• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

Valla o akşam o kadar heycanlıydım ki nasıl oldu bitti anlayamadım. Ben nişandan önce evlilik teklifi almıştım tek taşım parmağımdaydı. O akşam geldiler tüm misafirler birden salona geçip oturdu kimi ayakta kaldı. Benim annem babam bile oturacak yer bulamadı. Sen sen ol daha gelmeden önce erkek arkadaşını bir kez uyar o da akrabalarına söylesin eğer salonunuz pek fazla büyük değilse önce seni isteyecek olan aile büyükleri otursun ve sen kahve yap. İsteme olayı bittikten sonra büyüklerin ellerini öpün daha sonra yüzükler takılsın o sırada isterse herkes içeri girsin rahat görebilmek için. Biz o akşam çok büyük sıkıntı çektik. Herkes birden içeri girince dediğim gibi benim ailem ayakta kaldı ve yaklaşık 20 tane falan kahve yapıldı. Yüzükler takıldıktan sonra büyükler takı taktı ardından da pasta kestik ve ikramlıklar servis edildi. Şimdiden kolay gelsin canım çok güzel heyecanlar bunlar :KK16:

çok teşekkürler canım bilgi için muhtemelen bizde çok kalabalık olacagız o gün ama dediğin gibi tatlı heyecanlar bunlar bir an önce olsunda ..

valla ne güzel 65 kalmış benim 100 gün var ama eşyadır evdir bende hemen olsun istyrm ama olmadı :KK43: gelinliğim çoktan dikiliyor bence biran önce gelinliği diktir modaevleri bazen çok oyalıyor erkenyapınca fiyattada uygun alırsın bence :) benm mesela uygun oldu yapılıyor şuanda inşallah o giyeceğim gün bi gelirsee :anneadayı::KK200:

sonunda verdim gelinliğimi düğüne 60 gün kala güya 6 ay önceden alacaktımmmm tövbeeee :skandal: ne zormuş seçmek ya. evi de tutmk üzereyiz şimdi mobilya seçme zamnı. her aşaması ayrı bir zorlukmuş:KK31: uzun vadeli düşünüp almak gerekiyor. Allah'ım kararlarımızı boşa çıkarmasın ve yardımcımız olsun.

sonunda verdim gelinliğimi düğüne 60 gün kala güya 6 ay önceden alacaktımmmm tövbeeee :skandal: ne zormuş seçmek ya. evi de tutmk üzereyiz şimdi mobilya seçme zamnı. her aşaması ayrı bir zorlukmuş:KK31: uzun vadeli düşünüp almak gerekiyor. Allah'ım kararlarımızı boşa çıkarmasın ve yardımcımız olsun.
gözün aydın canım Allah mutluluğunuuzu daim etsinn

Benimde kinam 9 eylul de dugunumde 10 eylulde ben gelinligimi begendim diktiriyorum bakalim nasil olacak kina elbisemi de diktiriyorum insallah icime siner :)) ben simdiden mobiyla arastiriyorum ben beyaz esyalarimi boschtan istiyorum (Alman boschu) insallah her sey istedigimiz gibi olur kizlar

Selam kızlar :21: benimde nişanım 30.nisan.2017 de olacak Allah nasip ederse. Benimkine pek nişan denilemez , daha ziyade bi nişan yemeği organize edilecek.. Ailevi nedenlerden dolayı büyük nişan yapmaktan vazgeçtik.. hevesim kırılmasın diye nişan yemeği adında yüzüklerimiz takılacak.. Düğünümüzü de 2018 nisan/mayıs arası yapacağız inşallah.. tam tarih henüz yok düğün salonu arıyoruz

Merhaba kizlar ben de Allah nasip ederse hayirlisiyla nisanin ilk haftasi evleniyorum.
Degisik bir ruh halindeyim:işsiz:

Biz de bu sene eylül sonu gibi düşünüyoruz düğünü ama daha isteme bile olmadı. Ben erteleyip duruyorum. Kpss, ales, yds sınavından sonra gelin diye :-)

Sevgilimle kendi aramızda yüzük taktık. Askerden gelecek az kaldı. Ama o biraz sorumsuz.

arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yardım!!! 7 yıllık birlikteliğim var nisanda istemeye gelecekler, söz yapmadan nişan olacak ama ne ikram edeyim masa nasıl olsun ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım :skandal:
yardımlarınız için teşekkür ederim ama gerek kalmadı. nişan hazırlıkları yaparken sebep yokken bitti

hayır gayet hazırlık içerisindeydik geçen hafta birden bire evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum dedi, bitti anlamadım. ikizler burcu sürekli bu durumu yaşıyoruz ama evliliği istemeyen bir insan işi bu zamana kadar getirmezdi. birden bire ne oldu anlamadım.

hayır gayet hazırlık içerisindeydik geçen hafta birden bire evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum dedi, bitti anlamadım. ikizler burcu sürekli bu durumu yaşıyoruz ama evliliği istemeyen bir insan işi bu zamana kadar getirmezdi. birden bire ne oldu anlamadım.
Hakkında hayırlısı üzülme evlenip boşanmaktan çok çok daha iyi boyle bitmesi
Ve barısacaksan bile sen arama o anlasın değerini

Kimse var mı burada :) nişan evde mi dışarda mı olmalı sizce

Back