• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

:KK73:Canım benim gözlerin aydın:anneadayı: rabbim kucağına:KK46:almayıda nasip etsin inşallah:KK73:bizlerde inşallah burda güzel haberler veririz ard arda
Çok sağol canım benim allah razı olsun Rabbim bu topikteki herkesin göbüşünü bebişlerle doldursun inşallah . Sizlerden güzel haberler bekliyorum allahın izniyle

31 yumurta toplandı sanada çok geçmiş olsun bebisinde hayırlı olsun bizlere de dua et benim transfer bu ay olmayacak ama
Birde bisey sorsam canm ohss olduğun için senden ek ilave ücret alındımi tedavisinde
Cnm benim zaten yatarak tedavi poliçem vardı alınmadı ama olmasaydı alınırmıydı bilmiyorum . Senin bu ay transfer iyiki olmamış Cnm daha olmadan böyle olmuşsun allah korusun. Vücudun dinlensin ondan sonra alırsın meleklerini inşallah tekrar geçmis olsun

herkese günaydın kader arkadaşlarım
B bebegim-gel bende uludağa gidiyorum bu ay sonuna çağırdılar benide ne kadar ücret ödedin ilk denemede ve 2.ciye kaç ay sonra ya çağırdılar seni

Arkadaslar catlatma ignesi vurduğunuz gün progesteron hormonu değerini neydi.0,3 normal mi?netten pek bi bilgi bulamadım

Yenidunya3 Yenidunya3 şöyle genel olarak topiği okudum. Dikkatimi çeken herkes tutsun diye dua ediyor. Böyle dua edenlere gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarım bu duanın yanlış olduğunu gösterdi. Tutsun başka ne isterim. :KK43: Sağlıkla kucağına alamadıkdan sonra tutsa ne olur. Büyük bir acı. 3 tüp bebek denemesinden 2 tanesi pozitif oldu. İkinci gebeliğimde bebeğimin kolları bacakları bile oluşmaya başlamıştı. Ultrason resimlerine bakamıyorum . Her zaman söylediğim şey ilk denememde negatif duydum, diğer iki denememde pozitifi. negatif duyduğumda hissetiğim sadece üzüntüydü. Pozitifleri kaybettiğimde hissettiğim acıydı. Her kürtajda bir parçamı aldılar. O yüzden arkadaşlar tutsun diye dua etmeyin geceleri. Dualarınız hep sağlıklı evlatlar nasip etmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmeyi isteyin. Gerçekten bu süreç tutunmakla bitmiyor :KK43:
Çok haklısın canım yazdıklarında. Gerçekten biz yeterki tutsun gerisi gelir zannediyoruz. Hele bu sene hamileliği sonlanan, erken doğum yapan o kadar çok kişi gördümki. Bu gün geçtikçe artıyor. Canım peki senin neden ilerlemiyor? Sebep var mı ya da bulundumu sebebi? Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşAllah..

Çok haklısın canım yazdıklarında. Gerçekten biz yeterki tutsun gerisi gelir zannediyoruz. Hele bu sene hamileliği sonlanan, erken doğum yapan o kadar çok kişi gördümki. Bu gün geçtikçe artıyor. Canım peki senin neden ilerlemiyor? Sebep var mı ya da bulundumu sebebi? Rabbim hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşAllah..
bütün testler yapıldı. genetik olsun anneye babaya ama hiç bir neden yok. rabbim nasip etmedi

Ben çıkıyorum arkadasim görüşücez tekrardan haber
İnşallah hayrlsiyla herşey yolunda gider cnm banada adetin 20.günü estrofem vermişti 3 gun içtim snra istifra ettm iki gün bırakmak zorunda kaldm tedaviyi erteleyelim dedim gerek yok dedi madem ilaci niye verdi farketmicekse anlamadm ama inş bişey olmaz
Estrofemi bende kullanmistim canim. Yumurtalarim toplanmadan 2 gun once kontroldeyken endometrium 7.5 mm di. Onu vermisti toplanana kadar kalinlassin rahimim diye. Bende de su gibi akintim oluyodu hafifte mide bulantisi oluyodu doktorum ilactan dolayi merak edilecek bisey degil herkeste oluyo demisti bana

Ben çıkıyorum arkadasim görüşücez tekrardan haber

Estrofemi bende kullanmistim canim. Yumurtalarim toplanmadan 2 gun once kontroldeyken endometrium 7.5 mm di. Onu vermisti toplanana kadar kalinlassin rahimim diye. Bende de su gibi akintim oluyodu hafifte mide bulantisi oluyodu doktorum ilactan dolayi merak edilecek bisey degil herkeste oluyo demisti bana
Ben çıkıyorum arkadasim goruscez tekrar haber yazmisim :-D aksam yazmistim gondermemisim meger :-)

herkese günaydın kader arkadaşlarım
B bebegim-gel bende uludağa gidiyorum bu ay sonuna çağırdılar benide ne kadar ücret ödedin ilk denemede ve 2.ciye kaç ay sonra ya çağırdılar seni
Hayrli olsn cnm ben ilk tedavim de toplam 1.300 fln ödemiştim ilk denememden snra amelyt oldum kistlerim temizlendi ama 6 ay snra tekrarladı malesf oyuzden kist büyümeden tüp bebeğe başladım cnm

Rabbim gönlüne göre versin. bende birincide kalp atışını duymadım. ikinci 3 kontrolumdede duydum büyüdü ama kalbi dayanmadı durdu :KK43:

sabah kara turpun için oy altına minik bir delik aç,içine bal doldur.akşam o turpun suyu ile birlikte akan balı iç hemen keser öksürüğü boğaza iyi geliyor
evet cnm duydum bnde onu denemek lazım...Bu arada çok üzüldüm hayırlısı böyleymis diye düşün...çok zor biliyorum bnde Bebeğimi 11 haftalikken kaybetmistim yikilmistim hiç unutamam sanmıştım ama insan alisiyo şimdi bi umutla tekrar devam ediyoruz bir öksürük bile korkutmaya yetiyor gerçekten allah hepimizin gönlüne göre versin anne olalım bizlerde inşallah

Hayrli olsn cnm ben ilk tedavim de toplam 1.300 fln ödemiştim ilk denememden snra amelyt oldum kistlerim temizlendi ama 6 ay snra tekrarladı malesf oyuzden kist büyümeden tüp bebeğe başladım cnm
ilaçlar hariç mi ? 1.300 tl ben 2015 aralık ta başvurdum ozaman bana 1.500 tl dediler değişmişmidir dedim ama sen 1.300 tl diyorsun 2 tane aşılama yaptırdım orda tutmadı medikal dede çatlatma denedim oda tutmadı

Kızlar bende daha yeni doktordan geldim akşam 11 de çatlatma iğnemi olacam Çarşamba yumoşlar alınacak ama benim rahim kalınlığım bugün Hale'n 8.5 di böyle yeterlimi doktoruma baksam çok iyi yeterli diyo ama 10 11 daha iyiymiş diye duydum hayırlısı artık

Back