2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Inşallah sağlıkla sıhhatle alacaksın kuzunu canım sağolasın en yakın zamanda yeniden başlayacağız bizde yazarım size gelişmeleri

Inşallah sağlıkla sıhhatle alacaksın kuzunu canım sağolasın en yakın zamanda yeniden başlayacağız bizde yazarım size gelişmeleri
İnşallah inşallah inşallah Rabbim güldürsün yüzünü çok dua et ve bilinçli olarak çok şükür et hepimizin şükür etmesi lazım niye biliyor musun şuan da çocuğu olmayan ve bunun için tedavi imkanı olmayan binlerce kadın var şükredecek çook şey var

Evet canım çok Haklısın bir iki güne kendime gelirim bende hersey Allah dan nasip olsaydı olurdu

emily07 canım seninde daha önceki gebeliklerinde kalbi durmustu sanırım bnmde daha önce bu şekilde oldu sana sormak istediğim kaç haftalikken yaşadın bunları ve nasıl anladın

Evet canım 5 gün 12. Gün demişti doktor
hımm geç söylemiş. benimde 5. gün embriyosuydu 9. gündü test günüm.
yani sabredebilirsen 1-2 gün daha bekle. dayanamam diyorsan zaten idrarda çıkan kanda da çıkar. :)
transferden sonra hcg içeren iğne olmadıysan çizgin belli canım. hayırlısı olsun

Sağol canım hcg içeren iğne hangisi olabilir

emily07 canım seninde daha önceki gebeliklerinde kalbi durmustu sanırım bnmde daha önce bu şekilde oldu sana sormak istediğim kaç haftalikken yaşadın bunları ve nasıl anladın
birinde 7 diğerinde 9. haftanın içindeydim. hiç belirtim yada kanamam olmadı. normal kontrole gittiğimde kalp atışı olmadığını söylediler. yanlış ilkinde ben kalp atışını hiç duymadım. ikincide 3 kez duydum. 4 kontrolumde durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…