• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

merhabaa :))) benim de 25-26 ağustos kına gecesi ve düğün allah nas,p ederse :) 1 ekim 2016da da rüya gibi bir nişanım oldu yaşadığım şehirdeki polis evinde:) merak eden olursa nişan masamı ve hediyeliklerimin fotosunu atabilirim. Allah hepimizin içine sindirsin herşey yolunda gitsin ve hepimiz çok mutlu olalım kızlar (:

evet kızlar bende 2017 geliniyim :KK68: temmuz 2016 da nişanım oldu evde sade aile arasında. 2017 ekimde de düğünüm var kısmetse tüm hazırlıklara tam gaz devam ediyoruz aileler arası sorunlarla boguşuyoruz klasik nişanlılık dönemi:ruh:

evet kızlar bende 2017 geliniyim :KK68: temmuz 2016 da nişanım oldu evde sade aile arasında. 2017 ekimde de düğünüm var kısmetse tüm hazırlıklara tam gaz devam ediyoruz aileler arası sorunlarla boguşuyoruz klasik nişanlılık dönemi:ruh:
sormaaa, nişanlımla doğru düzgün oturup konuşmaz olduk noluyor bize :( sevgiliyken herşey çok tatlı geliyordu ama şimdi herşey gözüme batıyo. hem onun hem de ailesinin en ufak tavrı bana rahatsızlık verir oldu :(

sormaaa, nişanlımla doğru düzgün oturup konuşmaz olduk noluyor bize :KK43: sevgiliyken herşey çok tatlı geliyordu ama şimdi herşey gözüme batıyo. hem onun hem de ailesinin en ufak tavrı bana rahatsızlık verir oldu :KK43:
aynen canım ailesinin yaptıgı hataları örtmeye calıştıkca kızıyorum bende.
yanlış oldugunu biliyorum ama ailesine para harcamasına da tahammülüm yok çünkü ailesinden hiç bi destek görmüyoruz..

aynen canım ailesinin yaptıgı hataları örtmeye calıştıkca kızıyorum bende.
yanlış oldugunu biliyorum ama ailesine para harcamasına da tahammülüm yok çünkü ailesinden hiç bi destek görmüyoruz..
Biz ikimizde bankacıyız. Yemek kartlarımız oluyor biliyorsundur 260 tl fln ortalama. o kart ailesinde duruyor çok gıcık oluyorum. Benim kartımla ikimiz gidip bi yerlerde bişey yiyoruz cafelerde falan geçiyor bu kart. Mevzu para değil ama işte gıcık oluyorum neden onunkini ailesi kullanıyor? öyle alıştırmış onları işte biz evlenirken nasıl isteyecek geri bilmiyorum. istemezse de kavga çıkarırım zaten ne munasebet ya.

Biz ikimizde bankacıyız. Yemek kartlarımız oluyor biliyorsundur 260 tl fln ortalama. o kart ailesinde duruyor çok gıcık oluyorum. Benim kartımla ikimiz gidip bi yerlerde bişey yiyoruz cafelerde falan geçiyor bu kart. Mevzu para değil ama işte gıcık oluyorum neden onunkini ailesi kullanıyor? öyle alıştırmış onları işte biz evlenirken nasıl isteyecek geri bilmiyorum. istemezse de kavga çıkarırım zaten ne munasebet ya.
niye ailesinde duruyo ki markette de geçiyo mu kart ? evlenince tabikide isticek herkes üstüne düşeni yapmalı ama hep bişeyleri üstüne alan biz oluyoruz niyeyse ben yaparm tm sorun değil hallederiz gibi

niye ailesinde duruyo ki markette de geçiyo mu kart ? evlenince tabikide isticek herkes üstüne düşeni yapmalı ama hep bişeyleri üstüne alan biz oluyoruz niyeyse ben yaparm tm sorun değil hallederiz gibi
evet markette de geçiyo. almazsa kavga ederim zaten. sonuçta bizim de evimizin ihtiyaçları olucak..

evet markette de geçiyo. almazsa kavga ederim zaten. sonuçta bizim de evimizin ihtiyaçları olucak..
kesinliklee. cocuklara 3 kurus faydamız olsun demek yerine üstüne yük olan aileler.. keske bıraksalarda bizde huzurla yuvamızı kursak

Merhaba :) kına düğün 15-16 Temmuz :)

biz sevgiliyken nasılsak nişanlıyken de öyle devam ediyoruz :) yani sevgili gibiyiz daha ;)

size tavsiyem aile sorunlarını vs büyütmeyin, sevginiz ölür.

elbet herşey rayına oturur, sabredin :)

mutluluklar dilerim hepinize :)

18-19 Ağustos kına düğün var :bicak: ve hatta 15 - 20 gün sonra isteme olacak. Hiç bir hazırlığı yok, elbise bile almadım henüz, her şey 1 iki günde halledilir gibi geliyor bana ya, hiç heyecan vs de yok zaten.. Doğru mu yanlış mı böyle hissetmem bilemedim ki

18-19 Ağustos kına düğün var :bicak: ve hatta 15 - 20 gün sonra isteme olacak. Hiç bir hazırlığı yok, elbise bile almadım henüz, her şey 1 iki günde halledilir gibi geliyor bana ya, hiç heyecan vs de yok zaten.. Doğru mu yanlış mı böyle hissetmem bilemedim ki

okurken ben heyecanlandım :)) uzun zamandır mı birliktesiniz?

merhaba herkese :)
9 nisan da söz-nişanım oldu evde yaptık
kesin bişi yok ama kış düğünü istemiyorum o yüzden eylül ya da ekim olacak inşallah
ya ben daha tarih belli olmadan çok heycanlıyım normal mi bu :)

Merhabalar kurban bayramının 3. günü nişan 4 gün sonra felan düğün olacak. Öğretmen olduğumuz için okula açılmadan yapmak istiyoruz bu yüzden kurban bayramına denk geliyor. Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah :KK200:

Back