- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.741
Canim hoş geldin :))) hayirli olsun tedsvin insallah bebisin gelsin :)) bende dondurulmuş buz bebisimi almayı bekliyorum :)) insallah hepimiz için en hayırlısı olsunMerhaba kizlar bende ocak ayinda transfer yaptiracgim tahminen bu haftaici de olacak yarin kontrolum var doktor kan tahliline ver rahme baktiktan snra gun verir herhlde. Bu surecte birlikte gerisaymak istedim. Yas 29 -ilk deneme -24 kasimda opu oldm.sebepsiz infertilite bahceci fulya da tedavi oluyrm.dondurulmus embriyo transferi yapilacak
çok saol cnm bnde sürekli yatıyorum arada kalkıp yürüyorum odadan odaya kayısı yiyorum bnde sabahları , dikkat ediyoruz bakalım gerisini allaha bıraktım inşallah tutunurCnm annem vardı hiç bir iş yapmadım sadece wc ve mutfağa yemeğe gittim . Ama bebek te belirti olmuyor sadece biraz sıcak basmasi gibi oluyor . Kabak çekirdeği çok yedim tutunabilmesi için ve protein ağırlıklı beslendim. Bir de sabahları kayısı yedim ve su içtim aç karnına ki kabız olmayayim diye ve olmadım çok şükür .ananas da duymuştum ama sonradan yenmemesi adına birşeyler okuyunca hiç yemedim. Tabi ilk 5 gün banyo yapmadim 6. Günde banyo yaptım ve ılık banyo yaptım. Dayanabildigin kadar dayanmalısın. Darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere Cnm inşallah
Opudan sonra bekleme sebebi neydi canim? Bende bahcecide tdv oluyorum.Merhaba kizlar bende ocak ayinda transfer yaptiracgim tahminen bu haftaici de olacak yarin kontrolum var doktor kan tahliline ver rahme baktiktan snra gun verir herhlde. Bu surecte birlikte gerisaymak istedim. Yas 29 -ilk deneme -24 kasimda opu oldm.sebepsiz infertilite bahceci fulya da tedavi oluyrm.dondurulmus embriyo transferi yapilacak
Amin tesekkurleeerhayırlı olsun tedavin hoşgeldin :)
Benide ekler misinHem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır (35/11).
Bismillah her hayrın başıdır. Biz dahi başta ona başlarız.
Kullanıcı Yaş Merkez Deneme Adet Tarihi-Tedavi Başl. Transfer Tarihi Sonuç Yenidunya3 33 Genart 2 03.01.2017 18.01.2017 ? @hayat2536 30 Medical Park 5 04.01.2017 16.01.2017 ? Leyliamed21 24 Diyarlife 3 05.01.2017 ? ? @peacecy 35 Kıbrıs Tüp Bebek 3 23.12.2016 ? ? @SabirDuaSukur 26 Hollanda 2 ? ? ? @Faye8281 36 Bahçeci Fulya ? ? ? ? @papatyyaa123 29 ? 4 ? ? ? @hayatnisa 29 Başkent Ünv. Has. 1 30.12.2016 ? ? @gamer123 34 Bahçeci Fulya 4 ? ? ? B bebegim-gel 26 Uludağ Ünv. 2 04.01.2016 ? ? @asyahayat 33 Bursa-Acıbadem 3 22.12.2016 ? ? @kuzuuuuuuuu ? Brüksel Tüp bebek 2 21.12.2016 09.01.2017 ? @cicek00 34 Hollanda 3 07.01.2017 ? ? @ayriss2114 34 ? 1 01.01.2017 ? ? @semus06 25 Novaart Tüp 1 15.01.2017 ? ? @dejavu_one 33 Anadolu Sağlık 3 31.12.2016 ? ? @dmlms 21 Erdem Hastanesi 1 23.12.2016 ? ? nanaben 35 Bahçeci Fulya ? 05.01.2016 ? ? @umut1985 32 Zeynep Kamil 3 14.01.2017 ? ? @Yildiz21 32 Unimed tüp bebek 2 ? ? ? @555 32 İzmir İrenbe 1 23.12.2016 ? ? @acelya30 36 Acıbadem Bursa 3 02.01.2017 12.01.2017 ? @friendlyfriendly 31 Ankara Başkent ünv. 1 27.01.2017 ? ? @tutaconam 29 Acıbadem Kadıköy 1 05.01.2017 ? ? @Yelne 33 Fransa 1 15.01.2017 ? ? @sezenorhan 24 Bursa Acıbadem 4 17.12.2016 03.01.2017 HAMİLE @nuffiun 31 Adana başkent 3 31.12.2016 ? ? @aylinelfin 31 Adana Başkent Ünv. Has. 2 20.01.2017 ? ? @Ayfat2013 33 Almanya 9 05.01.2017 ? ? @gzmsn 28 Bahçeci Umut 1 19.12.2016 07.01.2017 ? @Sonbahar23 30 Medical Park 1 02.01.2017 ? ? @BonjourMadame 26 Acıbadem 2 31.12.2016 ? ? @Zelgc 35 İzmir Kent 1 07.01.2017 ? ? @bengisucuk 28 ? 1 13.12.2016 01.01.2017 HAMİLE meltem_ce 35 ? ? 14.11.2016 11.01.2017 ? Y Yasemince24 24 ? 2 26.12.2016 13.01.2017 ? @Lisam 33 Başkent Ünv. Has. 1 23.12.2016 08.01.2017 ? @Ilzan 35 Uludağ Ünv. Has. 1 08.01.2017 ? ?
[tr]
[/tr]
bende ekli diilim beni de eklermiisn 27 yaşındatım bahçeçci umuttayım 09 ocakta sonmuş 1 adet transfer oldum test tarihim 20 ocakBen
Benide ekler misinyas 24 3. Deneme. 1 asilama 2 basarisiz tup bebek. Anadolu saglik hastanesi. Adet gunum 18 ocak. 19nda yada 20nde baslicaz insallah tedaviye
Hayırlısı olsun canim inşallah hayirli güzel haberlerini alırızbende ekli diilim beni de eklermiisn 27 yaşındatım bahçeçci umuttayım 09 ocakta sonmuş 1 adet transfer oldum test tarihim 20 ocak
Genelde dondurulmus tercih ediyor bahceci opu snrasi adeti bekledi doktor rahme bakti kist kalmis 1 ay dogum kntrol hapi verdi onu kullanip adet olunca gttim ancak basladik. Yani opu snrasi iki adet bekledim. Sen ne asamadasn doktrn kim cnmOpudan sonra bekleme sebebi neydi canim? Bende bahcecide tdv oluyorum.
innşş senn başlangıcında bende ii haberler alıcam innş inş hepizinki hayrlı olsun senn ilk iki denemen neden başarısz oldu bişi dedi mi doktr donugun warmı sıfırdan mı başlıcaksınAllahim
Hayırlısı olsun canim inşallah hayirli güzel haberlerini alırız
Hepimizinde yüzünü güldürecek inşallah Allahim bu sefer 
Anladim canim.doktorum guvenc bey. Yarin 2.yumurta kontrolum var. Opu sonrasi hsg cekecek Tüpte sivi olabilir suphesinde eski filmde oyle gordu. O zaman benimkinide donduracaklar galibaGenelde dondurulmus tercih ediyor bahceci opu snrasi adeti bekledi doktor rahme bakti kist kalmis 1 ay dogum kntrol hapi verdi onu kullanip adet olunca gttim ancak basladik. Yani opu snrasi iki adet bekledim. Sen ne asamadasn doktrn kim cnm
Bnmde doktorun guvenc bey yarin bnde kntrole gidecegm bakalim transfer icin gun verecekmi merakla bekliyrm. Guvenc bey isi riske atmiyor hic gec olsun guc olmasin mantiginda seninkinide dondurur cnm opu snrasi adet olursn ztn rahim filmi adet bitiminde cekiliyor. O ay yaparmi transferi bilmem filmde sikinti gormezse rahimde iyiyse yapablr ama sen kendini beklemeye de alistr bana zor gelmisti aralikta transfer olurum diye dusunuyordm ocaga kaldi. Hayirli zmnda olsnAnladim canim.doktorum guvenc bey. Yarin 2.yumurta kontrolum var. Opu sonrasi hsg cekecek Tüpte sivi olabilir suphesinde eski filmde oyle gordu. O zaman benimkinide donduracaklar galiba
Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun canim.ins seninde görüşmen olumlu gecip transfer gununuzu netlestirirsiniz.haberlerini aliriz buradan ins. Guvenc hocanin emin net cvplarini cok begeniyorum. Akisina birakiyorsun durumu zaten.Bnmde doktorun guvenc bey yarin bnde kntrole gidecegm bakalim transfer icin gun verecekmi merakla bekliyrm. Guvenc bey isi riske atmiyor hic gec olsun guc olmasin mantiginda seninkinide dondurur cnm opu snrasi adet olursn ztn rahim filmi adet bitiminde cekiliyor. O ay yaparmi transferi bilmem filmde sikinti gormezse rahimde iyiyse yapablr ama sen kendini beklemeye de alistr bana zor gelmisti aralikta transfer olurum diye dusunuyordm ocaga kaldi. Hayirli zmnda olsn
Aynen cnm ikimizinde hakkinda hayirlisi olsn doktora guven cok onemli bnmde kafam rahat ne yapiyorsa dogru yapiyrdr diyorum yrn guzel gelismeler olur ins ikimiz icindeHayirlisi ne zamansa o zaman olsun canim.ins seninde görüşmen olumlu gecip transfer gununuzu netlestirirsiniz.haberlerini aliriz buradan ins. Guvenc hocanin emin net cvplarini cok begeniyorum. Akisina birakiyorsun durumu zaten.
Ilk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismisinnşş senn başlangıcında bende ii haberler alıcam innş inş hepizinki hayrlı olsun senn ilk iki denemen neden başarısz oldu bişi dedi mi doktr donugun warmı sıfırdan mı başlıcaksın
Bu doktorların ne yaşadığımız hiç umrunda değil bari işini düzgün yapsalarda böyle hayal kırıklığı yasamasak :-( biz kendimizi toparlayıp dua edip istemekten başka çaremiz yok cnm inş bu sfer olur benmde ikinci tüp bebek denemem bugn 3.iğnemi vuruldum puregon 600 verdi 200 ünite vuruluyorm inş en kısa zamanda hepimiz bebislerimze kavuşurzIlk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismiso gunde dogum gunumdu. O da aslinda benimle konusmak istedigini biz sisligi icin gittigimizde ogrendik. 25 yumurta toplanmisti. 3 tanesinin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalarimin hic kaliteli olmadigini soyledi. Bi de ustune allah kara kasina kara gozune bakmiyo dedi yikildim. Ustunede ben transfer gunu yokum seminerdeyim 2. Gunu transfer edilecek ve baska bi doktorun gireceğini söyledi ve gitti. Hastanede aglamaktan helak oldum herkesin icinde. 2 saat sonra esim aradi 5. Gun transfer yapin hem sizde olursunuz esim cok uzuldu dedi doktora. O da hocamla konuşup karar verelim dedi. 5 dk sonra tamam dedi kabul etti. Transfer gunu ikisinin gelismedigini 1 tane kaldigini soyledi. Transfer edildi. Tutmadi. Zaten sifir moralle girmistim. O gunden beri moralim bozulmustu. Ne kadar siskin ve agrim olsada neseli gitmiştim 25 yumurta var biri tutar digerlerini dondururuz heralde diye. Yikti geçti beni
ikinci denemenide aynı yerdemi yapıosunIlk denememde puregon 570 verildi. Bana yuksek geldi. Karnim sisti cok hareket edemez oldum. Transferden 2 gun once gittik sisliginden dolayi. Kan testi yapildi. Biseyin olmadığını kola nescafe bilmem ne icecegimi söyledi oyle gecermismiso gunde dogum gunumdu. O da aslinda benimle konusmak istedigini biz sisligi icin gittigimizde ogrendik. 25 yumurta toplanmisti. 3 tanesinin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalarimin hic kaliteli olmadigini soyledi. Bi de ustune allah kara kasina kara gozune bakmiyo dedi yikildim. Ustunede ben transfer gunu yokum seminerdeyim 2. Gunu transfer edilecek ve baska bi doktorun gireceğini söyledi ve gitti. Hastanede aglamaktan helak oldum herkesin icinde. 2 saat sonra esim aradi 5. Gun transfer yapin hem sizde olursunuz esim cok uzuldu dedi doktora. O da hocamla konuşup karar verelim dedi. 5 dk sonra tamam dedi kabul etti. Transfer gunu ikisinin gelismedigini 1 tane kaldigini soyledi. Transfer edildi. Tutmadi. Zaten sifir moralle girmistim. O gunden beri moralim bozulmustu. Ne kadar siskin ve agrim olsada neseli gitmiştim 25 yumurta var biri tutar digerlerini dondururuz heralde diye. Yikti geçti beni
5. Gun embriyosuydu.Pgtye gitmisti,sağlikli gelince transfer ettiler.Doktorun söylediğine gore 10 uzerinden 9 du kalitesi.Hayirlisi tabiki ama cok heycanli bir surec...Cnm zaten hamilelik adına hiç bir belirti olmuyor belirtiyi kafana takma . Rabbim inşallah tez zamanda sanda pzotifi görmeyi nasip etsin . Bence 5. Gün erken Cnm ben aslında 8. Günü bakicaktim ama ohss olup hastaneye yatınca hastane de baktılar oylelikle çıktı bence birazcık sabret derim.kaçıncı gün embriyosuydu Cnm senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?