• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

İkinci denemende kanda ne çıktı canım düştü derken embriyo mu düştü? Nasıl anladınız?o_O

Transfer sonrası 6. gün kan değerim 9,5, 9. gün 30 küsür,12. Gün 60 küsür diğer günler düştü sıfırlandı. İki günde bir kan veriyordum. Şimdi yine altıncı gün başlicam kan vermeye

Tecrubeli 2. 3. 4. Vb denemelri olan arkadaslar tüp tedavisinde ilk hafta kullanilan ignelerden sonraki kontrolde cikan yumurta sayisi net sayımidir.yani ignelere dvm edince sayinin artma durumu varmi yoksa mevcutlarin milimlerimi büyür

Ilk 2 denememde hep gorunen 9 civari iken 14 er toplandi..
Bu son denemede ise 7 gorunen vardi..ben kesin 10 olur derken şok sonuc.. 2 yumurta..
Sanirim toplamayi biraz geciktirdikleri icin yumurtalarim heba oldu aklima baska bisey gelmiyor..

Yani toplama zamaninda herhangi bir sorun olmazsa gorunen kadar veya birkac fazlasi yumurtan olur canim

Bu son denemede ise 7 gorunen vardi..ben kesin 10 olur derken şok sonuc.. 2 yumurta..
Sanirim toplamayi biraz geciktirdikleri icin yumurtalarim heba oldu aklima baska bisey gelmiyor..

Yani toplama zamaninda herhangi bir sorun olmazsa gorunen kadar veya birkac fazlasi yumurtan olur canim
Canım seni kaçta almışlardı opuya? Ben çatlatıcıyı 21:30da vurdum sabah 9a gelirken aldılar beni

Transfer sonrası 6. gün kan değerim 9,5, 9. gün 30 küsür,12. Gün 60 küsür diğer günler düştü sıfırlandı. İki günde bir kan veriyordum. Şimdi yine altıncı gün başlicam kan vermeye
Niye bu kadar erkenden başlıyorsunuz kan vermeye? Bir sebebi mi var?

Canım benim ilk denemem bu konuda tecrübe sahibi değilim ama kendi yaşadığımı anlatayım sana. Ben iğnelere başladım 5 gün geçti ama sadece bir tane yumurta büyüdü diğerlerinde tık yoktu. Doktor senin durumunu parlak görmüyorum dedi. Devam etmeye değer mi emin olamadım dedi. Ben çok üzüldüm ağladım deli gibi... Dua ettim bol bol Rabbime... Bir sonraki muayenede bitti artık devam etmeyeceğiz diye ümitsizken doktor geriden gelenler var dedi. Şansımızı zorlayalım dedi. ilaçların dozajını artırdı ve toplamda 12 gün iğne sürecineden sonra o sadece bir tane büyüyen yumurta çatladı gitti ama arkadan gelen minnaklar oldu çok şükür 5 tane yumurta toplandı. Yani sayı değişmez diye bir şey yok. Tabi herkesin bünyesi faklı tepki gösteriyor ilaçlara. Bu konuda kesin net bir şey söylenemez. Yeterki sen ümidini yitirme. Rabbim yeter ki ol desin onun hikmetinden sual olunmaz... :dua:
Bilgilendirme yorumuna cok tsk ederim canim.kisiden kisiye farklilik gosteren bir durum olmasina sevindim.ihtimal artiyor bu durumda. Sol tarafım yumurta yapmamis cikolata var o tarafta. Sag tarafa kaldik.2 adet normal 3 tane minik var dedi ignelere devam suan

Sağol canim ins. Evet senin erken catlayip gitmis diye düşünmüştüm durumunu ilk okudugumda.yanilma payi dusuk bir sayi cunku.7 der 6 cikar anlarimda 7 deyip 2 cikinca akil bulanuyor

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılyrm bana 5. gün transferi yapıldı 2 adet embriyo bu ayın 10 da bugün 4. Günm oluyo heralde ocağın 20 sinde kan tahlili istedi doktrm çok heycanlıyım geçmez şimdi 1 hafta walla inşallah tutunurlar Allah istiyen herkeze nasip eder inşallah

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah kucaklarina da alırlar yavrularını. Benim de bugun kontrol vardı iğnelerin 8.gunu doktor gelişim güzeldi ama durmus büyüme dedi 187.5 kullanıyordum 225 e çıkardı dozu. Çok korktum.

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah kucaklarina da alırlar yavrularını. Benim de bugun kontrol vardı iğnelerin 8.gunu doktor gelişim güzeldi ama durmus büyüme dedi 187.5 kullanıyordum 225 e çıkardı dozu. Çok korktum.

hayırlı olsun canım ben tavuk yemiyorum doktorum kesinlikle yeme demişti döllenme sorunu yaşamıştık2 tedavimde de birde qenzim kullanıyorum yaklaşık 3 aydır onun dışında bitkisel kürler var ama ben bir etkisini görmemiştim .. son olarak yürüyüş rahim kaslarına iyi gelir
Qenzim i doktor mu verdi yoksa kendinmi kullanirsukullanirsun canim birde yürüyüşü embryo konduktan sonrami yapiyorsun tutunmasinda sakincali olmazmi

Korkma doktor yükseltiğine göre büyümleri dewam eder inşallah ben hep 225 kullandm

Merhaba canım ben direk 225 ten başladım bugün ilk igne günüm perşembede ilk kontrolüm var bakalim ne kadar yum olcak

Canım seni kaçta almışlardı opuya? Ben çatlatıcıyı 21:30da vurdum sabah 9a gelirken aldılar beni
Gece 2.45 te vuruldum... opu bildigim oglen 2 de almalari gerekirdi ama onlar 3.30 da aldilar.. yani 36 saat 45 dk.. normalde digerlerine 35 saatte girmistim..
Buna cok canim sıkılıyor çünkü 3.gunu bile bekleyemedim bu yüzden.. seçme sansim kalmadi..

Gece 2.45 te vuruldum... opu bildigim oglen 2 de almalari gerekirdi ama onlar 3.30 da aldilar.. yani 36 saat 45 dk.. normalde digerlerine 35 saatte girmistim..
Buna cok canim sıkılıyor çünkü 3.gunu bile bekleyemedim bu yüzden.. seçme sansim kalmadi..
Hakkında hayırlısı olsun ama bencede çok geç almışlar canım yaaa.. Eğer hataları varsa Allah bildiği yapsın. Bana doktor 8de merkezde ol dedi. Benden önce 9da yapan biri vardı onu 8:20 gibi aldılar benide 8:40 da falan.

Back