• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayırlı günler arkadaşlar beni hatırlarsınız belki uzun zamandır giremiyorum çok zor şeyler yaşamaktayım maalesef yüksek şiddetli ohss oldum 5 gündür hastanede yatmaktan dualarinizdan beni eksik etmeyin vücudum çok sıvı topladı karından 6 litre akcigerden 2 buçuk litre sıvı çekildi
Cok gecmis olsun.. cok zor Allah korusun..
Yumurtalarin toplanabilmis miydi peki?

Yenidunya3 Yenidunya3 listeye beni de ekleye bilirmisin.ilk tup bebek denemem yasim 33 buyuk bir cikolata kistim var. Uzun protokolle 31aralikta adetimin 21.gunu lucrin kullanmaya basladim.ankarada bulent berkerin øzel hastasiyim ama islemler calistigi hastanede ankara cebeci hastanesinde yapilacak.
Ben de su anda 225doz gonalf flakon ve lucrini birlikte kullaniyrm.yarin kontrolum var.benim de cikolata kistinden dolayi sadece sag tarafta yumurtam olusuyor.

Hayırlı günler arkadaşlar beni hatırlarsınız belki uzun zamandır giremiyorum çok zor şeyler yaşamaktayım maalesef yüksek şiddetli ohss oldum 5 gündür hastanede yatmaktan dualarinizdan beni eksik etmeyin vücudum çok sıvı topladı karından 6 litre akcigerden 2 buçuk litre sıvı çekildi
Cok gecmiş olsun cnm, acaba doz fazla mı geldi? Pko var mı sende? Durum bu hale gelmeden dr nasıl anlamıyor ben de buna kızıyorum, saglıgına tez kavusman dileğiyle cnm , Allah yardım etsin, hiç moral bozma saglıklı ol hemen anne ol inşallah..

Ayy canım ya çok geçmiş olsun, aklımdaydın valla. Şuan nasılsın? Herşey yolunda mı?
Yenidunya3 Yenidunya3 listeye beni de ekleye bilirmisin.ilk tup bebek denemem yasim 33 buyuk bir cikolata kistim var. Uzun protokolle 31aralikta adetimin 21.gunu lucrin kullanmaya basladim.ankarada bulent berkerin øzel hastasiyim ama islemler calistigi hastanede ankara cebeci hastanesinde yapilacak.
Ben de su anda 225doz gonalf flakon ve lucrini birlikte kullaniyrm.yarin kontrolum var.benim de cikolata kistinden dolayi sadece sag tarafta yumurtam olusuyor.
Tamam canım pc açayım eklerim. Tıp fakültesin demi olacak işlemler?

kızlar bugun transferin beşinci günü baya ağım war acaba sewinsem mi Allahın izniyle canım güzel şeyler düşün hersey güzel olucak
Canim cok geçmiş olsun acil şifalar sana.Malesef bu en çok görülen problemlerden yumurtaların uyarılması esnasında inşallah sonu iyi olur

Çok geçmiş olsn ya smdi naslsn :-( nasl tedavi uyguladılar cnm böyle oldun

Tedavin Hayrli olsn cnm inşallah güzel haberler verirsn benmde çikolata kisti vardı ama her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm kist tekrarladı smdi ikinci tüp bebek tedavisine başladım cnm

sezenorhan sezenorhan Allah yardımcımız olsun benimde 3 kaybim var. Şimdi transfer günümü bekliyorum hayirlisiyla. Yumoslari verdim.Bugün 3. Gün 12 tane dondurulmuşum oldu. Kalanlar 5.güne gidiyor hayirlisiyla .
Çok güzel bir gelişme bu canım hakkında hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annesine inşallah . Transfer oldu mu yoksa ? Ben ohss oldum hatta hastane de yattım 3 buçuk kilo karnımdan sıvı alındı o yüzden pek giremedim anca anca biraz rahatlıyorum şimdi gördüm mesajını cnm

Amin cnm kim bilir nasl bi mutluluktur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallah darısı bizlere:dua:
Aynen cnm gerçekten çok büyük bir mucize ve mutluluk ama bizim gibi gebelik kaybı olan insanlar bu ilk aşamaları biraz tedirgin yaşıyorlar inş herşey sorunsuz gider . Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin gerçekten

Maasallah belirgenlesmis insallah yaniltmayacak canim. Senin normal tup bebek miydi, mikroenjeksiyon mu, pgt mi?
Normal tüp bebek cnm bizde bir sorun olmadığı için başka yönteme gerek duyulmadı çok şükür dün 11. Günüm de değerim 551 Di . Bugün 12. Günümdeyim

cnm sana farklı bir yol uyguladı mı düşük için önlem olarak? yoksa normal prosedür mü uyguluyor?
Normal prosedur sanırım cnm ama bütün önemler alınmış durumda kan sulandırıcı iğneler progynx iğne , hormon bantları bir sürü şey uygulandı .zaten düşükler için bir sürü araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı inşallah bir daha da yaşamam böyle birşeyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canim umitlendirmis olmayim ama bence seninkiler var gibi gerci bu catlatma igneleri kisiden kisiye vucuttan atilimi degisiyomu bilmiorum ama ben bi kac kez etkisi bende suruyomu diye asilamalarimda ilk gunler yaptim ilacin etkisiyle bile cikmadi idrarda bide senin iki tame transfer yapilmisya etki daha fazla oldugu icin cabuk gecmis olabilir idrara ki idrardaki pozitif gebelikse senin kaninda bile cikar suanda ama sabretmek zor olsada mecbur iste.insallah gonlune gore olur.olmusturda saten daha once gebelik yasayan biriymissin sanirim bu demek oluyoki vucut gebe kalabilio tup bebekte yuksek ihtimal Allahim insallah sag saglim kucagina alirsin bizlerede bu durum nasip olur
Çok sağol cnm çok şükür pozitifi gördüm .darısı tez zamanda size ve tüm isteyenlere inşallah tabiki en başta sağlıkla :anneadayı::KK200::KK46:

çok geçmiş olsun cnm, umarım en kısa zamanda atlatırsın

Çok geçmiş olsun dualarim seninle :dua:

Cok gecmiş olsun cnm, acaba doz fazla mı geldi? Pko var mı sende? Durum bu hale gelmeden dr nasıl anlamıyor ben de buna kızıyorum, saglıgına tez kavusman dileğiyle cnm , Allah yardım etsin, hiç moral bozma saglıklı ol hemen anne ol inşallah..
Doktorum yüksek doz kullanmadığını söylüyor evet pkoluyum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back