2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canim hic umurlarinda degil gerçekten. Ayy insallah olur canim yaaa hayırlısiyla valla pozitif sonuclar alirsin bu sefer sende. Dua edelim bol bol gerçekten baska caremiz yok arkadasim. Inşallah hepimiz guzel haberler veririz birbirimize amiiiin amiiin amiiiin

Amiin cnm Rabbim büyüktür inş zamanı gelmiştir ve bu sefer olur

ikinci denemenide aynı yerdemi yapıosun
2. Denemem baska hastanede canim bu is icin gitmem yani bi daha hic memnun kalmadim hemde hiiiic. Transfere kadar full gulucuk nese pozitiflik.. transfer zamanlari U dönüşü gibi resmen. Beni o kadar hazırladi hazirladi transfer zamanı nolduysa nasilsin dedi guldum iyiyim dedim beni gordun ya ondan dedi gulerek ama laf carpti bana yani zaten moralim dusuktu onun yuzunden.

Her yer aynı herlde ben fakültede yaptryorum gerçi ordada ümit veriyorlar sonunda olmayınca yüzüne bakmıyorlar malesf

Aynen cnm inşallah çarşamba kontrlm var inş kaliteli yumurtalarım olmustr
Ayy inşallah canim yaa insallah. Bizde perşembe yada cuma gunu gitcez dondurulmuslar icin. Rahim icin ilac vercek. Adetin 15 ile 20 arasi insallah çözülürken bisey olmazsa transfer edilecek hayırlısiyla. Allahimdan hayırlısı neyse onu versin diyorum

İnşallah hayrlsiyla herşey yolunda gider cnm banada adetin 20.günü estrofem vermişti 3 gun içtim snra istifra ettm iki gün bırakmak zorunda kaldm tedaviyi erteleyelim dedim gerek yok dedi madem ilaci niye verdi farketmicekse anlamadm ama inş bişey olmaz

Bencede ii yapmışsın belliki güwenn kalmamış ona kii en önemli ley doltora güwenmek negatif alsan bile kii biyerden sonrası gerçekten allahtan yani onun ol demesi lazım ama doktorun elinden geldiğini yaptıgını hissetmek önemlii umarımki bu sefer herşey yolunda olur meleğini yada meleklerini alır dönersin ewine

kızlar benimde transferimin 2.gunu bugün çok kötü öksürük tutuyor korkuyorum tutunamicak diye psikolojim allak bullak

Merhaba beni de eklermisin listeye
merhaba beni de listeye eklermisin 14 ocak 2017 acıbadem fulya 2.denemem opu tahmini 26 ocak

Bende eklermisiniz listeye 30 kasımda yumurtalarim toplandı 4 tane 5.gün embriyom var dondurulmuş transferin 30 ocakta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…