2017 Şubat Anneleri

Kızlar emzirmeyi bıraktırmak istiyorum , neler yapabilirim sizce ? Sadece uyuturken emziriyorum, öğlen uykusundan önce ve akşam yatırırken ama geceleri bazen sık emmek istiyor ve meme uçlarım bazen çok kötü yanıyor tahriş oluyor çünkü uzun emiyor, yatağa yatırdığım anda uyanıyor sonra tekrar baştan başlıyoruz, 10 tane de dişi var bazen de ısırarak emiyor, çok canım acıyor ... Emzirmek çok güzel bir duygu ama artık yoruldum sanırım... 16 ay emdi zaten , yeterli bence..
 
kubra5505 üyenin bebeği vefat etmiş, bizim şubat annelerindendi galiba sayfanın başında vardı, neden vefat ettiğini bilen var mı ? Üzüldüm, Allah sabır versin , çok zor...
 
Memeden kesmek yerine gece emmesini bıraktırabilirsin.. Uyandığında su verebilirsin..Faydası yok gibi düşünme hala bağışıklık sistemi için çok faydalı ayrıca diş dönemi iştahları da azalıyor en azından emerek geçiriyorlar..
Kübra bebeğini doğum esnasında kaybetmişti maalesef
 
Olur özelden yazarsan memnun olurum. Bi de sence de en az ortaokul dönemine kadar kullanılmaz mı bu yataklar? Eşim buyuyunce istemez yatmak bunda diyor ama ben oyle düşünmüyorum. Hiç olmadi ayak taktirilabilir ilerde yukseltmek isterse diye düşünüyorum. Atabilirsen resmini de atar misin ?
 
merhaba arkadaşlar, ben ağustos annesiyim, kızımın doğum günü için fikir arıyorum. ilk doğum gününü kutladınız mı? ne giydi bebeğiniz?nasıl bir konsept yaptınız? kaç kişi çağırdınız?
 
Erkek annesiyim ama yıldız konseptimizdi..
Kız annelerinde gördüğüm melek konsepti,prenses,uğur böceği,kelebek konseptleri vardı..
 
Ayy geçmedi mi daha süt alerjiniz?
Diyet açtırdı mı hiç dr?Yaa bir an önce kurtulsun yavru artık alerjiden
Sınavların nasıldı canım?
Tatil başlar başlamaz işe başladım ben..
Oğluşuma babannesi bakıyor..Çok özlüyorum ama bana da iyi geldi çalışmak..
Biz de böyle işte..
 
Maalesef canım doktorun diyet açtirmasına bakmadan kendim deniyorum yüzüne değdiriyorum yoğurdu kızariyor hala kilosu falan baya geride kahvaltida gözü bizim yediklerimizde istiyor sürekli çok üzülüyorum, ki çokta iştahsız dilerim geçer bir an evvel çok yorucu çünkü.
Bu sene son senemdi sözde 4 dersim kaldı maalesef çok zordu çalışmak ela ile hayirlisiyla seneye biter inşallah,senin nasıldı?
İşe başlamana sevindim çok iyi geleceğinden eminim meslek neydi canım hatirlayamadim
 
Fırınlanmış ile tepkime olmuyormuş bazen alerji de doktora bir danış istersen canım..Kesinlikle gerçekten çocukla çok zor oluyor, verirsin mutlaka öyle böyle bitiyor okul bir şekilde..Ben de 7 dersten 5 ini verdim 2 si kaldı bu dönem,ilk dönem daha iyiydi ve daha çok var 2.sınıfa geçtim 3 yıl daha var..
Mesleğim aslında turizm ama yeni bölümümle kurtulmayı diliyorum özel sektörden..Şu anda da turizm şirketinde çalışıyorum..
Gerçi 8-5 çalışma saatim ancak şartlar kamu gibi olmuyor işte..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…