+1emzirme nedeniyle düzensizlikler oluyormus ama sanirim bebek emmeyi azaltinca adet oluyoruz bende sagmaya basladim istahsizlik basladi kizimda ve o ay ilk adetimi oldum kuzenim de meme reddinde ilk adetini oldu
Yavas yavas anlayacağız canım..Komili reklaminda diyor ya: " Bazi dilleri sadece 2 kisi konusur" diye sabirsizlikla bekliyoreeeSanirim oyle. Az inxe de kucagimda camdan bakmak icin agladi baktirmiyorum diye. Ama aninda anlayamiyirum ki niye agladigini :)
Aylik igneyi hic duymadim ,nasil etkili bir korunma mi ? Bizde eşim korunuyor, benim hap kullanmami istemiyor..spinal de etkili mi ki ?Ben aylik igne yaptirmayi dusunuyorum dr. Ile konusup
Eşe hic guvenmeyin o konuda bence.. Bdv de biri diyordu:"Korunmamiza ragmen hamile kaliyordum, meğer eşim kondomu deliyormuş"diyeAylik igneyi hic duymadim ,nasil etkili bir korunma mi ? Bizde eşim korunuyor, benim hap kullanmami istemiyor..spinal de etkili mi ki ?
Eşe hic guvenmeyin o konuda bence.. Bdv de biri diyordu:"Korunmamiza ragmen hamile kaliyordum, meğer eşim kondomu deliyormuş"diye
Ayy ne güldüm onlara..
Yavas yavas anlayacağız canım..Komili reklaminda diyor ya: " Bazi dilleri sadece 2 kisi konusur" diye sabirsizlikla bekliyoreee
Bu arada bez değiştirmede de külot bez reklami gibiyiz bir tek emekleyip kaçamıyor
Aylik igneyi hic duymadim ,nasil etkili bir korunma mi ? Bizde eşim korunuyor, benim hap kullanmami istemiyor..spinal de etkili mi ki ?
Ohhh miss gibi yarasın oğluşuna. Bende beceremiyorum bir türlü yaBugün çok yoruldum kızlar ama değdi..
Oğluşuma yaz meyvelerden cam kavanozlara vakumlayarak konserve misali kışlıklar yaptım..Kalanları da buzluğa dondurucu poşetine vakumladim, çok şükür bu da bitti
Dondurucuya atmak kolay canım yika,doğra, dondurucu posetlerine koy, pipetle kalan havasini al ve at buzluğaOhhh miss gibi yarasın oğluşuna. Bende beceremiyorum bir türlü ya
Teşşekkür edrimm cnmDondurucuya atmak kolay canım yika,doğra, dondurucu posetlerine koy, pipetle kalan havasini al ve at buzluğa
Bizde teşekkür ederiz afiyet dileklerin içinTeşşekkür edrimm cnm
Kullanmıyorum ama düşüncem para tuzağı olduğu yönünde..Hanimlar kehribar kolye ya da bileklik kullanan var mi bebislerde? İşe yariyor mu acaba? Dıs cikmasini kolaylastiriyor ve salyayi azaltiyormus ama bilemedim. Nedir dusunceniz?
Kullanmıyorum ama düşüncem para tuzağı olduğu yönünde..
Hanimlar kehribar kolye ya da bileklik kullanan var mi bebislerde? İşe yariyor mu acaba? Dıs cikmasini kolaylastiriyor ve salyayi azaltiyormus ama bilemedim. Nedir dusunceniz?[/QUOTE ]ben 3 aydir kullaniyorum..70 tl ye almistim instagramdan..salyasini kesti ..huysuzluk var ama cok degil..daha disler cikmadi insallah kolay cikaririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?