- 23 Şubat 2017
- 55
- 10
- 3
- Konu Sahibi balbocegi35
Bayağı yeni aslında, 6 aydır birlikteyiz. Hemen evlilik kararı alıp aileleri tanıştırıp gelinlikle düğün salonunu hallettik 3 gündeokurken ben heyecanlandım :)) uzun zamandır mı birliktesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı yeni aslında, 6 aydır birlikteyiz. Hemen evlilik kararı alıp aileleri tanıştırıp gelinlikle düğün salonunu hallettik 3 gündeokurken ben heyecanlandım :)) uzun zamandır mı birliktesiniz?
biz de biraz ekonomik sebeplerden diyebilirim. bitmesi gereken yüklü bir borç var karşı tarafın. bir de düğün masrafı üstüste olmasın, o bitsin öyle başlangıç yapalım dedik. ben de o süre boyunca çalışıp çeyizimi tamamlayayım istiyorum.Siz neyi bekliyorsunuz canım biz iş düzeninden böyle olduk :/
Hep tarihleri kafadan söylüyoruz kesinlik yok ve ben yoruldum artık =(
bizim de çok uzun sayılmaz :) yaklaşık 1 sene olucak. bi kısmı ayrılıkla geçti aradığım insan bu diyebiliyor musun mesela tüm kalbinle. ben bazı anlarda bunu çok sorguluyorum. özellikle kıskançlık anlarımdaBayağı yeni aslında, 6 aydır birlikteyiz. Hemen evlilik kararı alıp aileleri tanıştırıp gelinlikle düğün salonunu hallettik 3 günde
kızlar merhaba size sormak istediğim bi konu var ? düğün bohçaları ekim ayında evleniyorum kısmet olursa biz co ugrastık bohca yapılmasın diye ama malesef büyükler istiyo nasıl yapılıyo bu bohcalar ne zaman veriliyo kim kime gidiyo vs vs vs kafam cok karısık
ay deme yaaaa ama biz alışveriş işlerini hep nişanlımla ahllediyoruz kimseyi akrıştırmıyoruzdüğün bohçasını bilmiyorum, benim bildiğin nişanda bohça veriliyor. kıza verilen bohçade gecelik iç çamaşırı terlik çanta makyaj malzemeleri vs oluyor. damada hazırlanan bohçada yine pijama takımı belki bornoz terlik traş takımı vs oluyor. seçimler size kalmış. ben mesela hiç düşünmüyorum bohça. çünkü genelde kimden duysam güruh halinde alışverişe çıkılmış ve hep tartışma hep bir memnuniyetsizlik oluyor
birlikte gidersiniz o zaman, sorunsuz hallolur :)ay deme yaaaa ama biz alışveriş işlerini hep nişanlımla ahllediyoruz kimseyi akrıştırmıyoruz
bıhtıııımmm evlensekte kurtulsak
TABİKİ ÖYLE SEVİNSEM Mİ ÜZÜLSEM Mİ BİLEMEDİM BENDEHakkında hayırlısı üzülme evlenip boşanmaktan çok çok daha iyi boyle bitmesi
Ve barısacaksan bile sen arama o anlasın değerini