- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne guzel bende istiyorum artik dişBizim 2 dişimiz çikti bile , alt damaktan ..çok tontiş olduk..
Bizim dis cikarken hic atesimiz falan olmadi ama gece uykumuz normalde 9.30 aksam ama dün gece 11.30 da uyudu..ayakta sallanmayi sevmiyor artik , emerek uyuyor ve dün gece 1 saat emzirdim tam uyumustu yatirdim 10 dakika sonra uyandi eller titrek sekilde aglayarak...dis cikarmasindan dolayi huzursuz cok bazi aksamlar...o yüzden su anlarinin tadini cikar..gece memelerim zonkluyodu artik emzirmektenYaa ne guzel bende istiyorum artik diş
Canim dis kasiyici olarak bir cok sey aldim ama dis kasiyicisi disindaki her seyi agzina goturuyor ama asla almiyor dis kasiyicilariAranizda sophie zürafa dis kasiyici kullanan var mi kizlar ? O fiyata değer mi sizce , 100 tl ya cok pahali
Dişleri ciktigindan beri cok sevdigi emziklerini istemez oldu..neden acaba
dis cikaran huysuz bebeyle kendisi bizzat ilgilenen bir kaşıyıcı degilse ben vermem o parayi sahsenAranizda sophie zürafa dis kasiyici kullanan var mi kizlar ? O fiyata değer mi sizce , 100 tl ya cok pahali
Merhaba anneler nasılsınız? Epeydir giremedim.Hoş giremesemde kimsenin umrunda olmaz :))
Ev taşıyanlara allah kolaylık versin MaHlass geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. mbg24 geçmiş olsun canım @Mutsuzperi27 kafanı takma canım süt yaramıyor ne demek aptal şeyler....
Gelelim bize ;ek gıdaya 6 ay dolmasına 15 gün önce başladık çünkü 100 gr almıştı. Sebzeyi yetiremiyorum sevemedi kızım onun dışında ek gıdada sıkıntı yaşamadık. Bu ara diş geliyor damak açılmış ama diş yok ne zaman gelir bilemiyorum.Sıkıntılı dönemdeyiz meme istemiyoruz....Daha yazacaktım ama uyandi bizim cadı
canım benim çok geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun.Canım çok teşekkürler.. öyle deme neden kimsenin umrunda olmasın.. herkes bi koşturmaca peşinde malum. Sebzeden önce yoğurt ya da meyve tattı mı ondan reddetmiş olabilir mi acaba?
canım benim çok geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun.
sophie biz 2 aylıkken almıştık kızlar. kullanıyor çok seviyor. buzdolabında soğutup veriyorum.
bir de 3 gündür hoppala kullanıyoruz. hatta şu an yazarken yanımda deli gibi zıplıyo
ilk gün sadece ayaklarını sürüdü ama 2. anladı amacını
canım benim çok geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun.
sophie biz 2 aylıkken almıştık kızlar. kullanıyor çok seviyor. buzdolabında soğutup veriyorum.
bir de 3 gündür hoppala kullanıyoruz. hatta şu an yazarken yanımda deli gibi zıplıyo
ilk gün sadece ayaklarını sürüdü ama 2. anladı amacını
Çok teşekkür ederim ince düşünceli kutlaman içinMerhaba anneler nasılsınız? Epeydir giremedim.Hoş giremesemde kimsenin umrunda olmaz :))
Ev taşıyanlara allah kolaylık versin MaHlass geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. mbg24 geçmiş olsun canım @Mutsuzperi27 kafanı takma canım süt yaramıyor ne demek aptal şeyler....
Gelelim bize ;ek gıdaya 6 ay dolmasına 15 gün önce başladık çünkü 100 gr almıştı. Sebzeyi yetiremiyorum sevemedi kızım onun dışında ek gıdada sıkıntı yaşamadık. Bu ara diş geliyor damak açılmış ama diş yok ne zaman gelir bilemiyorum.Sıkıntılı dönemdeyiz meme istemiyoruz....Daha yazacaktım ama uyandi bizim cadı
6 aylik destekli oturuyor ve alttan 2 disi var :)Kızlar aramızda çocuğu oturan yada diş çıkaran var mi ??????????????
Benim kızım oturuyor ama henüz dişi çıkmadıKızlar aramızda çocuğu oturan yada diş çıkaran var mi ??????????????
6 aylik olmasina 8 gün var, destekli oturuyor ve alttan 2 disi var, disler tamamen cikmis degil tabi...biri yeni patladi pirinc tanesi gibi, digeri de yariya kadar gelmesine az kaldi..dis meselesini kafaya takmayin bence, her cocuğun gelişimi farkli ve bu çok doğal...ben emeklemeden 9 aylikken yürümüşüm direkt mesela ama benim bebeğim öyle olmayabilir..Kızlar aramızda çocuğu oturan yada diş çıkaran var mi ??????????????
Benimki 5 aylikken ayakta salladigimda oturma pozisyonuna geciyordu cok komiktiBenimki oturmuyor da dişi de çıkmadı.
Oturanlar herhangi bir alıştırma yaptı mı?
Yoksa vakti geldiğinde vücut onu kendiliğinden yapar hale mi geliyo?
Çünkü hala oturmayı hiç sevmiyo yuvarlanmayı daha çok seviyo