• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Yenidunya3 Yenidunya3 iyi olmaya çalışıyorum Rabbim göstermesin çok zor bi süreç hicbirsey yiyip içemiyorum sürekli istifar ediyorum serumla besleniyorum akcigerim çok su topluyor nefes almakta zorluk çekiyorum hava bağlanıyor sürekli

Tedavin Hayrli olsn cnm inşallah güzel haberler verirsn benmde çikolata kisti vardı ama her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm kist tekrarladı smdi ikinci tüp bebek tedavisine başladım cnm

Ins hangimizin once belli olursa birbirimize ve cikolata kistli tum hastalara umit oluruz

Yenidunya3 Yenidunya3 iyi olmaya çalışıyorum Rabbim göstermesin çok zor bi süreç hicbirsey yiyip içemiyorum sürekli istifar ediyorum serumla besleniyorum akcigerim çok su topluyor nefes almakta zorluk çekiyorum hava bağlanıyor sürekli
Ahh canım ya bende yanlışlıkla 2kez fazla doz vurdum ödüm patladı. Çünkü böyle şiş gibi oldum, sıkıştı nefesim ama tabii bilmiyorum ben fazla vurduğumu. Çok şükür sonra düzeldi.

Qenzim i doktor mu verdi yoksa kendinmi kullanirsukullanirsun canim birde yürüyüşü embryo konduktan sonrami yapiyorsun tutunmasinda sakincali olmazmi
Tedavi sürecinde yürüyüş canım transferde bilemiyorum . Qenzim dr verdi kendi hastalarına uygun ise öneriyor

Çok sağol cnm çok şükür pozitifi gördüm .darısı tez zamanda size ve tüm isteyenlere inşallah tabiki en başta sağlıkla :anneadayı::KK200::KK46:
hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin saglikla:nazar:
transfer sonrası nelere dikkat ettin peki ve belirtiler oldumu hangi gün başladı yattınmi sürekli yada ev işleriyle ilgilendinmii?sçokmu sordum sanki:dua:

sezenorhan sezenorhan hayirli olsun canim...Benim 4. Günum ama hicbir belirtim yok :( Yarin troidim icin kan vericem acaba betahcgyede baktırsam mi diyorum.Yarin 5. Gün olacak...Daha once sormustum ama arada kaynamış,tansiyon düsüklüğü bir belirti mi acaba?Allah hepimizin muradını versin insallah

sezenorhan sezenorhan hayirli olsun canim...Benim 4. Günum ama hicbir belirtim yok :KK43: Yarin troidim icin kan vericem acaba betahcgyede baktırsam mi diyorum.Yarin 5. Gün olacak...Daha once sormustum ama arada kaynamış,tansiyon düsüklüğü bir belirti mi acaba?Allah hepimizin muradını versin insallah
Cnm zaten hamilelik adına hiç bir belirti olmuyor belirtiyi kafana takma . Rabbim inşallah tez zamanda sanda pzotifi görmeyi nasip etsin . Bence 5. Gün erken Cnm ben aslında 8. Günü bakicaktim ama ohss olup hastaneye yatınca hastane de baktılar oylelikle çıktı bence birazcık sabret derim.kaçıncı gün embriyosuydu Cnm senin ?

hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin saglikla:nazar:
transfer sonrası nelere dikkat ettin peki ve belirtiler oldumu hangi gün başladı yattınmi sürekli yada ev işleriyle ilgilendinmii?sçokmu sordum sanki:dua:
Cnm annem vardı hiç bir iş yapmadım sadece wc ve mutfağa yemeğe gittim . Ama bebek te belirti olmuyor sadece biraz sıcak basmasi gibi oluyor . Kabak çekirdeği çok yedim tutunabilmesi için ve protein ağırlıklı beslendim. Bir de sabahları kayısı yedim ve su içtim aç karnına ki kabız olmayayim diye ve olmadım çok şükür .ananas da duymuştum ama sonradan yenmemesi adına birşeyler okuyunca hiç yemedim. Tabi ilk 5 gün banyo yapmadim 6. Günde banyo yaptım ve ılık banyo yaptım. Dayanabildigin kadar dayanmalısın. Darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere Cnm inşallah

Ay canım sende mi ohss oldun bende oldum kaç yumurta toplanmıştı senden ? Çok geçmiş olsun bende hastane de yattım su alındı karnımdan 3 buçuk kilo fakat 4 kilo yine topladım

Geçmiş olsun şimdi nasılsın. Yumoşlar ne durumda peki bari onlardan güzel haber alalım.

Back