• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

Kızlar iyi akşamlar. Benim de ocak sonunda nişan olacak inşallah tam tarih belli değil ama 15 tatilde olacak. Yaza da düğün ya da eylül ekim gibi düğün olur.Henüz oraları bilmiyorum. Şimdi biz yine de eşya almaya başlayalım dedik. Herşeyi kendimiz yapacağımız için eşya olayını da ikimiz beğenip halledeceğiz.Şimdilik alacaklarımızı bölüştük, yetişmezse evlenince kalanı da birlikte ödeyeceğiz. Şimdi beyaz eşya olayını halledelim diyoruz kış geldi ya daha ucuz olur diye düşünüyoruz ama bi fikrimiz de yok açıkçası o_O Bir de şimdi alınca garanti olayı falan nasıl olacak hemen hemen 1 yıl sonra kullanmaya başlayacağız. Şimdi almak mı daha karlı yoksa seneye mi bırakalım? Bir akıl verin.
alıp zaten depoda bekletiyorsunuz garantiside teslim alınca başlıyor. şimdi almak mantıklı o yüzden

Kızlar iyi akşamlar. Benim de ocak sonunda nişan olacak inşallah tam tarih belli değil ama 15 tatilde olacak. Yaza da düğün ya da eylül ekim gibi düğün olur.Henüz oraları bilmiyorum. Şimdi biz yine de eşya almaya başlayalım dedik. Herşeyi kendimiz yapacağımız için eşya olayını da ikimiz beğenip halledeceğiz.Şimdilik alacaklarımızı bölüştük, yetişmezse evlenince kalanı da birlikte ödeyeceğiz. Şimdi beyaz eşya olayını halledelim diyoruz kış geldi ya daha ucuz olur diye düşünüyoruz ama bi fikrimiz de yok açıkçası o_O Bir de şimdi alınca garanti olayı falan nasıl olacak hemen hemen 1 yıl sonra kullanmaya başlayacağız. Şimdi almak mı daha karlı yoksa seneye mi bırakalım? Bir akıl verin.
Ben samsung servisi ile görüştüm bu konuyu yüzyüze, gelen eşyayı hiçbir şekilde açmaman gerekio garantiyi kapsaması için , problem yok yani. Bizde aynı siizn gibi başladık depoladık hepsini . Ama tavsiyem mümkün olduğunca netten sipariş ver, biz inanılmaz kar yaptık. 1750 çamaşır makinam bana 1250tl ye geldi, bulaşık makinam 1500tl iken dışarda ben sabırla bekleyip netten düşmesini bekledim 1000tl ye aldım . Televizyonumuz 108ekran ledli medli 2000tl , buzdolabımızda 2500tl iken 2000e aldık . 1500TL cebimizde kaldı düşün artık , daha ütü ve süpürgesindede aynı şeyi yaptım. Çok mutlu edio bu insanı.

merhaba kızlar bende katılayım aranıza :) 24 yaşındayım sigortacıyım koç burcuyum ve temmuz 9 da düğünüm olacak kısmetse. Allah hepimize bu süreçte yardım etsin

Merhaba kizlar biz de 2 yildir birlikteyiz mart nisan gibi nisan eylulde dugun diyoruz : )) dusununce bile heycan baasiyo sizde de korku oldu mu ya aileler anlasamazsa falan diye

Sağolun kızlar fikir verdiğiniz için:KK68:Evet internetten almak avantajlı oluyor genelde mağazalardan bakıp internetten sipariş veririz diye düşündüm ama internetten alınca da depoda bekleme gibi bi durumu var mı ki o_O Bu arada bu işler güzel eğlenceli ama vakit de istiyor ya bakmak için. en uygunu en ucuzu vs. Derken bi hayli vakit alıyor.Allah herkesin yardımcısı olsun kızlar :KK51:

Mrb kızlar benimde mart'in sonunda 2 sene olacak gerçi daha öncesi de var diye bilirim aralikta soz mart'in sonu gibi nisan kasım da düğün düşünüyoruz bakalim hayirlisi..

selam 2017 Augustos da dügün Insaallah nasip olursa senin nezaman?
Gelinlik modeli buldun mu ben hala düsünüyorum..

Kızlar nasılsınız? Hazırlıklar ne alemde ?
Bi aksilik olmazsa ben sevgilimin ailesi ile tanışacağım bu haftasonu memleketten gelecekler heyecan tavan:nazar::dua::oops:

Kızlar nasılsınız? Hazırlıklar ne alemde ?
Bi aksilik olmazsa ben sevgilimin ailesi ile tanışacağım bu haftasonu memleketten gelecekler heyecan tavan:nazar::dua::oops:
Huf benimde mart nisan gibi simdiden dusundukce heyecanlaniyorum pasifloraya pasiflora demem artik :) simdiden kolay gelsin :) daha once gormusmuydun ailesini

Huf benimde mart nisan gibi simdiden dusundukce heyecanlaniyorum pasifloraya pasiflora demem artik :) simdiden kolay gelsin :) daha once gormusmuydun ailesini

Daha önceden tanışmamıştım, bu haftasonuda gelemiyorlamış babası yarında çalışacakmış. Ama üniversiteye giden kızkardeşi gelecek onunla tanışıcam bakalım çok heyecanlıyım:KK17:

Daha önceden tanışmamıştım, bu haftasonuda gelemiyorlamış babası yarında çalışacakmış. Ama üniversiteye giden kızkardeşi gelecek onunla tanışıcam bakalım çok heyecanlıyım:KK17:
Ben de henuz tanismadim ablasyla telefonda konusuyoruz o bile rahatlatiyor yine :)

Ben de henuz tanismadim ablasyla telefonda konusuyoruz o bile rahatlatiyor yine :)

Erkek arkadaşım bana da teklif etti istersen önceden telefonla mesajlaşın falan diyede dedim önce yüzyüze görüşelim sonra telefonla falan görüşürüz diyede bakalım ben çok heyecanlıyım stres oldum

Ah nisanlim. Son 10 yilimin en iyi dostu.
Bir yıldır nisanliyiz. Düğün tarihimiz belli değil.
Bugün telefonda konusurken biryle konuşmasını anlatiyordu ilkbahar yada yaz basi gibi düğün yapacagim vs dedi. Sonra ben nasil yani dedim yani belli değil ama daha da gecikmesek mi dedi :) bana hava hoş yaron baslayalim hazirliklara dese baslarim :)

Back