Canim 5 ay kontrolunde kac kiloydu ki kizin
Ev tartimda 6 bucuk hastane tartisinda 6 400 saglik ocagi 6 kilo boyu da 65 cm olmus tartimlarin hepsi farkli oldugundan ortasi 6200 olaraj hesapliyoruBen kontrole gitmedim Canım bu ay.
Evde tarttım 7.300-7.400 arası sanırım.
Kucağımda tartınca emin olamadım ama düşük değil diye de gitmedim dr.a
2850 doğmuştu benimki.
6. Ayda doğum kilosunun 2 katı olması yeterliymiş zaten (prematüreler hariç)
Senin canım?
cnm 2600lerde olmasina ragmen simdiden 2ye katlamis kilosunu 1 kg da gecmis cok iyi kilonuz bizde 6100-6200üz daha ama ben pes ettim artik almiyo babasi da bende cok zayifiz ve uzunuz bize cekmisEv tartimda 6 bucuk hastane tartisinda 6 400 saglik ocagi 6 kilo boyu da 65 cm olmus tartimlarin hepsi farkli oldugundan ortasi 6200 olaraj hesapliyoru
bende yeni uyuttum ama benim kiz kapi acip kapanmasindan bile uyaniyorEyvahhh kapinin onunde davul calio dugun basladioglusu yeni uyutmustm hemen uyanmasa bari sekerlemecim..
biseyleri arastrmaktan kafayi yicez sanırım. bn de her seye bakiorum ama bu demir damlasini arastrmadm zaten anne sütü almior eksiklik olsn istemiyorum veriorm damlayıDoktor beni korkuttu açıkçası. Ben de ek gıda ile dengelerim diyordum ama kızımın ellerinde soyulma var demir eksikliği belirtisi bu dedi. Milyonlarca çocuk kullanıyor bu Damla'yı neden bebeğini eksik tutuyorsun dedi. Artık doktorun sözüne bile güvenemez hale geldik :/ annelik ne acayip şey
Ben de saldim artik dusunmuyorum cunku sunu farkettim ki kizimin bunuesi bu kadar gayet mutlu huzurlu uyku duzeni iyi motor hareketler yerinde algilamasi iyi cok sukur rabbim saglik versin ve ilk kez bugun percentil egrisine baktim ivonun yazdiklarinj okuyunca %10 luk dilimdeyiz boyu da 50 lik daha ne olsun.oglum da hep boyle geriden geldi ki hala 4 yasinda ve 14 kilo ama yasintlarina gore xok daha hareketli ve merakli basit ingilizce biliyor ev icinde benle ingilizce konusmaya calisiyor az biraz almanca sayilar renjler vucudun bolumleri adin ne nerelisin yasin kac tarzi biraksam okuma yazmayi aninda ogrenecek kendisi tv ye yaklasip harfleri birlestirmeye calisiyor yani dicem o ki cibik krakerim tospirik olmasa da insallah abisi gibi akilli bi kiz olurcnm 2600lerde olmasina ragmen simdiden 2ye katlamis kilosunu 1 kg da gecmis cok iyi kilonuz bizde 6100-6200üz daha ama ben pes ettim artik almiyo babasi da bende cok zayifiz ve uzunuz bize cekmis
Maaşallah gerçekten zaman nasıl geçti hiçbirsey anlamadım.Mrb kızlar. Doğurduğğumuz günler ve bugünler çabuk mu geçti ne? Miniklerimiz 6 ayı geride bırakmak üzereler bunun için kutlama kına mevlüt okutmayı düşünen varmı ?
Son 10 günde ek gıdaya başladım.günde 1 yemek kaşığı veriyodum.çorba.muhallebi.yoğurt.meyve.Hay maşşallahhh.
Allahım nazardan korusun.
Bu aylara göre çok iyi almış Canım.
Ek gıdaya mı başladın?
Sırrını bizle de paylaş :)
Gunaydin canimGunaydinlarrr. Musmutlu Pazarlarrr
Günaydınlar canımGunaydinlarrr. Musmutlu Pazarlarrr
Yolun açık olsun:)) siyasete takılırken bende iki günde bir on gün ban yiyordum hamile kalınca elimi eteğimi çektim sinirlerim ziplamasın diyeBDV'de birini köşeye sıkıştırdım.
Umarım banlanmam.
Gerçi banlanacak bi mevzu değil.
Ama arkadaş zeytinyağı gibi üste çıkabilir.
Şimdiden hakkınızı helal edin gençler.
Napıyım kızın palavralarla okadar üyeyi aptal yerine koymasına gönlüm razı olmadı....
Yolun açık olsun:)) siyasete takılırken bende iki günde bir on gün ban yiyordum hamile kalınca elimi eteğimi çektim sinirlerim ziplamasın diye
amin bnde oyle oluyorum hergun arıcam ıkı uc kere ıllakı hmde goruntulu:))Günaydınlar canım
Annemler bugün yıllar sonra ilk defa tatile gitti onlar adına çok sevindim ama kendimi kocaman şehirde yalnız hissettim bir an. Sanki değerli bir eşyamı kaybetmiş gibiyim:)
Allah kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?