- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Ohhh iyi iyi Afiyet bal seker olsun arkadasima birazda ohizmet etsinn bizler azmi hizmet ettik onlara alt tarafi 3'5 gunAhh canım saolasınnn şimdi kalktım sofradan kociş hazırladı oh çok rahat oluyo valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh iyi iyi Afiyet bal seker olsun arkadasima birazda ohizmet etsinn bizler azmi hizmet ettik onlara alt tarafi 3'5 gunAhh canım saolasınnn şimdi kalktım sofradan kociş hazırladı oh çok rahat oluyo valla![]()
Sorma son günler diye bacak bacak üstünr atmış keyif yapıyodu sorarım sana dedimOhhh iyi iyi Afiyet bal seker olsun arkadasima birazda ohizmet etsinn bizler azmi hizmet ettik onlara alt tarafi 3'5 gun![]()
Ohhh sra sende cikart acisini canimm tencere tava sana aitt vur kafasina kafasinaaSorma son günler diye bacak bacak üstünr atmış keyif yapıyodu sorarım sana dedim.
Proluton vuruldum çok agrı yapıyo canım kullandınmı hiç
![]()
Canımmm saol inşallah tuttnurlar 2 tane embriyo ikiside kaliteli dedilet, tek olan kaliteli olursa dondururuz dediler ama olmadı sanırım 3 adetti ya benim kalmadı ama 3. Sınıf olan gelişmedi sanırımG Gul-Can cnm tebrikler transfer olmussun, hayirli ugurlu saglikli.sihhatli bebisli olsun insallah..simsiki.tutunsunlar ve birakmasinlar 9 ay insallah..nasildi embriyolar cozulurken neler olmus bisey dediler mi?ben merak ediyorum.cozulme sonrasi nasil olacaklar, Allah isterse benim de pazar gunu olacakmis cok heycanli..
Anladim cnm :) hakkinda hayirlisi cnm muhim olan bunlarin iyi olmasiydi ztn, 3.ye gerek olmayacak Allahin izniyle..ay cok heyecanli yat dinlen bugunluk, cok da yatmak iyi deil.stres yapior insan, kendini yormadan hayatina devam et, yediklerine cok dikkat et iyi beslen, sigara sakin icme:)
İnşallah canımmm benim 22. Gün oldu transfer seninde ben gibi geç olcak sanırımAnladim cnm :) hakkinda hayirlisi cnm muhim olan bunlarin iyi olmasiydi ztn, 3.ye gerek olmayacak Allahin izniyle..ay cok heyecanli yat dinlen bugunluk, cok da yatmak iyi deil.stres yapior insan, kendini yormadan hayatina devam et, yediklerine cok dikkat et iyi beslen, sigara sakin icme:)
Canim doktor yat dedi miAhh canım saolasınnn şimdi kalktım sofradan kociş hazırladı oh çok rahat oluyo valla![]()
3 gün evde dinlen dedi canım yat sakın kalkma filan demedi agır iş yok dediCanim doktor yat dedi mi
Yemek falan yapabiliyo musun3 gün evde dinlen dedi canım yat sakın kalkma filan demedi agır iş yok dedi
Yok canım yatıyorum bugun eşim yapacam o işleri bikaç günYemek falan yapabiliyo musun
En iyisi yaYok canım yatıyorum bugun eşim yapacam o işleri bikaç gün![]()
Günlük ihtiyaclarınızı yapın diyolar canım hasta gibi sürekli yat demiyolar drsinler diye bekledimde demediler eşimde bak yat demiyolar diyo işten kaçmak içinEn iyisi yabi arkadasim gelecek de ondan sordum arastirmalarda kalkilabilir diye bulunmus sonuc. Bisey fark etmemis ama doktor ne diyo diyr merak ettim
Evet ya ben de oyle cok yatmak istemiyorum. Psikolojim bozulur. Insan biraz aktivite istiyo. Insallah bunu kucagina almak nasip olur hayirlisiysa kuzumGünlük ihtiyaclarınızı yapın diyolar canım hasta gibi sürekli yat demiyolar drsinler diye bekledimde demediler eşimde bak yat demiyolar diyo işten kaçmak içinben ilk denememde çok yatmadım oda pozitifti biliyorsun
Saol canımmm inşallah hepimizin özlemi hasreti biter canımEvet ya ben de oyle cok yatmak istemiyorum. Psikolojim bozulur. Insan biraz aktivite istiyo. Insallah bunu kucagina almak nasip olur hayirlisiysa kuzum
Amin kuzum yaa hadi sen pozitifi al arkandan ben geleyimmmmSaol canımmm inşallah hepimizin özlemi hasreti biter canım
İnşallah canımAmin kuzum yaa hadi sen pozitifi al arkandan ben geleyimmmm
ewt cnm benim de yeni yumurtlama oldu biraz gecikdi bu ay genelde 11.gun yumurtlama testi pozitif cikardi bu sefer 14.gun cikti, o yuzden 19.gun olacak transfer kismetse cnm..İnşallah canımmm benim 22. Gün oldu transfer seninde ben gibi geç olcak sanırım
Hayırlısı ile canım inşallahewt cnm benim de yeni yumurtlama oldu biraz gecikdi bu ay genelde 11.gun yumurtlama testi pozitif cikardi bu sefer 14.gun cikti, o yuzden 19.gun olacak transfer kismetse cnm..