- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.658
- 748
derancim gecmis olsun canim.Kizim da disten cok kotu etkilendi ve hala etkileri devam ediyor azi disler ve yan disler ayni anda geldi simdi de kopek disleri geliyor.Surekli huysuz gece uykusu boluyor vs. istah tamamen kapandi ne yapicagmi bilemiyorum.Bir de bi anda asiri gaz ve kakali bez sayisi artti ve kakasi daha sivi mukuslu sutumden oluyor olabilir miMerhaba kızlar Bi zamanlar sayfalar dolu dolu olurken şimdi bomboş:)
5 gündür çile çekiyoruz biz dişmi bilmiyorum gece uyanip ağliyor gündüz aynı şekilde bir gün ateşi çıktı sonra çıkmadi bir daha napacam bilmiyorum.
Süt alerjiside geçmedi daha
Umarim iyidir herkesler sizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum
Çok sağol canım gün içinde uyumuyor önceden uyurdu gece yarim saatte bir uyanıyorderancim gecmis olsun canim.Kizim da disten cok kotu etkilendi ve hala etkileri devam ediyor azi disler ve yan disler ayni anda geldi simdi de kopek disleri geliyor.Surekli huysuz gece uykusu boluyor vs. istah tamamen kapandi ne yapicagmi bilemiyorum.Bir de bi anda asiri gaz ve kakali bez sayisi artti ve kakasi daha sivi mukuslu sutumden oluyor olabilir mi
bizim de uyku durumu ayni sabaha kadar en az 6-7 kez uyaniyor agliyor ne beni ne kendini uyutuyor :/ Gun icinde de hep bi mizmizlik var hayirlisiyla bi normale donseler de biz de rahatlasak.Bu arada halen yurumedi dayday duruyordu onu da birakti yuruse disari falan cikaricam ama emekledigi icin olmuyor yerlerde surunmek istiyor gittigmiz yerlerde arabasinda durmak istemiyor.Çok sağol canım gün içinde uyumuyor önceden uyurdu gece yarim saatte bir uyanıyorböylemi devam edecek bilmiyorum gündüzde ağlak bi halde of..
Yediğin birşeymi dokundu acaba canım yada diş çıkarma döneminde ishal oluyorlar ya ondandir belkide
Ay Allah yardimcimiz olsun canım ne diyim. Elada öyle emekliyor hızlı hızlı,koltuklara tutunup kalkiyor ama ilerlemiyor. Dediğin gibi arabasinda durmak istemiyor odabizim de uyku durumu ayni sabaha kadar en az 6-7 kez uyaniyor agliyor ne beni ne kendini uyutuyor :/ Gun icinde de hep bi mizmizlik var hayirlisiyla bi normale donseler de biz de rahatlasak.Bu arada halen yurumedi dayday duruyordu onu da birakti yuruse disari falan cikaricam ama emekledigi icin olmuyor yerlerde surunmek istiyor gittigmiz yerlerde arabasinda durmak istemiyor.
Merhaba kızlar Bi zamanlar sayfalar dolu dolu olurken şimdi bomboş:)
5 gündür çile çekiyoruz biz dişmi bilmiyorum gece uyanip ağliyor gündüz aynı şekilde bir gün ateşi çıktı sonra çıkmadi bir daha napacam bilmiyorum.
Süt alerjiside geçmedi daha
Umarim iyidir herkesler sizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum
Sağol canım gündüz uykusunu uyumamak için öyle direniyor ki anlatamam. Ayakta salliyodum yatiyodu gündüz şimdi mümkün değil anca kolumda pişpişliyorım bakalım düzelir inşallah hafts sonu sınav var bu huysuzluğu yüzünden kitap yüzü açamadimGeçmiş olsun canım neden oluyor bilmiyorum ama Elif de yapıyor öyle uyku arasında uyanıp iç çeke çeke ağlıyor susturmak mümkün olmuyor
Sağol canım gündüz uykusunu uyumamak için öyle direniyor ki anlatamam. Ayakta salliyodum yatiyodu gündüz şimdi mümkün değil anca kolumda pişpişliyorım bakalım düzelir inşallah hafts sonu sınav var bu huysuzluğu yüzünden kitap yüzü açamadim
Kızım 8700 boy 78 cm çok üzülüyorum kilo alamıyor diye. .ama aşırı hareketli durmuyor yerinde hiçMerhaba kızlar nasilsiniz?Kimseler uğramıyor artık gebelikte olduğu gibi.
Çocuklar büyüdü, yürüyor vakit yok :)
Bizim hiç çıkcak dişimiz kalmadı 2.azilar dışında hepsi cikti.
Kg hala az gidiyor 9.2 kg boy 84 cm
5 dk yerinde durmayan bir çocuk.
Sizler nasilsiniz?
Bende çok üzülüyorum bende boyleymisim ama simdi tombulum, doğumdan sonra iyice şiştim. kani sınırdaydı kızımin oda iştahsızlık yaparmış .Kızım 8700 boy 78 cm çok üzülüyorum kilo alamıyor diye. .ama aşırı hareketli durmuyor yerinde hiç
Taneli yemek yiyor mu çocuklarınız ?Kuru fasulye ,ceviz,kaju, fındık,pilav bunları güzelce olduğu haliyle yiyor ama taze fasulye ,bezelye ne bileyim bunun gibi yiyecekleri çorba olarak yapıyorum tukuruyor hemen sizde durum nasıl?Kızım 8700 boy 78 cm çok üzülüyorum kilo alamıyor diye. .ama aşırı hareketli durmuyor yerinde hiç
Hayırlı ramazanlar canım.Selam kızlar )
Herkese hayırlı ramazanlar.
Çok sessiz kalmış buralar. İki çocuklu olunca buralara hiç zaman ayıramaz oldum. 16 aylık olmak üzere oğluşum. Zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
.Merhaba kızlar nasilsiniz?Kimseler uğramıyor artık gebelikte olduğu gibi.
Çocuklar büyüdü, yürüyor vakit yok :)
Bizim hiç çıkcak dişimiz kalmadı 2.azilar dışında hepsi cikti.
Kg hala az gidiyor 9.2 kg boy 84 cm
5 dk yerinde durmayan bir çocuk.
Sizler nasilsiniz?
Kızım 8700 boy 78 cm çok üzülüyorum kilo alamıyor diye. .ama aşırı hareketli durmuyor yerinde hiç
Ben internetten bir siteye montessori yatak yaptırdım canım, geniş geniş yatsın diye 120-200 yaptırdım çok da güzel oldu , tavsiye ederim, hem düşme tehlikesi de yok..özelden nereye yaptırdığımı yazabilirim istersen burdan yazmak yasak sanırım.Arkadaslar merhaba umarim bebisler uslu uslu yaramazlık yapip yormuyordur sizleri diyerek iyi dileklerimi sunayim
Bir sorum var montessori yatak kullanan var mi memnun mu ? Yan korkuluklar nasil yukdek mu çok ?
Eoeydor yerde yatırıyorum en az 1 kere azaldi uyanmaları ve bu da 1 uykumun 3 saat kesintisiz olmasi demek büyük rahatlık oldu benim için. Ama yerde olmasi altinda derme catma yorgan yigini olmasi da icime sinmiyor o yuzden yatak istiyorum. Fikirlerinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?