• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sorma son günler diye bacak bacak üstünr atmış keyif yapıyodu sorarım sana dedim :sinirli:. :tokat: Proluton vuruldum çok agrı yapıyo canım kullandınmı hiç :confused:
Ohhh sra sende cikart acisini canimm tencere tava sana aitt vur kafasina kafasinaa ;) Evet cnm kullandim cok yagli bir igne bana dusuk tehlikemde vermisti ama progestan igne yapiyordum ben her gun o yuzden normalde vermiyor cnm bana

G Gul-Can cnm tebrikler transfer olmussun, hayirli ugurlu saglikli.sihhatli bebisli olsun insallah..simsiki.tutunsunlar ve birakmasinlar 9 ay insallah..nasildi embriyolar cozulurken neler olmus bisey dediler mi?ben merak ediyorum.cozulme sonrasi nasil olacaklar, Allah isterse benim de pazar gunu olacakmis cok heycanli..

G Gul-Can cnm tebrikler transfer olmussun, hayirli ugurlu saglikli.sihhatli bebisli olsun insallah..simsiki.tutunsunlar ve birakmasinlar 9 ay insallah..nasildi embriyolar cozulurken neler olmus bisey dediler mi?ben merak ediyorum.cozulme sonrasi nasil olacaklar, Allah isterse benim de pazar gunu olacakmis cok heycanli..
Canımmm saol inşallah tuttnurlar 2 tane embriyo ikiside kaliteli dedilet, tek olan kaliteli olursa dondururuz dediler ama olmadı sanırım 3 adetti ya benim kalmadı ama 3. Sınıf olan gelişmedi sanırım

Anlatamadım ama anladın sen S Sahnaz217 :eğlence:
Anladim cnm :) hakkinda hayirlisi cnm muhim olan bunlarin iyi olmasiydi ztn, 3.ye gerek olmayacak Allahin izniyle..ay cok heyecanli yat dinlen bugunluk, cok da yatmak iyi deil.stres yapior insan, kendini yormadan hayatina devam et, yediklerine cok dikkat et iyi beslen, sigara sakin icme:)

Anladim cnm :) hakkinda hayirlisi cnm muhim olan bunlarin iyi olmasiydi ztn, 3.ye gerek olmayacak Allahin izniyle..ay cok heyecanli yat dinlen bugunluk, cok da yatmak iyi deil.stres yapior insan, kendini yormadan hayatina devam et, yediklerine cok dikkat et iyi beslen, sigara sakin icme:)
İnşallah canımmm benim 22. Gün oldu transfer seninde ben gibi geç olcak sanırım

En iyisi ya :KK70: bi arkadasim gelecek de ondan sordum arastirmalarda kalkilabilir diye bulunmus sonuc. Bisey fark etmemis ama doktor ne diyo diyr merak ettim
Günlük ihtiyaclarınızı yapın diyolar canım hasta gibi sürekli yat demiyolar drsinler diye bekledimde demediler eşimde bak yat demiyolar diyo işten kaçmak için :63: ben ilk denememde çok yatmadım oda pozitifti biliyorsun

Günlük ihtiyaclarınızı yapın diyolar canım hasta gibi sürekli yat demiyolar drsinler diye bekledimde demediler eşimde bak yat demiyolar diyo işten kaçmak için :63: ben ilk denememde çok yatmadım oda pozitifti biliyorsun
Evet ya ben de oyle cok yatmak istemiyorum. Psikolojim bozulur. Insan biraz aktivite istiyo. Insallah bunu kucagina almak nasip olur hayirlisiysa kuzum

Back
X