• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ay çok sevindim:halay:çok çok gözlerin aydın:KK46:bu sayfa bence çok hamile görecek:anneadayı:bu gidişle hadi hayırlısı:KK200:
Çok teşekkür ederim canım inşallah hep beraber hamiş olarak başlarız 2017ye :anneadayı::KK200: yarın testi tekrarlayacağım inşallah değerim katlanmıştır o zamana kadar tam hamiş gibi hissetmiyorum kendimi :KK48:

Merhaba kizlar bende ocak ayinda transfer yaptiracgim tahminen bu haftaici de olacak yarin kontrolum var doktor kan tahliline ver rahme baktiktan snra gun verir herhlde. Bu surecte birlikte gerisaymak istedim. Yas 29 -ilk deneme -24 kasimda opu oldm.sebepsiz infertilite bahceci fulya da tedavi oluyrm.dondurulmus embriyo transferi yapilacak
hayırlısı olsun bende bahcecide tedavi gördüm çok şükür bebeğim oldu inşallah olumlu sonuç alırsınİz

Cnm zaten hamilelik adına hiç bir belirti olmuyor belirtiyi kafana takma . Rabbim inşallah tez zamanda sanda pzotifi görmeyi nasip etsin . Bence 5. Gün erken Cnm ben aslında 8. Günü bakicaktim ama ohss olup hastaneye yatınca hastane de baktılar oylelikle çıktı bence birazcık sabret derim.kaçıncı gün embriyosuydu Cnm senin ?
hiç belirti olmamisti bende sanılanda ilaçların etkisi zaten moralinizi bozMayını inşallah olumlu sonuç alırsınİz

Yenidunya3 Yenidunya3 şöyle genel olarak topiği okudum. Dikkatimi çeken herkes tutsun diye dua ediyor. Böyle dua edenlere gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarım bu duanın yanlış olduğunu gösterdi. Tutsun başka ne isterim. :KK43: Sağlıkla kucağına alamadıkdan sonra tutsa ne olur. Büyük bir acı. 3 tüp bebek denemesinden 2 tanesi pozitif oldu. İkinci gebeliğimde bebeğimin kolları bacakları bile oluşmaya başlamıştı. Ultrason resimlerine bakamıyorum . Her zaman söylediğim şey ilk denememde negatif duydum, diğer iki denememde pozitifi. negatif duyduğumda hissetiğim sadece üzüntüydü. Pozitifleri kaybettiğimde hissettiğim acıydı. Her kürtajda bir parçamı aldılar. O yüzden arkadaşlar tutsun diye dua etmeyin geceleri. Dualarınız hep sağlıklı evlatlar nasip etmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmeyi isteyin. Gerçekten bu süreç tutunmakla bitmiyor :KK43:

Yenidunya3 Yenidunya3 şöyle genel olarak topiği okudum. Dikkatimi çeken herkes tutsun diye dua ediyor. Böyle dua edenlere gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarım bu duanın yanlış olduğunu gösterdi. Tutsun başka ne isterim. :KK43: Sağlıkla kucağına alamadıkdan sonra tutsa ne olur. Büyük bir acı. 3 tüp bebek denemesinden 2 tanesi pozitif oldu. İkinci gebeliğimde bebeğimin kolları bacakları bile oluşmaya başlamıştı. Ultrason resimlerine bakamıyorum . Her zaman söylediğim şey ilk denememde negatif duydum, diğer iki denememde pozitifi. negatif duyduğumda hissetiğim sadece üzüntüydü. Pozitifleri kaybettiğimde hissettiğim acıydı. Her kürtajda bir parçamı aldılar. O yüzden arkadaşlar tutsun diye dua etmeyin geceleri. Dualarınız hep sağlıklı evlatlar nasip etmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmeyi isteyin. Gerçekten bu süreç tutunmakla bitmiyor :KK43:
Evet çok haklısın rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Yenidunya3 Yenidunya3 şöyle genel olarak topiği okudum. Dikkatimi çeken herkes tutsun diye dua ediyor. Böyle dua edenlere gerçekten üzülüyorum. Yaşadıklarım bu duanın yanlış olduğunu gösterdi. Tutsun başka ne isterim. :KK43: Sağlıkla kucağına alamadıkdan sonra tutsa ne olur. Büyük bir acı. 3 tüp bebek denemesinden 2 tanesi pozitif oldu. İkinci gebeliğimde bebeğimin kolları bacakları bile oluşmaya başlamıştı. Ultrason resimlerine bakamıyorum . Her zaman söylediğim şey ilk denememde negatif duydum, diğer iki denememde pozitifi. negatif duyduğumda hissetiğim sadece üzüntüydü. Pozitifleri kaybettiğimde hissettiğim acıydı. Her kürtajda bir parçamı aldılar. O yüzden arkadaşlar tutsun diye dua etmeyin geceleri. Dualarınız hep sağlıklı evlatlar nasip etmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmeyi isteyin. Gerçekten bu süreç tutunmakla bitmiyor :KK43:[/QUOT
Senin adına çok üzüldüm arkadaşım,doğal yolla oluşan iki gebeliğimde 7. hafta kalp atışlarını duyamadığımız için kürtajla son buldu.Nasıl bir acı,tarifsiz sızı olduğunu çok iyi bilirim :( Allah büyük sabrını veriyor,verecek.İlk Tüp bebek denemem,transferimin 5. günü tek duam Allah sonuna kadar hayırlısını versin.Bazen gündelik heveslere kapılıp yanlış,eksik dualar edebiliyoruz,Allah bizi affetsin.İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Her şey O'ndan.

Senin adına çok üzüldüm arkadaşım,doğal yolla oluşan iki gebeliğimde 7. hafta kalp atışlarını duyamadığımız için kürtajla son buldu.Nasıl bir acı,tarifsiz sızı olduğunu çok iyi bilirim :KK43: Allah büyük sabrını veriyor,verecek.İlk Tüp bebek denemem,transferimin 5. günü tek duam Allah sonuna kadar hayırlısını versin.Bazen gündelik heveslere kapılıp yanlış,eksik dualar edebiliyoruz,Allah bizi affetsin.İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Her şey O'ndan.

Ay canım sende mi ohss oldun bende oldum kaç yumurta toplanmıştı senden ? Çok geçmiş olsun bende hastane de yattım su alındı karnımdan 3 buçuk kilo fakat 4 kilo yine topladım
31 yumurta toplandı sanada çok geçmiş olsun bebisinde hayırlı olsun bizlere de dua et benim transfer bu ay olmayacak ama

Ay canım sende mi ohss oldun bende oldum kaç yumurta toplanmıştı senden ? Çok geçmiş olsun bende hastane de yattım su alındı karnımdan 3 buçuk kilo fakat 4 kilo yine topladım
Birde bisey sorsam canm ohss olduğun için senden ek ilave ücret alındımi tedavisinde

Senin adına çok üzüldüm arkadaşım,doğal yolla oluşan iki gebeliğimde 7. hafta kalp atışlarını duyamadığımız için kürtajla son buldu.Nasıl bir acı,tarifsiz sızı olduğunu çok iyi bilirim :KK43: Allah büyük sabrını veriyor,verecek.İlk Tüp bebek denemem,transferimin 5. günü tek duam Allah sonuna kadar hayırlısını versin.Bazen gündelik heveslere kapılıp yanlış,eksik dualar edebiliyoruz,Allah bizi affetsin.İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Her şey O'ndan.
Rabbim gönlüne göre versin. bende birincide kalp atışını duymadım. ikinci 3 kontrolumdede duydum büyüdü ama kalbi dayanmadı durdu :KK43:

bal yiyorum sürekli gerçekten çok zor beklemek saol cnm inşallah tutunmustur :KK200:
sabah kara turpun için oy altına minik bir delik aç,içine bal doldur.akşam o turpun suyu ile birlikte akan balı iç hemen keser öksürüğü boğaza iyi geliyor

çok saol cnm bnde sürekli yatıyorum arada kalkıp yürüyorum odadan odaya kayısı yiyorum bnde sabahları , dikkat ediyoruz bakalım gerisini allaha bıraktım inşallah tutunur
Tutunur inşallah canım Rabbimin izniyle elini karnına koy ve ya mubdi çek onunda faydası var

Back