- 10 Ocak 2017
- 130
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.121
bmmde önceki 8 hafta 5 Günlükken dürüst tabi ben 11. haftada ogrenmistm.. şimdide aynı şekilde 9 haftadayim bi korku başladı bende mide bulantısı vardı 2 gündür yok kaşık ağrım vardı hep 2 gündür ağrıda yok bey olmamıştır inşallah bebisimebirinde 7 diğerinde 9. haftanın içindeydim. hiç belirtim yada kanamam olmadı. normal kontrole gittiğimde kalp atışı olmadığını söylediler. yanlış ilkinde ben kalp atışını hiç duymadım. ikincide 3 kez duydum. 4 kontrolumde durmuştu
Sağol canım hayır tazeydi kan verdim dayanamayıp bakalımCanım hayırlı olsun senin dondurulmuş tedavimiydi
Hadi Hayırlısı canım inşallah pozitif olur ve sağlıkla kucağına alırsın miniğiniSağol canım hayır tazeydi kan verdim dayanamayıp bakalım
canım mide bulantısı hormon değerlerinin yükselmesinden oluyor. kürtaj olunca bile bir süre vücutta kalıyor. bence böyle şeylere bağlama. bebeğin iyidir. bol bol dua et. bende korkuyorum. daha kalp atışını bile duymadım. beni neler bekliyor bilmiyorum. hiç belirtim yok uyku hali dışındabmmde önceki 8 hafta 5 Günlükken dürüst tabi ben 11. haftada ogrenmistm.. şimdide aynı şekilde 9 haftadayim bi korku başladı bende mide bulantısı vardı 2 gündür yok kaşık ağrım vardı hep 2 gündür ağrıda yok bey olmamıştır inşallah bebisime
7. gün için gayet güzel canım. zaten bugünden sonra artmaya başlar. daha yeni hcg dolanmaya başladı.Kızlar değerim 46çıktı nasıl
Hayirli olsun canim saglikla devami gelsinKızlar değerim 46çıktı nasıl
aynen cnim var hayirli olsun canim insallah kandada cikarKızlar bugün 7. Günüm bi baksanıza silik de olsa bişey var mı
canim benimde seninle basabas gdiyir.ben bugun kan vermeyi dusunuyirum senin cizgi baya belirgin bence ver sende :)Öyle mi:)kan testi yapayım mı ne dersin
cok guzel canim tebrik ederim cok sevindim.bakalim bende kan vericem bugun.Kızlar değerim 46çıktı nasıl
7. gün için gayet güzel canım. zaten bugünden sonra artmaya başlar. daha yeni hcg dolanmaya başladı.
gözün aydın şimdiden
Hayirli olsun canim saglikla devami gelsin
aynen cnim var hayirli olsun canim insallah kandada cikarmrv_krdnz le ayni transfer olmustunuz dimi 5.gun
canim benimde seninle basabas gdiyir.ben bugun kan vermeyi dusunuyirum senin cizgi baya belirgin bence ver sende :)
çok sağolun kızlar inşallah iki gün sonra düzgün bişekilde artarcok guzel canim tebrik ederim cok sevindim.bakalim bende kan vericem bugun.
kızlar merhabalar hepinize bugun hastaneye gittim 3 tane yumurtam büyükmüş çarşamba yumurta toplama olacak hayırlısı artık daha çok heyecanlanmaya başladım
Süper canım. İnş güzel şekilde artarKızlar değerim 46çıktı nasıl
inşallah iyidir gerçekten insan bikere de olsa böyle şeyler yasadiginda hep evhamli oluyor en son 10unda gttim duydum bebeğimin kalp atışını birdahaki randevumuz 7 martta ama daha erken gidicem sen ne zaman gidiyorsuncanım mide bulantısı hormon değerlerinin yükselmesinden oluyor. kürtaj olunca bile bir süre vücutta kalıyor. bence böyle şeylere bağlama. bebeğin iyidir. bol bol dua et. bende korkuyorum. daha kalp atışını bile duymadım. beni neler bekliyor bilmiyorum. hiç belirtim yok uyku hali dışında
bende cuma günü keseyi gördüm. 3 mart da kalp atışına gidicem. 5+3 haftalık dahainşallah iyidir gerçekten insan bikere de olsa böyle şeyler yasadiginda hep evhamli oluyor en son 10unda gttim duydum bebeğimin kalp atışını birdahaki randevumuz 7 martta ama daha erken gidicem sen ne zaman gidiyorsun
Benim de aynı durum oldu cnm çok kötüydü, kalp atışı durmaması için farklı bir şey yapıldımı bu tedavinde?inşallah iyidir gerçekten insan bikere de olsa böyle şeyler yasadiginda hep evhamli oluyor en son 10unda gttim duydum bebeğimin kalp atışını birdahaki randevumuz 7 martta ama daha erken gidicem sen ne zaman gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?