Hayırlısı olsun canım çok sevindim. İnşallah katlanarak çoğalır değerlerin. Benim miniğim de 2 aylık oldu hayırlısıyla dün.Uzun çok uzun zaman sonra hepinize selamlar burda iyi kötü acı tatlı beraber üzülüp beraber sevindiğimiz onca zaman geçti buradaki dostluğu samimiyeti başka bir topikte görmedim beni hatırlar mısınız bilmem eski nickim @ilaymilya idi bunca zamandır daha tedaviye başlayamamıştık her niyetlendigimizde sorun çıktı en son 18 Ağustos adetiyl 20 ayın ardından ancak başlayabildik korkarak başladık hemde çok korkarak ama Rabbime milyon kere şükür bu defa herşey yolunda gitti ilk defa embriyolar 5.güne geldi hemde 5 tane 3ünü doldurduk 2sini transfer ettik dün 9.günümde normalde test günüm pazartesi idi ancak dün akşam dayanamayıp kan verdik çok şükür bin şükür elhamdülillah Rabbime 8 yılın 4 denemenin ardından hayatımdan ilk defa pozitifi gördüm Rabbim isteyen bekleyen dileyen her kuluna nasip etsin inşallah bu duyguyu tarifi imkansız yarın yine test yapacam inşallah benimle kalır miniğim hayırla sağlıkla dünyaya gelir bu yola hala uğraş veren arkadaşlarım Rabbim hepinize nasip etsin kusura bakmayın hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama sizinle bu mutluluğumu paylaşmak istedim