• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

yok cnm benim dr jel vermiyor, cyclogest denilen progesteron icerikli bir fitil veriyor sabah aksam , bir de transferden 1 gun sonra kan sulandirici igne baslatiyor, sen jel mi basladin? o da ayni progesteron iceriyor sanirim
Aynen ben jel kullaniyorum ikisi de progesteron iceriyo aynen. Ay evet yaa bi de igneler olcak yandik : D

Ayrica kizlar size kortizon yani prednol 5 gun verdimi bana kortizonda verdiii :(

Berbat cnm midem cok kotu yanmaya basladi artik estrafemede gunde 4 devam dedi 3 ayyy boyunca midem berbat olduuu birde antibiotik verdi oluyom resmen yaaa
Ben 2 antibiyotik içtim o günlerde birde kulagım agrıyordu. 4 devam tabi estrofem canım. Prednolu sütle iç rahat edersin canım

Ben bu kalitelerin ne oldugunu embriyologa sormuştum yani biri şişman bebek biri zayıf bebek gibi oldugunu söyledi iyi örnek vermiş demi :eğlence:
ben o kadar cok arastirdim ki embriyolog oldum cnm =)) ayrica o kadar cok makale okudum ki sanirim kafayi yedim =)) sonucta denemeden bilemeyiz yani deneyip gorecegiz artik basga da bisey yapamayiz onu anladim..

Back
X