• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Yenidunya3 Yenidunya3 canim senin buyuk ihtimal 5.gun embriyosu olacağı icin 8.gun kan verebilirsin.. ama yok tekrar tekrar yükselişi izleyemem dersen 10. Ve 12.gunlerde baktir..
Canım ben sabırlı olmaya çalışacağım :)) kızımda da 12. Gün vermiştim kanı. İdrar testi 7 ve 8 de yapmıştım ama dayanamayıp. Bu sefer nasıl yaparım emin değilim ama sanki bunda daha sabırsız hissediyorum kendimi. Kızımda yaptığım testler hala duruyor. Arada bakarım. Çünkü hiç adet geçipte test yapamadık bu güne kadar :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılyrm bana 5. gün transferi yapıldı 2 adet embriyo bu ayın 10 da bugün 4. Günm oluyo heralde ocağın 20 sinde kan tahlili istedi doktrm çok heycanlıyım geçmez şimdi 1 hafta walla inşallah tutunurlar Allah istiyen herkeze nasip eder inşallah
Holgeldin hayrlısı olsun benmde 9 da oldu transferim

Günaydın kızlar, hamilelik haberleri var sanırım, tebrik ederim ve cok saglıklı devam etmelerini dilerim :) giremedim pek bizim kız hasta üzerimden inmiyor, cok kötü öksürüyor:( yarın transfer var Allah izin verirse, ne inanılmaz igneydi yan etkiydi yumurtaydı toplandıydı derken simdi sıra transferde ve o heyecanı tarif edilmez sabırsız bekleyişde..Allahım yardımcımız olsun hepimizin, saglıklı evlatlar nasib etsin bizlere..

Kızlaaaaar iyi akşamlar herkese bugün kan sonucumu aldım çok şükür pozitif 99.5 çıktı Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah devam eder pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah değer artmış olur :dua:
Ay çok sevindim:halay:çok çok gözlerin aydın:KK46:bu sayfa bence çok hamile görecek:anneadayı:bu gidişle hadi hayırlısı:KK200:

Umarim güzel sonuçlar alırız. Doktor ne dese korkuyor insan. Çok teşekkür ederim
Aynen banada 225 çok gelmisti yaninda menepur die bi iğne daha var oda75 bazisinada onu yüksek verip gonalf i düşük veriyormuş artık doktor nasıl biliyorsa

Bugün benim opu gerçekleşti.. Darısı senin ve diğer arkadaşların başına tutaconam tutaconam
Transferim Mart ayına kaldı. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Canim benim hayırlısı olsun, dün hastanede ydi valla çok kalabalıkti aklıma sen geldin hemen valla çok dua ettim.Benim bir arkadaşımda Tayfun beye gidiyor onun başka merkezde ikiz konmustu 5. ay düşükleri oldu Tayfun bey gerçekten asla riske atmayan ve para için bu işi yapmayan bir adam gönlüm feda olsun arkadaşım onemlinolan sonuç senden güzel haberler bekliyorum inşallah. Bu arada ben sağlık çalışanıyim o yüzden bu işleri daha da iyi biliyorum gerçekten gönlüm ferah olsun bunların hepsi gerçekten senin ve embriyolarinin iyiliğin için canım benim :KK200:

Arkadaşlar pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum inşallah kucaklarina da alırlar yavrularını. Benim de bugun kontrol vardı iğnelerin 8.gunu doktor gelişim güzeldi ama durmus büyüme dedi 187.5 kullanıyordum 225 e çıkardı dozu. Çok korktum.
Korkma canım benim 225 di 4 gün sonunda 300 e çıkardı onu ayarluyorlar doktorlar, hiç kndini strese sokma canım benim:KK15:

Bu arada yazdım mi hatırlayamadım sun kontrolüm vardı bir gün daha fazladan igne vuruluyorum dedi.Kismetse bu aksam catlatma iğnelerimi vurulucam.akşam 10 buçuk ta salı günü sabah 8 30 da merkezde olucam aç karnına OPU var. Bende çok heyecanlıyım inşallah tutar embriyolarim Çünkü bizde Sperm problemi var hem hareketsiz hemde morfoloji %1 geldi bayagi kötü yani.Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu :dua::dua:

Aynen banada 225 çok gelmisti yaninda menepur die bi iğne daha var oda75 bazisinada onu yüksek verip gonalf i düşük veriyormuş artık doktor nasıl biliyorsa
Bende lucrin kullanıyorum ayrıca. Yarın ne diyecek bakalim. Bu arada ben dün gelinimizi istemeden ikinciye gebe kaldığı için teselli ettim herkesin derdi ayrı. Iyi ki VARSINIZ canlarim

Bende lucrin kullanıyorum ayrıca. Yarın ne diyecek bakalim. Bu arada ben dün gelinimizi istemeden ikinciye gebe kaldığı için teselli ettim herkesin derdi ayrı. Iyi ki VARSINIZ canlarim
Lucrin yum gelistikten sonra veriyor sanirim daha baslamadim ona ben.gecen senede aynı durum benim başına gelmişti canım gorumcem istemeden ikinciye kaldı bebis doğdu bile şimdi iyiki doğmuş diyor herkesi farklı siniyor rabbim aynen iyiki burayi bulmusum iyiki varsiniz derdimizi kimseye anlatamiyoruz cekmeyen bilmezmis derler gerçekten öyle

Selam kizlar bi kac gündür giremedim.11 de transfer oldum,13 de mesaneye inen bir böbrek taşım vardı onu düşürdüm.Aman Allahim nasıl bir acıydı anlatamam,üstelik ilaç almadan atlattım :(Çok sükür geçti gitti,şimdi transferin 4. Günü sayiliyor heralde ve sadece sol.kasiğimda cok nadir iğne batması oluyor ve bel ağrım oluyor ayakta kalinca...onun dışında büyük tansiyonum hep düşük o da çarpıntı yapıyor...Tum bunlarin gebelikle ilgisi var mı sizce?

Hayırlı günler arkadaşlar beni hatırlarsınız belki uzun zamandır giremiyorum çok zor şeyler yaşamaktayım maalesef yüksek şiddetli ohss oldum 5 gündür hastanede yatmaktan dualarinizdan beni eksik etmeyin vücudum çok sıvı topladı karından 6 litre akcigerden 2 buçuk litre sıvı çekildi

Back