2016 Aralik tup bebek

Muhtemelen yine birlikte olacaz desene :KK50:bizde inşallah mart Nisan gibi başlıyoruz bi sorun çıkmazsa :dua:

Canım bebeğin hayırlı olsun geçen sene bu zamanlar bizde transfer olmuştuk birlikte bekliyoduk. Allah sağ salim kucağına almayı nadip etsin .Çok sevindim senin adına :KK54::KK54:
Sağol canım benim. Geçen seneki kısmet değilmiş maalesef :KK43: lupus teşhisi kondu ondan olmuyomuş. Allahım be defa yüzümü güldürecek inşallah :KK200: senin ufaklık nasıl alıştınmı anneliğe ?

Canım bebeğin hayırlı olsun geçen sene bu zamanlar bizde transfer olmuştuk birlikte bekliyoduk. Allah sağ salim kucağına almayı nadip etsin .Çok sevindim senin adına :KK54::KK54:
Ay canım sen nasılsın bebişler nasılll ikizdi dglmi senin aynı gün ögrenmiştikk ne kadar duygulandım sizleri tekrar gorünceeee :KK54::KK54::KK54:

Topic sahibi bizim eski topicden arkadaş . İkiz bekliyor yeni topic açtı bizde birkaç arkadaş topiği takip ediyoruz. Doktorum istemedi 2 embriyo transferi, bir tane transfer etti bana, Allahıma şükürler bebeğim tutundu. Sen nasılsın? Sanırım yeni tedaviye başlıycaksın canım. Takip ettiğim bir topic daha var benim tedaviye başlıycak olanlar ve şu an hamiş olanlar diye yeni açıldı o da , istersen gel sende o gruba.
Hayırlı olsun CNm Rabbim kucagına almayı nasip etsin .. ikiz hamilelik çok zor başına gelince anlıyor insan .. hem hamilelik zor geçiyor riskli oluyor hem Doğumdan sonrası zor .. mükemmel bi duygu ama benim gibi çocuğa yüreği geniş olan insan bile çaresiz hissediyorsa çoğu zaman gerçekten ikiz zordur :)gecen sene buzaman transferim olmuş evde yatıyordum ve 1 sene geçti ama sanki 1000 yıl gibi zordu :) onun için tek gebeliğin rahatlığı ve sonrası çok daha kolay :)
Merhaba hanımlar
bizim sorunumuz tüplerin kapalı olmasıydı. İlk hsg kapalı cikti sonra laporoskopik cerrahi ile yine açılmadı ameliyatı sonrası tekrar hsg çekildi o da kapalı 4 tup bebek ve 4 NEGATİF . Bu ay 5. Deneme icin dr ile görüştük "Echomar da cevat bayrak kateterli hsg çekiyor oraya git dedi. Dun gittik ve "İKİ TÜPÜM DE AÇILDI" dunden beri şoktayiz. ALLAH ima hamd olsun 5 yildir ilk defa iyi bir haber aldik bu tedavi surecinde. Cuma dr. Kontrolum var, muyene ve degerlendirme yapacak doktorum. Umarım hepimiz daha hayırlı ve guzel haberler aliriz. RABBİM bu yolda tum kardeşlerimin yardımcısı olsun. Sevgiler duaci duaci
Çok sevindim CNm bnm inanıyorum yakın zamanda güzel haberler vereceksin:)

Tek olsun bizim olsun :halay:çok şükür bin şükür günler çabucak geçsin de kucağına sağlıkla al cefasinı çektin şimdi sefasını sürme zamanı :KK66:evet cnm kısmetse bizde başlıyoruz bikaç aya Ocak ayında eşim 3 4 aylık tedavi için başlayacak 3 4 ay sonra tüp bebek tedavisine başlıyacaz inşallah bakalım rabbim nasip edecek mi umarım bu son olur bende isteyen herkeste müjdeli haber veririz:dua::dua::dua:
Hayırlı olsun tedaviniz CNm bnm sendende güzel haberler bekliyorum aramızda doğurmayan kalmıycak inş :)

minikgelin minikgelin oyy ben onlari yerim ben bitaneyle bukadar zorlaniyosam seni dusunemiyorum zaten allah yardimcin olsun ama zaman cabuk geciyo baksana transferlerimizden 1 sene gecmis :) benim oglumda iyi cok sukur sadece cok uykusuz bir bebis uyumayi hic sevmiyo

Sagol minikgelin minikgelin insaallah en kisa zamanda hamile oldugumu da paylaşırım bu topikten. Dua et lutfen
Tabi ederim CNm bnm ki yakın zamandada müjdeli haberini vereceksin inş Rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmarsın hem bedenen hem ruhen hemde maddi olarak çok zor bi dönem bu tedavi olayları ama bak gelip geçiyor Rabbim unutturuyor :)
minikgelin minikgelin oyy ben onlari yerim ben bitaneyle bukadar zorlaniyosam seni dusunemiyorum zaten allah yardimcin olsun ama zaman cabuk geciyo baksana transferlerimizden 1 sene gecmis :) benim oglumda iyi cok sukur sadece cok uykusuz bir bebis uyumayi hic sevmiyo
En zoruda uykusuzluk demi :) neyseki gelip geçiyor büyük kızım 4.5 yaşında herşeyini kendi hallediyor inş ozamanlar hemen gelir :)

Tabi ederim CNm bnm ki yakın zamandada müjdeli haberini vereceksin inş Rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmarsın hem bedenen hem ruhen hemde maddi olarak çok zor bi dönem bu tedavi olayları ama bak gelip geçiyor Rabbim unutturuyor :)

@minikgelin
Aynen oyle canim tupkerin acildigini ogrenmek bile havalara ucurdu bizi bundan sonra ancak hamile oldugumu öğrenmek bu kadar mutlu edebilir sanirim. Guzel bur haberle anibda her duygun bakis acin değişiyor. Artik gecmiste yasananlar bir şekilde gecti gitti dedigin gibi cok zordu ama geçti. İnsaallah bundan sonrası daga da guzel olur.

Canım benim ikiz değil bir tane teşekkür ederim.
Sağlıkla kucagına alırsın canım insallah cok sevindim masallah size
Merhaba hanımlar
bizim sorunumuz tüplerin kapalı olmasıydı. İlk hsg kapalı cikti sonra laporoskopik cerrahi ile yine açılmadı ameliyatı sonrası tekrar hsg çekildi o da kapalı 4 tup bebek ve 4 NEGATİF . Bu ay 5. Deneme icin dr ile görüştük "Echomar da cevat bayrak kateterli hsg çekiyor oraya git dedi. Dun gittik ve "İKİ TÜPÜM DE AÇILDI" dunden beri şoktayiz. ALLAH ima hamd olsun 5 yildir ilk defa iyi bir haber aldik bu tedavi surecinde. Cuma dr. Kontrolum var, muyene ve degerlendirme yapacak doktorum. Umarım hepimiz daha hayırlı ve guzel haberler aliriz. RABBİM bu yolda tum kardeşlerimin yardımcısı olsun. Sevgiler duaci duaci
Aminn. Hep duamdasınız zaten bu okuduklarima da cok sevindim. Yolun yarısı tüpler acıldı bakarsin kendiliginden bile olur. En kisa zamanda pozitif haberini de alıriz.

Sağlıkla kucagına alırsın canım insallah cok sevindim masallah size

Aminn. Hep duamdasınız zaten bu okuduklarima da cok sevindim. Yolun yarısı tüpler acıldı bakarsin kendiliginden bile olur. En kisa zamanda pozitif haberini de alıriz.
FarahFarah FarahFarah amin canim inşaallah Rabb'im hayirla nasib etsin inşallah

Sağol canım benim. Geçen seneki kısmet değilmiş maalesef :KK43: lupus teşhisi kondu ondan olmuyomuş. Allahım be defa yüzümü güldürecek inşallah :KK200: senin ufaklık nasıl alıştınmı anneliğe ?

Cnm merhaba siz lupus hastasısınız galiba öyle yazmışsınız. Kortizon kullanarak mı gebe kaldınız ?

Bende ıtp hastasıyım. Vücudum trombositlerimi tanımayıp öldürüyordu. Öldürme işini de dalakta yapıyordu. 22 yıl uğraştım 2.5 yıl önce ameliyat oldum dalağımı aldılar. Şu anda iyiyim çok şükür. Trombositlerim normal değerlerde. Eşimin varikoseli vardı ameliyat oldu 6. Ayında düzeliyor sperm değerleri çok şükür. 18 ay önce kendiliğimden gebe kaldım düşük yaptım sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik tedavi süreci vs... geçen ay yine gebe kalabildim ama yine düşük oldu. Dr benim ıtp hastası olduğum için vücudumun gebeliği yabancı bi madde olarak alğılayıp antikor geliştirip gebeliği sonlandırabileceğini söyledi. Gebelikte Kortizon kullanmam gerekebileceğini söyledi. Siz ne yapıyorsunuz? Lubus hastaları da kortizonlu ilaçlar kullanıyor bildiğim kadarıyla. Lütfen bilgi verebilir misiniz ????

X