• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

Hoşgeldin şimdiden hayırlısı olsun, biraz abiye, biraz, şık ve gelin olduğunu ortaya koycak bi elbise olsun bnce :KK200: Kısa ve sade elbise olunca misafirlerde aynı giyinio ve basit duruo diye düşünüyorum :eek:
Canım evet aynalı tepsiler çok moda bnde öyle istiyorum :KK200::KK200::KK200:
Bu arada ins. Sayfama bak istersen satışımda bi model var
Cicekceyizim :halay:
Can'ım teşekkür ederim ☺️ Baktım sayfana da araştırmaya başladım bakalım birkaç yerde buldum hoşuma gitti. Tam kararımı vermedim. Arkadaşım da ayna kestirtelim biz süsleyelim diyo bakalım belki öyle yaparız onu da araştırcam

Dün nisanlimla oturup hesap yaptik. ne kadar harcama yaparız diye..
Ailelerimiz kabul etmez ama bize kalsa biz simdiden nikah kıyıp ayni eve tasinalim yaza da düğün yapalım istiyoruz ama.. mümkün değil sanirim bu.
Cook para biriktirmemiz lazim daha cook..
Düğün olmazsa olmaz bizim yasadigimiz şehirde.. ve ikimizin aile cevresi cok genis mecburem genis çaplı bir düğün olacak.
Evi döşemek falan halledilir diye düşünüyoruz.

Can'ım teşekkür ederim ☺️ Baktım sayfana da araştırmaya başladım bakalım birkaç yerde buldum hoşuma gitti. Tam kararımı vermedim. Arkadaşım da ayna kestirtelim biz süsleyelim diyo bakalım belki öyle yaparız onu da araştırcam

Aynen kuzum bak öyle de olur, videoları var hatta onun iyi olur.

Dün nisanlimla oturup hesap yaptik. ne kadar harcama yaparız diye..
Ailelerimiz kabul etmez ama bize kalsa biz simdiden nikah kıyıp ayni eve tasinalim yaza da düğün yapalım istiyoruz ama.. mümkün değil sanirim bu.
Cook para biriktirmemiz lazim daha cook..
Düğün olmazsa olmaz bizim yasadigimiz şehirde.. ve ikimizin aile cevresi cok genis mecburem genis çaplı bir düğün olacak.
Evi döşemek falan halledilir diye düşünüyoruz.

Valla herşey ateş pahası , bir de yeni evleniyorsan seni adam akıllı yolmaya çalışıyorlar. Ne yapıyorsanız artık takılarınızı falan gözden çıkartın. Biraz nakit biraz takıdan halledilir , ama size tavsiyem herşeyi bu mevsimde halledin, şuan fiyatlar cidden indirimde , yazın 20bin ile 15bin olan mobilya setlerini 10bin' e veriyorlar hemde en yeni model kaliteli ayaklı olanlardan. Gidin mobilyacıya diyin durum bu ben size kapora vereyim düğün olunca tamamını eline saycam, mobilyalarıda o zaman getir gel , kabul ediyorlar biiyor musun , salonu da öyle yapın kapora bırakıp tutun şimdiden en geç düğün günü takılan parayı verirsiniz. Size düğüne kadar kalan maaşınızla zaten çok rahat yaparsınız , gelinliği damatlığı çeyizi vs... Evlendikten sonra takı bozdurup mobilyayı ödersiniz , halı perde çok tutan bişi değil o da taksit yapar ödersiniz, tabi önemli etken şu ailesi takıyı mutlaka yaptırsın.

Merhabalar bende katılayım aranıza
kısmetse şubat gibi söz düşünüyoruz, mayıs gibide nişan muhtemelen
Ben şimdiden çok heyecanlıyım,yavaş yavaş eksiklerimi tespit etmeye başladım bile :)

Merhabalar bende katılayım aranıza
kısmetse şubat gibi söz düşünüyoruz, mayıs gibide nişan muhtemelen
Ben şimdiden çok heyecanlıyım,yavaş yavaş eksiklerimi tespit etmeye başladım bile :)
Hadi hayırlısı olsun hakkında :) benden önce sözleniyorsun anlatırsın artık , bende martta hem söz hem nişan :)
EE seni tanıyalım kaç yaşuındasn burcun ne çalışıyor musun okuyor musun ?

Valla herşey ateş pahası , bir de yeni evleniyorsan seni adam akıllı yolmaya çalışıyorlar. Ne yapıyorsanız artık takılarınızı falan gözden çıkartın. Biraz nakit biraz takıdan halledilir , ama size tavsiyem herşeyi bu mevsimde halledin, şuan fiyatlar cidden indirimde , yazın 20bin ile 15bin olan mobilya setlerini 10bin' e veriyorlar hemde en yeni model kaliteli ayaklı olanlardan. Gidin mobilyacıya diyin durum bu ben size kapora vereyim düğün olunca tamamını eline saycam, mobilyalarıda o zaman getir gel , kabul ediyorlar biiyor musun , salonu da öyle yapın kapora bırakıp tutun şimdiden en geç düğün günü takılan parayı verirsiniz. Size düğüne kadar kalan maaşınızla zaten çok rahat yaparsınız , gelinliği damatlığı çeyizi vs... Evlendikten sonra takı bozdurup mobilyayı ödersiniz , halı perde çok tutan bişi değil o da taksit yapar ödersiniz, tabi önemli etken şu ailesi takıyı mutlaka yaptırsın.

Teşekkür ederim.
Nisanlimla kendimizce bir kac sey planladik. taki ve düğün isine nisanlim ve ailesi karismayacak.
Kalan kismini da biraz biz ikimiz biraz aileler halledecek. düğün tarihimiz belli değil su anda o yüzden biraz zorlaniyoruz.

Hadi hayırlısı olsun hakkında :) benden önce sözleniyorsun anlatırsın artık , bende martta hem söz hem nişan :)
EE seni tanıyalım kaç yaşuındasn burcun ne çalışıyor musun okuyor musun ?

Kısmetse şubatı söz için düşünüyoruz. 26 yaşındayım,endüstri mühendisiyim çalışıyorum ve de koç burcuyum. Martta hem söz hem nişan ne güzel,hayırlısı olsun :))

Teşekkür ederim.
Nisanlimla kendimizce bir kac sey planladik. taki ve düğün isine nisanlim ve ailesi karismayacak.
Kalan kismini da biraz biz ikimiz biraz aileler halledecek. düğün tarihimiz belli değil su anda o yüzden biraz zorlaniyoruz.
Özel değilse neden canım benim , en azından takıları yapsalardı büyük bir yük kalkardı :eğlence: Allah yardımcınız olsun ne diim , hepimize tabiii...

Kısmetse şubatı söz için düşünüyoruz. 26 yaşındayım,endüstri mühendisiyim çalışıyorum ve de koç burcuyum. Martta hem söz hem nişan ne güzel,hayırlısı olsun :))
Ayyy ne güzel , bende koç burcuyum :KK76::halay: çok severim koçları ya
Sağol canım benim.

Kızlar nişanınızda ya da sözünüzde ne giyeceksiniz var mı kafanızda bir elbise modeli?

Ben böyle birşey düşünüyorum kızlar, rengini düşünmedim ama bu modeller çok hoş oluo :KK200::21:

2016-abiye-elbise-40.jpg

Kızlar nişanınızda ya da sözünüzde ne giyeceksiniz var mı kafanızda bir elbise modeli?

Kiyafeti nisan yaptığınız ortama gore secmekte fayda var diye düşünüyorum. :)
Ben nisanliyim. söz nisan bir, dışarıda küçük bir mekanda yapmıştık.
Kapaliyim.
Ucus ucus bir abiye giyindim.Tatli bir pembe ve doreli bir kiyafetti. salimi ayakkabimi ve cantami da doreden yana kullandim. pembeyi bogmadan cok hos oldum diye düşünüyorum :)

Özel değilse neden canım benim , en azından takıları yapsalardı büyük bir yük kalkardı :eğlence: Allah yardımcınız olsun ne diim , hepimize tabiii...

Ayy yanlis yazmisim :) takiya ve düğüne nisanlim karismayacak. tamamini ailesi yapacak.:))
sadece esyalarin yükü biraz nisanlima kalacak, yetemedigimiz yerde yardimci olacaklar.. :)

Kızlar iyi akşamlar. Benim de ocak sonunda nişan olacak inşallah tam tarih belli değil ama 15 tatilde olacak. Yaza da düğün ya da eylül ekim gibi düğün olur.Henüz oraları bilmiyorum. Şimdi biz yine de eşya almaya başlayalım dedik. Herşeyi kendimiz yapacağımız için eşya olayını da ikimiz beğenip halledeceğiz.Şimdilik alacaklarımızı bölüştük, yetişmezse evlenince kalanı da birlikte ödeyeceğiz. Şimdi beyaz eşya olayını halledelim diyoruz kış geldi ya daha ucuz olur diye düşünüyoruz ama bi fikrimiz de yok açıkçası o_O Bir de şimdi alınca garanti olayı falan nasıl olacak hemen hemen 1 yıl sonra kullanmaya başlayacağız. Şimdi almak mı daha karlı yoksa seneye mi bırakalım? Bir akıl verin.

Back