- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen canım bana göre çok düz, misafirler de böyle giyineceği için senin gelin olduğu belli olmalı bence ... Kısa abiyemsi olsa daha iyi olmaz mı?Bu elbise nasıl sizce çok mu basit olur? Kız isteme söz için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bana göre çok düz, misafirler de böyle giyineceği için senin gelin olduğu belli olmalı bence ... Kısa abiyemsi olsa daha iyi olmaz mı?Bu elbise nasıl sizce çok mu basit olur? Kız isteme söz için?
evet ben de oyle düşündüm görüp önerebileceğiniz elbiseler olursa buraya ekler misiniz?Aynen canım bana göre çok düz, misafirler de böyle giyineceği için senin gelin olduğu belli olmalı bence ... Kısa abiyemsi olsa daha iyi olmaz mı?
13 Kasım sayılı günlerHerkes tarihlerini bildirsinnn
bence güzel aslında ama dantelli modellerde çok hoş duruyor. ben de sözümde böyle tek renk kısa bi elbise giymiştimBu elbise nasıl sizce çok mu basit olur? Kız isteme söz için?
Merhaba kızlar
2 ekimde nişanım oldu.Insallah 6 ağustosta da düğünüm var
Daha hiç çeyizim yok ama yavaş yavaş alayım diyorum.yalnizca yemek ve kahvaltı takımı tencere takımını aldım.
Bu arada yaşım 25 balık burcuyum
bence güzel aslında ama dantelli modellerde çok hoş duruyor. ben de sözümde böyle tek renk kısa bi elbise giymiştim
merhabaa taze nişanlısın desene benim doğum günümde evleneceksin
salon fln tuttunuz mu biz de 1 temmuz düşünüyoruz daha bakmaya başlamadık
inşallah canım . biz şuan eşyalara odaklanmış durumdayz bu haftasonu mobilyalarımızı alacağız kısmetse işteEvet tazecik nişanliyim Dugun için salon tutuldu.cok erken oldu ama yurtdışında nişanlımin akrabaları mecburen erkenden davrandık.kina gecesi belli degil uzak şehirlerde olduğumuzdan daha bakacağız bu konulara
Inşallah sizin de belli olur yakın zamanda
eğer böyle bi durum varsa evde veya küçük bi cafe tarzı bi yerde yapabilirsin.Kızlar ya bişi sorcam, bizim akrabalar hep şehir dışında, kınaya gelen düğüne gelmez, düğüne gelen kınaya gelmez öyle bir durum var. Kınayı o yüzden evde yapalım diyoruz nasıl olur sizce ? Komşular, çevremizde ki tanıdıklar ve birkaç aynı şehirde oturan akrabaları çağıralım diyoruz.
Ben daha önce büyük nişan yapmıştım, bzm taraftan az kişi geldi herkrsin düşüncesi düğününe gderz uzak diye gelen olmadı. O yüzdn kına gecesi büyük olsun çok isterdim ama durum bu
Cafe yok ama boş dükkan bulabilirsem çok çok güzel olacak inşallaheğer böyle bi durum varsa evde veya küçük bi cafe tarzı bi yerde yapabilirsin.
İnşallah bulursun canım ya gönlüne göre olsun ben de kına konağı tarzı bi yer düşünüyorum o tarz yerler var mıCafe yok ama boş dükkan bulabilirsem çok çok güzel olacak inşallah
bilmiyorum ki canım izmirde mesela hiç duymadım. Bende kına gecesi için şirin küçük bi kafe buldum orda hep doğum günleri kutlanırdı, süslüyolar falan çok içime sindiİnşallah bulursun canım ya gönlüne göre olsun ben de kına konağı tarzı bi yer düşünüyorum o tarz yerler var mı
Hoşgeldin şimdiden hayırlısı olsun, biraz abiye, biraz, şık ve gelin olduğunu ortaya koycak bi elbise olsun bnce Kısa ve sade elbise olunca misafirlerde aynı giyinio ve basit duruo diye düşünüyorumKızlar selam
Bende kısmetse aralık ayında söz nişan yapıcam. Erkek arkadaşım yurt dışında yaşıyor, çok sık gelemediği ve uzun süreli kalamadığı için fazla zamanımız yok. Bu yüzden söz nişan bir arada yakın akrabalarla evde olsun diye düşünüyoruz. Beni şimdiden heyecan sardı Nasıl elbise giysem , misafirlere ne ikram etsem , hediyelik ne versem diye düşünüp duruyorum. Sizlerden fikir almayı çok isterim
Bu arada 24 yaşındayım ve terazi burcuyum. Burcumun özelliğinden olsa gerek çok kararsızım. Hala kafamda netleştiremedim. Söz tepsilerine bakıyorum bu aralar aynalı tepsiler çok moda. Aynacı da kestirip kendi zevkime göre süslesem mi diye düşünmüyor değilim. Sizin de önerebileceğiniz tepsiler var mı ?
Kıştan tutsanız yine mi uçuk? Bu arada hayırlısı olsun tatlımSelam kizlar, kismetse ben de 2017 gelini olucam. Temmuz ayinda düsünüyoruz, bildiginiz uygun dügün salonlari var mi istanbul anadolu tarafinda? Fiyatlar maalesef cok ucuk..
baya yakınmış hadi hayırlısı bakalım fotoğraf isterim herkesdenBiz de Kasım ayı içinde tanışma, Aralık ayı içinde isteme-nişan düşünüyoruz, gözümde büyüyor şimdiden işler özellikle gelinlik ve düğün konusu... İstemede ne giyilecek kimler gelecek nasıl olacak kafamda deli sorular...
takip edeym benKızlar reklam yasak biliyorum ama, ins.sayfama bakın isterseniz uygun şeyler satıyOrum. Cicekceyizim yazın bulursunuz.