• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

Ben samsung servisi ile görüştüm bu konuyu yüzyüze, gelen eşyayı hiçbir şekilde açmaman gerekio garantiyi kapsaması için , problem yok yani. Bizde aynı siizn gibi başladık depoladık hepsini . Ama tavsiyem mümkün olduğunca netten sipariş ver, biz inanılmaz kar yaptık. 1750 çamaşır makinam bana 1250tl ye geldi, bulaşık makinam 1500tl iken dışarda ben sabırla bekleyip netten düşmesini bekledim 1000tl ye aldım . Televizyonumuz 108ekran ledli medli 2000tl , buzdolabımızda 2500tl iken 2000e aldık . 1500TL cebimizde kaldı düşün artık , daha ütü ve süpürgesindede aynı şeyi yaptım. Çok mutlu edio bu insanı.

merhaba internetten hangi sitelerden alışveriş yaptınız acaba??:KK31:
benim nişanlımda netten alalım diyor ama ben cesaret edemiyorum yok defoludur yok hasar görmüştür yok garantisinde sorun vardır fln diye korkuyorum evet cidden baya kar ediliyor. yani ordan ettiğin karla başka bir ihtiyacını alır insan

merhaba internetten hangi sitelerden alışveriş yaptınız acaba??:KK31:
benim nişanlımda netten alalım diyor ama ben cesaret edemiyorum yok defoludur yok hasar görmüştür yok garantisinde sorun vardır fln diye korkuyorum evet cidden baya kar ediliyor. yani ordan ettiğin karla başka bir ihtiyacını alır insan
küçük ev aletlerimin genelini n11 den aldım ben canım düdüklü tencere blender ütü elektrk süpürgesi ufak süpürgemi falan hep öyle aldım. alırken ne şekilde özellikleri falan varr diye tespit etmek için önce gittim kendi mağzasına ürünü kontrol ettm öğrendm fiyatına falan baktım sonra geldim internetten karşılaştırdım aldım hiçte sorn yaşamadım şu ana kadar internetten yaptğımla mağza alışverişinde dağlar kadar fark var 1000-1500 tl karım oldu bunları aldığımda :)

küçük ev aletlerimin genelini n11 den aldım ben canım düdüklü tencere blender ütü elektrk süpürgesi ufak süpürgemi falan hep öyle aldım. alırken ne şekilde özellikleri falan varr diye tespit etmek için önce gittim kendi mağzasına ürünü kontrol ettm öğrendm fiyatına falan baktım sonra geldim internetten karşılaştırdım aldım hiçte sorn yaşamadım şu ana kadar internetten yaptğımla mağza alışverişinde dağlar kadar fark var 1000-1500 tl karım oldu bunları aldığımda :)

teşekkür ederim canım n 11 de başarlı satıcıları fln bulmam gerek galiba. bazıları da korkutuyır yok depoda beklemiş ürünlerdir,yok defoludur yok arızalıdır diye. cesaret edemedim bende yoksa nişanlımda netten alma taraftarı. o_O

senin erkenmiş bizim mayıstaa :) bazen artık geçmiyorrr buluşunca gezcek yer bulamıyoruz o derece sıkıldım gezmekten evimize kavuşsaydık diyoruz artık :KK70:

ayy bizde öyleyiz yemek yiyiyoruz sonra arabayı göl kenarına çekiip sohbet ediyoruz. cafe cafe gezmektn sıkıldık artık bzde artık evimiz olsun diye sabırsızlanıyoruz ya :KK49: hayırlısıyla bi tutsak yerlşemeye başlasak evden çıkamayız galiba kaçıp kaçıp gideriz :halay::KK68:

teşekkür ederim canım n 11 de başarlı satıcıları fln bulmam gerek galiba. bazıları da korkutuyır yok depoda beklemiş ürünlerdir,yok defoludur yok arızalıdır diye. cesaret edemedim bende yoksa nişanlımda netten alma taraftarı. o_O

ayy bizde öyleyiz yemek yiyiyoruz sonra arabayı göl kenarına çekiip sohbet ediyoruz. cafe cafe gezmektn sıkıldık artık bzde artık evimiz olsun diye sabırsızlanıyoruz ya :KK49: hayırlısıyla bi tutsak yerlşemeye başlasak evden çıkamayız galiba kaçıp kaçıp gideriz :halay::KK68:

canım göl varsa sizin orda yine iyi bizim burda uzak bide kış buz gibi zaten valla sinir oluyorum dışarıda gezmelik yer kalmadı biran önce inş geçer günler :D aldığın ürünün faturası ile geliyor geldiği günden itibarende garantisi başlıyor canım öyle depo ürünü vs olması zor. birde olsa bile bu yiyecek değil kokmaz çürümez. daha 1 saat önce 2 gün önce sipariş ettiğim düzleştirici geldi gayet sağlam faturalı garantili kapıma kadar geldi hele bide çalışıyosan gidip mağza mağza bakıp araştırıp almak zor o yüzden bnm internet işime geldi gezmeye gittikçe mağzada baktm netten aldım arada cidden uçuk farklar oluyor 10 - 20 tl olsa uğraşmazsın ama kimisinde 150 200 tl oynuyor açıkcası tabi yinede sen bilirsin :)

arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yardım!!! 7 yıllık birlikteliğim var nisanda istemeye gelecekler, söz yapmadan nişan olacak ama ne ikram edeyim masa nasıl olsun ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım :skandal:

arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yardım!!! 7 yıllık birlikteliğim var nisanda istemeye gelecekler, söz yapmadan nişan olacak ama ne ikram edeyim masa nasıl olsun ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım :skandal:

valla bnun ucu baya açık. ne yapabiliyorsan yap zengin masa süper oluyor :KK49: sarma,dolma kısır mercimekli köfte çeşit çeşit börek mezeler poğaçalar tatlıya pek yüklenme hepbaklava hemde pasta olduğu için tuzlu ne yapabiliyorsanız yapın.:hamarat::KK23:

Kızlar merhaba bi konu hakkında yarım istemem gerekiyo

sor canım

Canım şimdiden hayırlı olsun. :) Bende 3 hafta önce atlattım çok şükür nişanımı, benimde söz nişan bir arada oldu. 7.5 yıllık birlikteliğimizi sonunda resmiyete dökebildik. Nişan akşamı yaklaşık 50 kişi idik. Biz ikramlık olarak sarma, tuzlu kurabiye , tatlı kurabiye ve pasta ikram ettik. Eğer sizinde kalabalık olacaksa çok fazla uğraşma çünkü o hengamede yiyeceklere pek bakılmıyor. Bir de lokum dağıttık biz kahveden sonra, süs olsun diye marshmallow ları güzelce paketleyip masaya koymuştum. Sende görsel olarak istiyorsan öyle kolay ikramlıklar yapabilirsin. Şeker hamurlu kurabiye de yaptırabilirsin. Eğer salonunuz büyükse pencere önüne veya duvarın önüne beyaz örtü ve kenarlarını da elbisenin renginde tül ile çok güzel bir şekilde süsleyebilirsin. İnternette çok güzel örnek masalar var :)
Şimdiden hayırlı olsun canım :)

senin erkenmiş bizim mayıstaa :) bazen artık geçmiyorrr buluşunca gezcek yer bulamıyoruz o derece sıkıldım gezmekten evimize kavuşsaydık diyoruz artık :KK70:
inan bana hiç geçmiyor sanki günler nisanlim yanimda değil başka bir şehirde askermis gibi gün sayıyoruz resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım şimdiden hayırlı olsun. :) Bende 3 hafta önce atlattım çok şükür nişanımı, benimde söz nişan bir arada oldu. 7.5 yıllık birlikteliğimizi sonunda resmiyete dökebildik. Nişan akşamı yaklaşık 50 kişi idik. Biz ikramlık olarak sarma, tuzlu kurabiye , tatlı kurabiye ve pasta ikram ettik. Eğer sizinde kalabalık olacaksa çok fazla uğraşma çünkü o hengamede yiyeceklere pek bakılmıyor. Bir de lokum dağıttık biz kahveden sonra, süs olsun diye marshmallow ları güzelce paketleyip masaya koymuştum. Sende görsel olarak istiyorsan öyle kolay ikramlıklar yapabilirsin. Şeker hamurlu kurabiye de yaptırabilirsin. Eğer salonunuz büyükse pencere önüne veya duvarın önüne beyaz örtü ve kenarlarını da elbisenin renginde tül ile çok güzel bir şekilde süsleyebilirsin. İnternette çok güzel örnek masalar var :)
Şimdiden hayırlı olsun canım :)

canım bizde erkek arkadaşımla martta düşünüyoruz, söz nişan bir arada :) nasıl oluyor isteme faslından sonramı yüzükler takılıyor, bir de evlilik teklifini yani tek taşı bu törenden öncemi aldın :) bende evde yapmayı düşünüyorum sayı olarak yaklaşık o kadar kişi olacağız ama sığabilme sorunu olacakmı şimdiden düşünüyorum :)))

kızlar 65 günüm kaldı hala gelinliğime karar veremedim yaaa :skandal: diktireceğim kesin 2 ayda yetişir diyorlar ama ben öyle mi olsa böyle mi olsa çıkamıyorum işin içinden :( ya sonuç istedğim gbi olmazsa endişesi yaşıyorum hep.:dua:
siz nasıl krar verdiniz ya?
evimizide tutmadık, mobilyaları da sipariş vermedik çünkü bekledğimiz para on gün içinde gelecek. hepsine saldıracağız :rapci:
yetişiriz inşallah :nazar:

canım bizde erkek arkadaşımla martta düşünüyoruz, söz nişan bir arada :) nasıl oluyor isteme faslından sonramı yüzükler takılıyor, bir de evlilik teklifini yani tek taşı bu törenden öncemi aldın :) bende evde yapmayı düşünüyorum sayı olarak yaklaşık o kadar kişi olacağız ama sığabilme sorunu olacakmı şimdiden düşünüyorum :)))
Valla o akşam o kadar heycanlıydım ki nasıl oldu bitti anlayamadım. Ben nişandan önce evlilik teklifi almıştım tek taşım parmağımdaydı. O akşam geldiler tüm misafirler birden salona geçip oturdu kimi ayakta kaldı. Benim annem babam bile oturacak yer bulamadı. Sen sen ol daha gelmeden önce erkek arkadaşını bir kez uyar o da akrabalarına söylesin eğer salonunuz pek fazla büyük değilse önce seni isteyecek olan aile büyükleri otursun ve sen kahve yap. İsteme olayı bittikten sonra büyüklerin ellerini öpün daha sonra yüzükler takılsın o sırada isterse herkes içeri girsin rahat görebilmek için. Biz o akşam çok büyük sıkıntı çektik. Herkes birden içeri girince dediğim gibi benim ailem ayakta kaldı ve yaklaşık 20 tane falan kahve yapıldı. Yüzükler takıldıktan sonra büyükler takı taktı ardından da pasta kestik ve ikramlıklar servis edildi. Şimdiden kolay gelsin canım çok güzel heyecanlar bunlar :KK16:

kızlar 65 günüm kaldı hala gelinliğime karar veremedim yaaa :skandal: diktireceğim kesin 2 ayda yetişir diyorlar ama ben öyle mi olsa böyle mi olsa çıkamıyorum işin içinden :KK43: ya sonuç istedğim gbi olmazsa endişesi yaşıyorum hep.:dua:
siz nasıl krar verdiniz ya?
evimizide tutmadık, mobilyaları da sipariş vermedik çünkü bekledğimiz para on gün içinde gelecek. hepsine saldıracağız :rapci:
yetişiriz inşallah :nazar:

valla ne güzel 65 kalmış benim 100 gün var ama eşyadır evdir bende hemen olsun istyrm ama olmadı :( gelinliğim çoktan dikiliyor bence biran önce gelinliği diktir modaevleri bazen çok oyalıyor erkenyapınca fiyattada uygun alırsın bence :) benm mesela uygun oldu yapılıyor şuanda inşallah o giyeceğim gün bi gelirsee :anneadayı::KK200:

Back