- Konu Sahibi meltemizmir
kuzum listeye baktımda en miniklerden biriyiz (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımmeltemm eksiklerim 39+1 3.990 gr 53 cm
elacım bence haftasına gore gayet ıyı kılosukuzum listeye baktımda en miniklerden biriyiz (
hayırlı ve omurlu olsun bebegınız bırde ısmını yazarsanız kızınızın eksık bılgısı kalmayacak39+2 , 2990 gr, 50 cm, kız, SAT 8 Mayıs, 10 Şubatta normal dogumla kurtuldum :)
Allah şafak sayanlara yardım etsin..
forumda gorup eklemıstım bılgılerını cok tesekkur ederım unutmayıp buraya da yazdıgın ıcın38+4 de ayaz bebek 3500 51 cm sezeryan ile dünyaya geldi..sat 20 mayıs 14 şubat 2013 doğumlu
forumda gorup eklemıstım bılgılerını cok tesekkur ederım unutmayıp buraya da yazdıgın ıcın
senın ve bılgılerı yazan annıslerımızın duyarlılıgı dıger annışlere ornek olur ınşalllahhhhhhhhhhhhh, cok sıtemım var tgembel annelereeeee, elımde bebeyle bılgılerı toparlamaya calışıorm forumdaaaane demek asıl sizin ilginize tşk ederiz teyzesi:)
ekledım canım sagolasınMeltemcim bilgilerimde kızımin ismi eksik kızımın ismi sümeyye şimdiden teşekkürler canım.
hayırlı ve omurlu olsun bebegınız bırde ısmını yazarsanız kızınızın eksık bılgısı kalmayacak
ohhh ne kadar anlamlı olmus:) pardon, onu unutmusum :) kızımızın adı hilal nur.. aylar öncesinden karar vermiştik bu isme ve gökte ters hilalden hilale geçişte, yani ay yokken dünyaya geldi hilalim :)
yesın onu meltem teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mesaj kutuna bak canımmeltem teyzesi bizi de ekle eymen bey 07 02 2013 dünyaya geldi kilomuz 3.810 gr boyumuz 51 cm
hayırlı ve omurlu olsun bebegınızBiz de varıızzz:)) yakışıklı oğlum DORUK 08.02.2013 11,50 de spinal sezeryan ile dünyamıza geldi hoşgeldi:) 2780 gr cık 48 cm cik :))
OOOOOOOOO burzu bacım kolaya kacma dogum yapılan hafta boy ve kıloyuda alalım plizzzzzzzzzzzMeltem teyzeeesiii
kızımıda eklermisiin listeye 1 şubatta doğdu adımızda melis yağmur olduu
hayırlı ve omurlu olsun bebegınızyaşadığım sehir: gaziantep
kızımın adı: dila
son adet tar: 4 mayıs
beklenen d.tar: 8 şubat
gerçeklesen d.tar: 11 şubat
doğum kilosu: 2800
doğum boyu: 48 cm
doğum şekli: epidural normal 40+3 hafta