- 1 Mayıs 2016
- 173
- 78
- 48
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #5.141
Senin 7. Gün olayından cesaret alıp teste gittim:)Gözün aydın canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin L Leyladenizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin 7. Gün olayından cesaret alıp teste gittim:)Gözün aydın canım,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin L Leyladenizzzzz
varsa 7-8. gün belli oluyor canım.Senin 7. Gün olayından cesaret alıp teste gittim:)
Aynen canım benimkide 6. Gün belli oldu Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımSenin 7. Gün olayından cesaret alıp teste gittim:)
Geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimiz9 subat 5.gun du fakat 9.gun degerin 59 11.gun degerim 40 cikti cok uzuldum ilk denemem fakat 2 kere dogal yolla dis gebeligim oldu 2 tupumde alindi eger daha yolun basindaymisim
Benim alt karında şişlik yok ama midem sürekli şiş ve bulanıyorkızlar ilaçlar karnınızda şişlik yaptımı.
sanki 3 aylık hamile gibiyimBenim alt karında şişlik yok ama midem sürekli şiş ve bulanıyor
İnşallah onuda günleride göreceğiz canım Rabbim görmeyi isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde midem beni öyle gösteriyor sağlıklı olsunlar da önemli değilsanki 3 aylık hamile gibiyim
kizlar bende yasadim aynisini iyi dusunelim iyi olsun insallah illa ayni seyi yasayacak degiliz dimiBenim de aynı durum oldu cnm çok kötüydü, kalp atışı durmaması için farklı bir şey yapıldımı bu tedavinde?
İyi akşamlar canım ben ilk tüp bebek tedavisi görüyorum bundan önce 2 aşılamam 1 tane catlatma var catlatmadan 2 ay sonra tüp bebeğe başladıkCanım hayırlı olsun tedavin ara ne kadar verdiniz birde yumurta kalitesi için bişe kullandınız mı ?
Hayırlı olsun canım inşAllah sağlıkla gelir bebişin sıkı sıkı tutunurlar sanaİyi akşamlar canım ben ilk tüp bebek tedavisi görüyorum bundan önce 2 aşılamam 1 tane catlatma var catlatmadan 2 ay sonra tüp bebeğe başladık
inşallah canım yarın toplayacaklar işte yumurtaları kaç güne transfer ederler bilmiyorum süreç nasıl işlilyorHayırlı olsun canım inşAllah sağlıkla gelir bebişin sıkı sıkı tutunurlar sana
genetik testi yapıldı bir sorun çıkmadı ek olarak kan sulandirici kullanıyorum bakalım bugün gidicem hastaneye kalp atışını tekrar duymak istiyorumBenim de aynı durum oldu cnm çok kötüydü, kalp atışı durmaması için farklı bir şey yapıldımı bu tedavinde?
inşallah canım yarın toplayacaklar işte yumurtaları kaç güne transfer ederler bilmiyorum süreç nasıl işlilyor
teşekkür ederim canım cevabın için inş stres yapmam3,4,5 günlerde transfer Yapılıyor..toplandıktan sonra ertesi günü embriyolog arayıp bilgi verir sana şu kadar yumurta toplandı şu kadar döllendi vs diye.sonra sana hazır olman gereken günü bildirirler.o gün idrara sıkışık bir şekilde merkezinde olursun işlemden sonra iki saat felan dinlendirip gönderiolar 12 sonra test yaptırmanı istiyorlar.bu süreçte sana tavsiyem bol su iç sürekli yatma kabız olmamaya calış sevdiğin şeyleri yap hatta mümkünse hiç İnternet'e girip tutma belirtilerini vs okuma.kimyasaldan uzak dur.benim bu tedavim de en büyük hatam çok araştırdım kendimi aşırı dinledim tuttu mu tutmadı gibisinden ilk iki tedavimde hiç bakmamıştım onlar pozitif di bunda embriyoLarım blast Olmasına rağmen rahim Duvarı gayet iyi OLmasına rağmen nasip olmadı bence ben kendimi aşırı strese koydum bu çok etkiledi
inş. canım bir daha yaşamayız hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bu kezkizlar bende yasadim aynisini iyi dusunelim iyi olsun insallah illa ayni seyi yasayacak degiliz dimi
Kararımızı verdik ve Bugün Dr.Ozan Özolcay da tedaviye başladık, dualarınızı bekliyorum...Kendisi ile görüştüm, ilgili bir doktor. Karar aşamasındayım .