel haberlerle gel insss
nasilsin cnm gittin mi transfer icin? saat 1 deydi deil mi? hayirli olsun simdiden =)Aynen ben jel kullaniyorum ikisi de progesteron iceriyo aynen. Ay evet yaa bi de igneler olcak yandik : D
Canimm hazirlaniyorumm. Oje suruyorumnasilsin cnm gittin mi transfer icin? saat 1 deydi deil mi? hayirli olsun simdiden =)
hadi hayirlisi insallah suslen git ne guzel =)) moralin iyi olur oyle olunca, su anda cozuyorlardir heralde, genelde 5-6 gunluk embriyolari cozerkenden 1-2 saat icinde transfer ediyorlar diye biliyorum..Canimm hazirlaniyorumm. Oje suruyorumayy hayirlisi olsun alip gelcem birazdan
![]()
Ayyyy evet su an napiyo acaba bebisiimmm :) bazi arkadaslarin cozulunce kalitesi artmış. İnşallah benim de öyle olur :)hadi hayirlisi insallah suslen git ne guzel =)) moralin iyi olur oyle olunca, su anda cozuyorlardir heralde, genelde 5-6 gunluk embriyolari cozerkenden 1-2 saat icinde transfer ediyorlar diye biliyorum..
Canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahArkadaslaaaar birazdan transfere gidiyorum bana dua edin olur mu
Amin canim hepimizin kucaklarini saglikli hayirli evlatlarla doldursunCanım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
Nasil gecdi cnm transfer? Hayirli ugurlu olsun insallah :) kaliteye bisey dediler mi?Ayyyy evet su an napiyo acaba bebisiimmm :) bazi arkadaslarin cozulunce kalitesi artmış. İnşallah benim de öyle olur :)
Son adet tarihi canım, hayırlı olsun bebeğinMerhaba öncelikle inşalla şu mübarek aylarda rabbım dualarımızı kabul etsin isteyene herkese evlat versin Benım bir sorum var ben martın 14de transfer oldum 26sında gebe olduğumu ögrendım henüz daha hiç gitmedim dr a nısanın 19cagardı hem kese hem kalp atışı için ama kafama takılan şey ben kaç haftalık gebeyım bıkmıyorum son adet tarıhımı yoksa transfer tarıhımı baz alınıyor kızlar
Canimm guzeldi. Kalite ayni baktim kagittan. Doktor guzel gecti dedi. Bakalim neler bekliyor biziiiiNasil gecdi cnm transfer? Hayirli ugurlu olsun insallah :) kaliteye bisey dediler mi?
Son adet tarihi canım, hayırlı olsun bebeğin[/QUOTE Allah razı olsun bu arada kullanmayı unutmuşum aynı msjı yayımlamışım artık kusura bakmayın