• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur :dua:
Gözün aydın canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahhh :KK66: darısı bize olsun inşallaaahhhhhh...

Kızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur :dua:
hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah :nazar:

hayırlı olsun canım allah kucağına almayi nasip etsin inşallah :nazar:

mavi-38 mavi-38 canım hayırlı ugurlu olsun:nazar: Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin transferi olan tek tek isim bölmesinde herkesin inşallah nur topu gibi bebisleri olsun.. Bende bugün son yumurta kontrolümë gittim hersey yolunda 3 tanesi Bira ufak olmak üzer toplam 9 yumurta var bugün ekstra gonal F ve olgalutran verdi kismetse yarın 3 catlatma ignem var.Allahın izniyle de salı gunu Opu var heyecan dorukta bendede Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı evlat kokusunu içimize cekmeyi nasip etsin inşallah.Sizleri seviyorum kızlar kader arkadaşlarım iyi geceler Allaha emanet olun :KK200::KK200::dua::dua::dua:

mavi-38 mavi-38 canım hayırlı ugurlu olsun:nazar: Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin transferi olan tek tek isim bölmesinde herkesin inşallah nur topu gibi bebisleri olsun.. Bende bugün son yumurta kontrolümë gittim hersey yolunda 3 tanesi Bira ufak olmak üzer toplam 9 yumurta var bugün ekstra gonal F ve olgalutran verdi kismetse yarın 3 catlatma ignem var.Allahın izniyle de salı gunu Opu var heyecan dorukta bendede Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı evlat kokusunu içimize cekmeyi nasip etsin inşallah.Sizleri seviyorum kızlar kader arkadaşlarım iyi geceler Allaha emanet olun :KK200::KK200::dua::dua::dua:
Amin canım Sağol hepimiz için dua ediyorum inşallah senin de yumoşların güzel güzel gelişir döllenir transfer olur pozitif haberlerini alırız :KK200:

Tecrubeli 2. 3. 4. Vb denemelri olan arkadaslar tüp tedavisinde ilk hafta kullanilan ignelerden sonraki kontrolde cikan yumurta sayisi net sayımidir.yani ignelere dvm edince sayinin artma durumu varmi yoksa mevcutlarin milimlerimi büyür

Tecrubeli 2. 3. 4. Vb denemelri olan arkadaslar tüp tedavisinde ilk hafta kullanilan ignelerden sonraki kontrolde cikan yumurta sayisi net sayımidir.yani ignelere dvm edince sayinin artma durumu varmi yoksa mevcutlarin milimlerimi büyür
Canım benim ilk denemem bu konuda tecrübe sahibi değilim ama kendi yaşadığımı anlatayım sana. Ben iğnelere başladım 5 gün geçti ama sadece bir tane yumurta büyüdü diğerlerinde tık yoktu. Doktor senin durumunu parlak görmüyorum dedi. Devam etmeye değer mi emin olamadım dedi. Ben çok üzüldüm ağladım deli gibi... Dua ettim bol bol Rabbime... Bir sonraki muayenede bitti artık devam etmeyeceğiz diye ümitsizken doktor geriden gelenler var dedi. Şansımızı zorlayalım dedi. ilaçların dozajını artırdı ve toplamda 12 gün iğne sürecineden sonra o sadece bir tane büyüyen yumurta çatladı gitti ama arkadan gelen minnaklar oldu çok şükür 5 tane yumurta toplandı. Yani sayı değişmez diye bir şey yok. Tabi herkesin bünyesi faklı tepki gösteriyor ilaçlara. Bu konuda kesin net bir şey söylenemez. Yeterki sen ümidini yitirme. Rabbim yeter ki ol desin onun hikmetinden sual olunmaz... :dua:

Back