Ilk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismis
o gunde dogum gunumdu. O da aslinda benimle konusmak istedigini biz sisligi icin gittigimizde ogrendik. 25 yumurta toplanmisti. 3 tanesinin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalarimin hic kaliteli olmadigini soyledi. Bi de ustune allah kara kasina kara gozune bakmiyo dedi yikildim. Ustunede ben transfer gunu yokum seminerdeyim 2. Gunu transfer edilecek ve baska bi doktorun gireceğini söyledi ve gitti. Hastanede aglamaktan helak oldum herkesin icinde. 2 saat sonra esim aradi 5. Gun transfer yapin hem sizde olursunuz esim cok uzuldu dedi doktora. O da hocamla konuşup karar verelim dedi. 5 dk sonra tamam dedi kabul etti. Transfer gunu ikisinin gelismedigini 1 tane kaldigini soyledi. Transfer edildi. Tutmadi. Zaten sifir moralle girmistim. O gunden beri moralim bozulmustu. Ne kadar siskin ve agrim olsada neseli gitmiştim 25 yumurta var biri tutar digerlerini dondururuz heralde diye. Yikti geçti beni