- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.681
Canım ben sabırlı olmaya çalışacağım :)) kızımda da 12. Gün vermiştim kanı. İdrar testi 7 ve 8 de yapmıştım ama dayanamayıp. Bu sefer nasıl yaparım emin değilim ama sanki bunda daha sabırsız hissediyorum kendimi. Kızımda yaptığım testler hala duruyor. Arada bakarım. Çünkü hiç adet geçipte test yapamadık bu güne kadar :)Yenidunya3 canim senin buyuk ihtimal 5.gun embriyosu olacağı icin 8.gun kan verebilirsin.. ama yok tekrar tekrar yükselişi izleyemem dersen 10. Ve 12.gunlerde baktir..
Umarim güzel sonuçlar alırız. Doktor ne dese korkuyor insan. Çok teşekkür ederimMerhaba canım ben direk 225 ten başladım bugün ilk igne günüm perşembede ilk kontrolüm var bakalim ne kadar yum olcak
Işte ben 150 ile başladım gittikçe artıyor biraz uzun sürdü gibi . 13.gün falan yumurta toplanacak.Korkma doktor yükseltiğine göre büyümleri dewam eder inşallah ben hep 225 kullandm
Holgeldin hayrlısı olsun benmde 9 da oldu transferimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılyrm bana 5. gün transferi yapıldı 2 adet embriyo bu ayın 10 da bugün 4. Günm oluyo heralde ocağın 20 sinde kan tahlili istedi doktrm çok heycanlıyım geçmez şimdi 1 hafta walla inşallah tutunurlar Allah istiyen herkeze nasip eder inşallah
Ayy ağzın bal yesin inşşşAğrı iyidir canım yerleşiyor kuzucuk :))
Ay çok sevindimKızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur
Aynen banada 225 çok gelmisti yaninda menepur die bi iğne daha var oda75 bazisinada onu yüksek verip gonalf i düşük veriyormuş artık doktor nasıl biliyorsaUmarim güzel sonuçlar alırız. Doktor ne dese korkuyor insan. Çok teşekkür ederim
Canim benim hayırlısı olsun, dün hastanede ydi valla çok kalabalıkti aklıma sen geldin hemen valla çok dua ettim.Benim bir arkadaşımda Tayfun beye gidiyor onun başka merkezde ikiz konmustu 5. ay düşükleri oldu Tayfun bey gerçekten asla riske atmayan ve para için bu işi yapmayan bir adam gönlüm feda olsun arkadaşım onemlinolan sonuç senden güzel haberler bekliyorum inşallah. Bu arada ben sağlık çalışanıyim o yüzden bu işleri daha da iyi biliyorum gerçekten gönlüm ferah olsun bunların hepsi gerçekten senin ve embriyolarinin iyiliğin için canım benimBugün benim opu gerçekleşti.. Darısı senin ve diğer arkadaşların başınatutaconam
Transferim Mart ayına kaldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Korkma canım benim 225 di 4 gün sonunda 300 e çıkardı onu ayarluyorlar doktorlar, hiç kndini strese sokma canım benimArkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah kucaklarina da alırlar yavrularını. Benim de bugun kontrol vardı iğnelerin 8.gunu doktor gelişim güzeldi ama durmus büyüme dedi 187.5 kullanıyordum 225 e çıkardı dozu. Çok korktum.
Ayy canım benim çok sağol. Yarın kontrol var bakalım ne diyecekKorkma canım benim 225 di 4 gün sonunda 300 e çıkardı onu ayarluyorlar doktorlar, hiç kndini strese sokma canım benim
Bende lucrin kullanıyorum ayrıca. Yarın ne diyecek bakalim. Bu arada ben dün gelinimizi istemeden ikinciye gebe kaldığı için teselli ettim herkesin derdi ayrı. Iyi ki VARSINIZ canlarimAynen banada 225 çok gelmisti yaninda menepur die bi iğne daha var oda75 bazisinada onu yüksek verip gonalf i düşük veriyormuş artık doktor nasıl biliyorsa
Lucrin yum gelistikten sonra veriyor sanirim daha baslamadim ona ben.gecen senede aynı durum benim başına gelmişti canım gorumcem istemeden ikinciye kaldı bebis doğdu bile şimdi iyiki doğmuş diyor herkesi farklı siniyor rabbim aynen iyiki burayi bulmusum iyiki varsiniz derdimizi kimseye anlatamiyoruz cekmeyen bilmezmis derler gerçekten öyleBende lucrin kullanıyorum ayrıca. Yarın ne diyecek bakalim. Bu arada ben dün gelinimizi istemeden ikinciye gebe kaldığı için teselli ettim herkesin derdi ayrı. Iyi ki VARSINIZ canlarim
Sağol cnm benim :))Yok canim birşey olmaz insallah Allahim izni ile sende yumuslarinda Allaha emanet olun
Geç olsunda olumlu olsun cnm, benimde transferim Mart gibi olur heraldeBugün benim opu gerçekleşti.. Darısı senin ve diğer arkadaşların başınatutaconam
Transferim Mart ayına kaldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?