- 24 Ocak 2017
- 191
- 121
- 18
Selamlar Rabbim hayırlısını versin, tedavi sürecinizi anlatırmısınız ne kadar sürdü problem neydi?Hayirlisi olsun cnm ins olumlu sonuc alanlardan olursunnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar Rabbim hayırlısını versin, tedavi sürecinizi anlatırmısınız ne kadar sürdü problem neydi?Hayirlisi olsun cnm ins olumlu sonuc alanlardan olursunnnn
O kadar heycan verici birşey ki sonunda beklenen gün geliyor rabbim tamamına erdirsinkızlar cumartesi OPU olacak bugün çatlatma iğnemi yapacağım. dua edin lütfen![]()
O kadar heycan verici birşey ki sonunda beklenen gün geliyor rabbim tamamına erdirsin
canım ben bile heyeanlandım gerçekten.. Rabbim ol diyince oluyor, sen içini ferah tut strese girme mutlu ol neşelen güzel şeyler düşün umudun gitmesin..Amin hepimizin tedavisi hayırlısı ile pozitif sonuçlansın inşallah ama bu ikinci tedavi olduğu için heyecan falan kalmadı bende. sadece çatlatma iğnesinin saati strese sokuyor. bakalım Allahtan hayırlısı. beklenti içine girmek istemiyorum. olumsuz da düşünmek istemiyorum aralarda bir yerlerdeyim.
insallah hayirlisiyla tedavin sonuclanir Allah gönlüne göre versin. isteyen bekleyen herkese güzel habrler vermek nasip etsin ...kızlar cumartesi OPU olacak bugün çatlatma iğnemi yapacağım. dua edin lütfen![]()
Aslm cnm tabi söyle anlatayım benim tek tüpüm tikali varikosel nedeni sperm azlığı var sorunumuz bu cnm Kasım ayında ilk kez gonalf 200 Lee başladım yaklaşık 8 gün sür dü yumurta takibim daha sonra ovitrelle ile çatlatildi36saat sonra yumurtalar toplandı 3cu günde döndürüldüler cnm ondan sonra ilk adetimde dogum kontrol hapına başladım 1 ay kullandım ikinci adetten sonra estrofeme başladım ilk 4gun 1 er tane 2 çi 4 gün 2ser tane ve 3cu 4 gün 3ertane olarak rahim kalınlığım 8mm ulaştığından sonra ki 2ci gün transferim oldu 12ci gün testte hamile oldugumu öğrendim artışlarım cok iyidi ama Dr bile şaşırdı mlsf 6cinhaftada dusuk yasadım tedavi surecim bu sekilde oldu cnm tabi bu kisiden kisiye degisebiliyor tamamıyla senin yumurtaliklarina ve rahimine bağlı aydınlata bildiysem ne mutlu bana ins olumlu sonuclar alırsınSelamlar Rabbim hayırlısını versin, tedavi sürecinizi anlatırmısınız ne kadar sürdü problem neydi?
Canım inşallah Rabbimin izniyle bu sefer olur moralini yüksek tut, stres yapma, nasipten ötesi yok, bereketiyle gelir inşaallah..Bizde bu ay ilk defa başlıyacağız bakalım doktor tüp mü aşılama mı diyecek 1 düşüğüm var tedavisiz gebe kaldım.. bir tüpüm tıkalı benimde eşimde hiç bir problem gözükmüyor. 35 yaşındayım vakit kaybetmek istemiyorum artık, hobi buldum bende örgü örüyorum stres yapmak istemiyorum..Aslm cnm tabi söyle anlatayım benim tek tüpüm tikali varikosel nedeni sperm azlığı var sorunumuz bu cnm Kasım ayında ilk kez gonalf 200 Lee başladım yaklaşık 8 gün sür dü yumurta takibim daha sonra ovitrelle ile çatlatildi36saat sonra yumurtalar toplandı 3cu günde döndürüldüler cnm ondan sonra ilk adetimde dogum kontrol hapına başladım 1 ay kullandım ikinci adetten sonra estrofeme başladım ilk 4gun 1 er tane 2 çi 4 gün 2ser tane ve 3cu 4 gün 3ertane olarak rahim kalınlığım 8mm ulaştığından sonra ki 2ci gün transferim oldu 12ci gün testte hamile oldugumu öğrendim artışlarım cok iyidi ama Dr bile şaşırdı mlsf 6cinhaftada dusuk yasadım tedavi surecim bu sekilde oldu cnm tabi bu kisiden kisiye degisebiliyor tamamıyla senin yumurtaliklarina ve rahimine bağlı aydınlata bildiysem ne mutlu bana ins olumlu sonuclar alırsın
canım en iyi Rabbim bilyor ihtiyacımızı ona teslim olacağız bize bizden daha yakın kim var ki... tedavi için yaptığımız şeyleri şifası niyetine yapacağız ... Kayınvalidem umreden geldi ona hurma poleni demişler en az 75 gün tüketmek gerekiyormuş bal tarçın keçiboynuzu peymezi yada çörek otuyla bende şimdi onu yapacağım.. arı poleniyle yapıyordum onuda deneyeceğim...fıtratımızda analık duygusu var Rabbimin merhameti boldur o bizi gören ve işitendir..Herkese merhaba benim 3.tüp bebek denemem olacak bu ay ,28 şubatta doktorum gelmemi söyledi adetimin 21.gününe denk geliyor sanırım yeni bir tedavi deneyecek heyecanla o günü bekliyoruz yaşım 31 sebepsiz infertilite teşhisi nedeniyle 1 aşılama 2 tüp bebek denedik bu defa yüzümüz güler inşallah tedaviye olumlu etkisi olur düşüncesiyle arısütü bal polen çörekotu ve tarçın karışımı tüketiyoruz ayrıca eşimde bende vitamin takviyesi alıyoruz (doktorumuz tavsiyesi ile) stresten uzak durmak imkansız ama olabildiğince sakin ve ruhen rahat bir dönem geçirmeye gayret ediyoruz yeni hobiler ediniyor ve kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz umarım faydası olur
inşaallah canım bizde başlıyacağız kısmetse bakalım heyecanlıyım..Merhaba arkadaşlar bende yumurta rezervi azlığından tüp yapmaya karar verdik amh 1,04 falan ocak ayında toplamda 5 tane yumurta göründü bu ay göremedi kist oluşmuş kullandığım incir suyundan falan 20ml kadar önümüzdeki ay bi aksilik çıkmasa başlayacaz inşallah hepimizin hayırlı bir şekilde evlatları olur
inşaallah canım bizde başlıyacağız kısmetse bakalım heyecanlıyım..
Cnm sakın aşılamaya zaman kaybet me 3asilama 1tup bebek ücreti demek 5kez deneyen biri olarak sana tavsiyem bu elbette nasipten öte geçilmiyor Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere ins bende 35 yaşındayım geç bile kaldın dedi Dr m gerisini sen değerlendirdi cnmCanım inşallah Rabbimin izniyle bu sefer olur moralini yüksek tut, stres yapma, nasipten ötesi yok, bereketiyle gelir inşaallah..Bizde bu ay ilk defa başlıyacağız bakalım doktor tüp mü aşılama mı diyecek 1 düşüğüm var tedavisiz gebe kaldım.. bir tüpüm tıkalı benimde eşimde hiç bir problem gözükmüyor. 35 yaşındayım vakit kaybetmek istemiyorum artık, hobi buldum bende örgü örüyorum stres yapmak istemiyorum..
evet canım eşimin problemleri vardı ben düşük yaptıktan 1 ay sonra kayınpederim kansere yakalandı 1,5 yıl kayınpederimin tedavisi ile ilgilendik iş değişikliği ev şehirden şehre taşındık işsizlik iş arama ve sayamayacağım bir çok şey...bu süreçte eşim çocuk falan istemedi konusunu bile açtırmadı.. 6 ay oldu doktora gidip geliyorum doktorumda aynı şeyi bana söyledi şimdi mi aklına geldi diye eşimi yeni yeni ikna ettim zor günler geçirdim yavrum insallah bereketiyle gelecek...Cnm sakın aşılamaya zaman kaybet me 3asilama 1tup bebek ücreti demek 5kez deneyen biri olarak sana tavsiyem bu elbette nasipten öte geçilmiyor Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere ins bende 35 yaşındayım geç bile kaldın dedi Dr m gerisini sen değerlendirdi cnm
canım ben bir düşük yaşadım genetik testten kan pıhtılaşması dendi, işde dediğim gibi 1,5 yıl sonra hsg çektirdim bir tüpüm kapanmış mı artık kendimi i sıktım öyle görünüyor falan gibi birşeyler söyledi doktor tüp bebek en iyisi dedi ... bende başka bir doktora tüp bebek için gitmeye karar verdim...Aynen bende çok heyecanliyim sizin sorununuz ne canım
Hayırlısı olsun inşallah. Ben de tedavi sürecinde rahatsızlandm ilaç içmek yasak olduğundan limon sirke ılık su bal tarçınlı bir karışımı içtim günde 3 fincan kadar bol bol dinlendim geçti canım dene istersenGunaydin kizlar bende basladim tedaviye hayirli sonuclanir insallah
Ama kotu bisi var bogazim agrimaya basladi grip de oldumm fenayimm nasil olacak bilmiyorumm
Gunaydin kizlar bende basladim tedaviye hayirli sonuclanir insallah
Ama kotu bisi var bogazim agrimaya basladi grip de oldumm fenayimm nasil olacak bilmiyorumm