- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi balbocegi35
Mekanları sordum çok pahalı geldi :/Ben disRda istiyorum gelirsek o günlere :-:-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mekanları sordum çok pahalı geldi :/Ben disRda istiyorum gelirsek o günlere :-:-D
Canim apartmanlarin siginaklari falan var. Bir de muhtarlıklara falan sor. Sey duydum vakif toplantilari icin olan yerler varmis ucuzmus salonlara göre oralara bak istersenMekanları sordum çok pahalı geldi :/
sormaaa, nişanlımla doğru düzgün oturup konuşmaz olduk noluyor bize sevgiliyken herşey çok tatlı geliyordu ama şimdi herşey gözüme batıyo. hem onun hem de ailesinin en ufak tavrı bana rahatsızlık verir olduevet kızlar bende 2017 geliniyim temmuz 2016 da nişanım oldu evde sade aile arasında. 2017 ekimde de düğünüm var kısmetse tüm hazırlıklara tam gaz devam ediyoruz aileler arası sorunlarla boguşuyoruz klasik nişanlılık dönemi
aynen canım ailesinin yaptıgı hataları örtmeye calıştıkca kızıyorum bende.sormaaa, nişanlımla doğru düzgün oturup konuşmaz olduk noluyor bize sevgiliyken herşey çok tatlı geliyordu ama şimdi herşey gözüme batıyo. hem onun hem de ailesinin en ufak tavrı bana rahatsızlık verir oldu
Biz ikimizde bankacıyız. Yemek kartlarımız oluyor biliyorsundur 260 tl fln ortalama. o kart ailesinde duruyor çok gıcık oluyorum. Benim kartımla ikimiz gidip bi yerlerde bişey yiyoruz cafelerde falan geçiyor bu kart. Mevzu para değil ama işte gıcık oluyorum neden onunkini ailesi kullanıyor? öyle alıştırmış onları işte biz evlenirken nasıl isteyecek geri bilmiyorum. istemezse de kavga çıkarırım zaten ne munasebet ya.aynen canım ailesinin yaptıgı hataları örtmeye calıştıkca kızıyorum bende.
yanlış oldugunu biliyorum ama ailesine para harcamasına da tahammülüm yok çünkü ailesinden hiç bi destek görmüyoruz..
niye ailesinde duruyo ki markette de geçiyo mu kart ? evlenince tabikide isticek herkes üstüne düşeni yapmalı ama hep bişeyleri üstüne alan biz oluyoruz niyeyse ben yaparm tm sorun değil hallederiz gibiBiz ikimizde bankacıyız. Yemek kartlarımız oluyor biliyorsundur 260 tl fln ortalama. o kart ailesinde duruyor çok gıcık oluyorum. Benim kartımla ikimiz gidip bi yerlerde bişey yiyoruz cafelerde falan geçiyor bu kart. Mevzu para değil ama işte gıcık oluyorum neden onunkini ailesi kullanıyor? öyle alıştırmış onları işte biz evlenirken nasıl isteyecek geri bilmiyorum. istemezse de kavga çıkarırım zaten ne munasebet ya.
evet markette de geçiyo. almazsa kavga ederim zaten. sonuçta bizim de evimizin ihtiyaçları olucak..niye ailesinde duruyo ki markette de geçiyo mu kart ? evlenince tabikide isticek herkes üstüne düşeni yapmalı ama hep bişeyleri üstüne alan biz oluyoruz niyeyse ben yaparm tm sorun değil hallederiz gibi
kesinliklee. cocuklara 3 kurus faydamız olsun demek yerine üstüne yük olan aileler.. keske bıraksalarda bizde huzurla yuvamızı kursakevet markette de geçiyo. almazsa kavga ederim zaten. sonuçta bizim de evimizin ihtiyaçları olucak..
Aynen bizim de ekim basi gibi ilk adimi atma dusuncemiz var ama tarih yok henuz. Tarihi olanlara ozeniyorummerhaba kızlar :)
bizimde eylül ekim gibi adım atma düşüncemiz var ama kesinlik yok
18-19 Ağustos kına düğün var ve hatta 15 - 20 gün sonra isteme olacak. Hiç bir hazırlığı yok, elbise bile almadım henüz, her şey 1 iki günde halledilir gibi geliyor bana ya, hiç heyecan vs de yok zaten.. Doğru mu yanlış mı böyle hissetmem bilemedim ki
Yarın isteme, 30 nisan nişan, 5 ağustos düğün inşallah
Aynen bizim de ekim basi gibi ilk adimi atma dusuncemiz var ama tarih yok henuz. Tarihi olanlara ozeniyorum