• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba kizlar bende ocak ayinda transfer yaptiracgim tahminen bu haftaici de olacak yarin kontrolum var doktor kan tahliline ver rahme baktiktan snra gun verir herhlde. Bu surecte birlikte gerisaymak istedim. Yas 29 -ilk deneme -24 kasimda opu oldm.sebepsiz infertilite bahceci fulya da tedavi oluyrm.dondurulmus embriyo transferi yapilacak

Merhaba kizlar bende ocak ayinda transfer yaptiracgim tahminen bu haftaici de olacak yarin kontrolum var doktor kan tahliline ver rahme baktiktan snra gun verir herhlde. Bu surecte birlikte gerisaymak istedim. Yas 29 -ilk deneme -24 kasimda opu oldm.sebepsiz infertilite bahceci fulya da tedavi oluyrm.dondurulmus embriyo transferi yapilacak
Canim hoş geldin :))) hayirli olsun tedsvin insallah bebisin gelsin :)) bende dondurulmuş buz bebisimi almayı bekliyorum :)) insallah hepimiz için en hayırlısı olsun :dua::KK46::KK200:

Cnm annem vardı hiç bir iş yapmadım sadece wc ve mutfağa yemeğe gittim . Ama bebek te belirti olmuyor sadece biraz sıcak basmasi gibi oluyor . Kabak çekirdeği çok yedim tutunabilmesi için ve protein ağırlıklı beslendim. Bir de sabahları kayısı yedim ve su içtim aç karnına ki kabız olmayayim diye ve olmadım çok şükür .ananas da duymuştum ama sonradan yenmemesi adına birşeyler okuyunca hiç yemedim. Tabi ilk 5 gün banyo yapmadim 6. Günde banyo yaptım ve ılık banyo yaptım. Dayanabildigin kadar dayanmalısın. Darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere Cnm inşallah
çok saol cnm bnde sürekli yatıyorum arada kalkıp yürüyorum odadan odaya kayısı yiyorum bnde sabahları , dikkat ediyoruz bakalım gerisini allaha bıraktım inşallah tutunur

Opudan sonra bekleme sebebi neydi canim? Bende bahcecide tdv oluyorum.

Ben
Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır (35/11).

Bismillah her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız.

KullanıcıYaşMerkezDenemeAdet Tarihi-Tedavi Başl.Transfer TarihiSonuç
Yenidunya3 Yenidunya3 33Genart203.01.201718.01.2017 ?
@hayat2536 30Medical Park504.01.201716.01.2017 ?
Leyliamed21 Leyliamed21 24Diyarlife305.01.2017? ?
@peacecy 35Kıbrıs Tüp Bebek323.12.2016??
@SabirDuaSukur 26Hollanda2???
@Faye8281 36Bahçeci Fulya????
@papatyyaa123 29?4???
@hayatnisa 29Başkent Ünv. Has.130.12.2016??
@gamer123 34Bahçeci Fulya4???
B bebegim-gel 26Uludağ Ünv.204.01.2016??
@asyahayat 33Bursa-Acıbadem322.12.2016??
@kuzuuuuuuuu ?Brüksel Tüp bebek221.12.201609.01.2017?
@cicek00 34Hollanda307.01.2017??
@ayriss2114 34?101.01.2017??
@semus06 25Novaart Tüp 115.01.2017??
@dejavu_one 33Anadolu Sağlık331.12.2016??
@dmlms 21Erdem Hastanesi123.12.2016??
nanaben nanaben 35Bahçeci Fulya?05.01.2016??
@umut1985 32Zeynep Kamil314.01.2017??
@Yildiz21 32Unimed tüp bebek2???
@555 32İzmir İrenbe123.12.2016??
@acelya30 36Acıbadem Bursa302.01.201712.01.2017?
@friendlyfriendly 31Ankara Başkent ünv.127.01.2017??
@tutaconam 29Acıbadem Kadıköy105.01.2017??
@Yelne 33Fransa115.01.2017??
@sezenorhan 24Bursa Acıbadem417.12.201603.01.2017HAMİLE:anneadayı:
@nuffiun 31Adana başkent331.12.2016??@aylinelfin 31Adana Başkent Ünv. Has.220.01.2017??
@Ayfat2013 33Almanya905.01.2017??
@gzmsn 28Bahçeci Umut119.12.201607.01.2017?
@Sonbahar23 30Medical Park102.01.2017??
@BonjourMadame 26Acıbadem231.12.2016??
@Zelgc 35İzmir Kent107.01.2017??
@bengisucuk 28?113.12.201601.01.2017HAMİLE:anneadayı:
meltem_ce meltem_ce 35??14.11.201611.01.2017?
Y Yasemince24 24?226.12.201613.01.2017?
@Lisam 33Başkent Ünv. Has.123.12.201608.01.2017?
@Ilzan 35Uludağ Ünv. Has.108.01.2017??

[tr]

[/tr]
Benide ekler misin :-) yas 24 3. Deneme. 1 asilama 2 basarisiz tup bebek. Anadolu saglik hastanesi. Adet gunum 18 ocak. 19nda yada 20nde baslicaz insallah tedaviye

Ben

Benide ekler misin :-) yas 24 3. Deneme. 1 asilama 2 basarisiz tup bebek. Anadolu saglik hastanesi. Adet gunum 18 ocak. 19nda yada 20nde baslicaz insallah tedaviye
bende ekli diilim beni de eklermiisn 27 yaşındatım bahçeçci umuttayım 09 ocakta sonmuş 1 adet transfer oldum test tarihim 20 ocak

Opudan sonra bekleme sebebi neydi canim? Bende bahcecide tdv oluyorum.
Genelde dondurulmus tercih ediyor bahceci opu snrasi adeti bekledi doktor rahme bakti kist kalmis 1 ay dogum kntrol hapi verdi onu kullanip adet olunca gttim ancak basladik. Yani opu snrasi iki adet bekledim. Sen ne asamadasn doktrn kim cnm

Allahim

Hayırlısı olsun canim inşallah hayirli güzel haberlerini alırız :anneadayı:
Hepimizinde yüzünü güldürecek inşallah Allahim bu sefer :KK200: :KK46::super:
innşş senn başlangıcında bende ii haberler alıcam innş inş hepizinki hayrlı olsun senn ilk iki denemen neden başarısz oldu bişi dedi mi doktr donugun warmı sıfırdan mı başlıcaksın

Genelde dondurulmus tercih ediyor bahceci opu snrasi adeti bekledi doktor rahme bakti kist kalmis 1 ay dogum kntrol hapi verdi onu kullanip adet olunca gttim ancak basladik. Yani opu snrasi iki adet bekledim. Sen ne asamadasn doktrn kim cnm
Anladim canim.doktorum guvenc bey. Yarin 2.yumurta kontrolum var. Opu sonrasi hsg cekecek Tüpte sivi olabilir suphesinde eski filmde oyle gordu. O zaman benimkinide donduracaklar galiba

Anladim canim.doktorum guvenc bey. Yarin 2.yumurta kontrolum var. Opu sonrasi hsg cekecek Tüpte sivi olabilir suphesinde eski filmde oyle gordu. O zaman benimkinide donduracaklar galiba
Bnmde doktorun guvenc bey yarin bnde kntrole gidecegm bakalim transfer icin gun verecekmi merakla bekliyrm. Guvenc bey isi riske atmiyor hic gec olsun guc olmasin mantiginda seninkinide dondurur cnm opu snrasi adet olursn ztn rahim filmi adet bitiminde cekiliyor. O ay yaparmi transferi bilmem filmde sikinti gormezse rahimde iyiyse yapablr ama sen kendini beklemeye de alistr bana zor gelmisti aralikta transfer olurum diye dusunuyordm ocaga kaldi. Hayirli zmnda olsn

Bnmde doktorun guvenc bey yarin bnde kntrole gidecegm bakalim transfer icin gun verecekmi merakla bekliyrm. Guvenc bey isi riske atmiyor hic gec olsun guc olmasin mantiginda seninkinide dondurur cnm opu snrasi adet olursn ztn rahim filmi adet bitiminde cekiliyor. O ay yaparmi transferi bilmem filmde sikinti gormezse rahimde iyiyse yapablr ama sen kendini beklemeye de alistr bana zor gelmisti aralikta transfer olurum diye dusunuyordm ocaga kaldi. Hayirli zmnda olsn
Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun canim.ins seninde görüşmen olumlu gecip transfer gununuzu netlestirirsiniz.haberlerini aliriz buradan ins. Guvenc hocanin emin net cvplarini cok begeniyorum. Akisina birakiyorsun durumu zaten.

Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun canim.ins seninde görüşmen olumlu gecip transfer gununuzu netlestirirsiniz.haberlerini aliriz buradan ins. Guvenc hocanin emin net cvplarini cok begeniyorum. Akisina birakiyorsun durumu zaten.
Aynen cnm ikimizinde hakkinda hayirlisi olsn doktora guven cok onemli bnmde kafam rahat ne yapiyorsa dogru yapiyrdr diyorum yrn guzel gelismeler olur ins ikimiz icinde

innşş senn başlangıcında bende ii haberler alıcam innş inş hepizinki hayrlı olsun senn ilk iki denemen neden başarısz oldu bişi dedi mi doktr donugun warmı sıfırdan mı başlıcaksın
Ilk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismis :sopa: o gunde dogum gunumdu. O da aslinda benimle konusmak istedigini biz sisligi icin gittigimizde ogrendik. 25 yumurta toplanmisti. 3 tanesinin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalarimin hic kaliteli olmadigini soyledi. Bi de ustune allah kara kasina kara gozune bakmiyo dedi yikildim. Ustunede ben transfer gunu yokum seminerdeyim 2. Gunu transfer edilecek ve baska bi doktorun gireceğini söyledi ve gitti. Hastanede aglamaktan helak oldum herkesin icinde. 2 saat sonra esim aradi 5. Gun transfer yapin hem sizde olursunuz esim cok uzuldu dedi doktora. O da hocamla konuşup karar verelim dedi. 5 dk sonra tamam dedi kabul etti. Transfer gunu ikisinin gelismedigini 1 tane kaldigini soyledi. Transfer edildi. Tutmadi. Zaten sifir moralle girmistim. O gunden beri moralim bozulmustu. Ne kadar siskin ve agrim olsada neseli gitmiştim 25 yumurta var biri tutar digerlerini dondururuz heralde diye. Yikti geçti beni

2. Denememde baska hastanede yaptırdık. 150 puregon verildi düşük dozda. Ilk hastanede 570 verildiğini söylemiştim. Dusuk doz verildi o yüzden. 15 yumurta toplandi. 10 olgunundan 9u iyi dedi. Transfer gunu 2 embriyo konuldu yasim 23 olmasina ragmen biz oyle istedik. Bu sefer hic siskinligim olmadi rahattim. Fakat o da negatifle sonuclandi. Sebebiyse % 60n benim yumurtaliklarimdan kaynaklandığını soyledi. Gorunurde hersey cok iyi gidiyo esinin Spermlerinde sorun yok seninde gayet kaliteli gozurkurken dollenme sirasinda yavas geliştiğini bunun sebebide yumurtalarimdan olduğunu soyledi. Yumurtam sanki yasimin degilde ilerlemis yastaki bayanlarin yumurtaları gibi olduğunu soyledi. 2 dondurulmus embriyom olduğunu soyledi. Biz 7 saniyorduk. 13 ocakta gittiğimizde microenjeksiyon mu yoksa dondurulmuslarimi transfer etmek istiyoruz diye karar vermeye gitmiştik. Transfer edilsin dedik fakat 2 olduğunu öğrenince sasirdik. Ben 7 saniyordum dedim o da hayir iyilerini dondurulacakti 2 adet vardi dedi. Esimle bana vitamin ilaclari verdi. Esime eger dondurulmuslar olmazsa seni microya hazirlamis oluruz dedi. Dondurulmuslar olmazsa microya gececegiz dedi. Simdi 18 ocakta adet olcam düzenlenir cunku. 19nda yada 20nde gitcez. Yarin kan testi yapilacak insülin falan.

Ilk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismis :sopa: o gunde dogum gunumdu. O da aslinda benimle konusmak istedigini biz sisligi icin gittigimizde ogrendik. 25 yumurta toplanmisti. 3 tanesinin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalarimin hic kaliteli olmadigini soyledi. Bi de ustune allah kara kasina kara gozune bakmiyo dedi yikildim. Ustunede ben transfer gunu yokum seminerdeyim 2. Gunu transfer edilecek ve baska bi doktorun gireceğini söyledi ve gitti. Hastanede aglamaktan helak oldum herkesin icinde. 2 saat sonra esim aradi 5. Gun transfer yapin hem sizde olursunuz esim cok uzuldu dedi doktora. O da hocamla konuşup karar verelim dedi. 5 dk sonra tamam dedi kabul etti. Transfer gunu ikisinin gelismedigini 1 tane kaldigini soyledi. Transfer edildi. Tutmadi. Zaten sifir moralle girmistim. O gunden beri moralim bozulmustu. Ne kadar siskin ve agrim olsada neseli gitmiştim 25 yumurta var biri tutar digerlerini dondururuz heralde diye. Yikti geçti beni
Bu doktorların ne yaşadığımız hiç umrunda değil bari işini düzgün yapsalarda böyle hayal kırıklığı yasamasak :-( biz kendimizi toparlayıp dua edip istemekten başka çaremiz yok cnm inş bu sfer olur benmde ikinci tüp bebek denemem bugn 3.iğnemi vuruldum puregon 600 verdi 200 ünite vuruluyorm inş en kısa zamanda hepimiz bebislerimze kavuşurz:dua:

ikinci denemenide aynı yerdemi yapıosun

Cnm zaten hamilelik adına hiç bir belirti olmuyor belirtiyi kafana takma . Rabbim inşallah tez zamanda sanda pzotifi görmeyi nasip etsin . Bence 5. Gün erken Cnm ben aslında 8. Günü bakicaktim ama ohss olup hastaneye yatınca hastane de baktılar oylelikle çıktı bence birazcık sabret derim.kaçıncı gün embriyosuydu Cnm senin ?
5. Gun embriyosuydu.Pgtye gitmisti,sağlikli gelince transfer ettiler.Doktorun söylediğine gore 10 uzerinden 9 du kalitesi.Hayirlisi tabiki ama cok heycanli bir surec...

Back