- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi balbocegi35
Valla o akşam o kadar heycanlıydım ki nasıl oldu bitti anlayamadım. Ben nişandan önce evlilik teklifi almıştım tek taşım parmağımdaydı. O akşam geldiler tüm misafirler birden salona geçip oturdu kimi ayakta kaldı. Benim annem babam bile oturacak yer bulamadı. Sen sen ol daha gelmeden önce erkek arkadaşını bir kez uyar o da akrabalarına söylesin eğer salonunuz pek fazla büyük değilse önce seni isteyecek olan aile büyükleri otursun ve sen kahve yap. İsteme olayı bittikten sonra büyüklerin ellerini öpün daha sonra yüzükler takılsın o sırada isterse herkes içeri girsin rahat görebilmek için. Biz o akşam çok büyük sıkıntı çektik. Herkes birden içeri girince dediğim gibi benim ailem ayakta kaldı ve yaklaşık 20 tane falan kahve yapıldı. Yüzükler takıldıktan sonra büyükler takı taktı ardından da pasta kestik ve ikramlıklar servis edildi. Şimdiden kolay gelsin canım çok güzel heyecanlar bunlar
çok teşekkürler canım bilgi için muhtemelen bizde çok kalabalık olacagız o gün ama dediğin gibi tatlı heyecanlar bunlar bir an önce olsunda ..