- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #5.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanmıyorum canım nasipde varda oluyor. üzme kendini sanırım senin bir tane bebeğin vardı ona sarıl şükür et. rabbim gönlüne göre versin bir sonraki denemende olur inş. neden embriyolar 2 saat yol gitti
Gözün Aydın CnmEki Görüntüle 1956434 bu sefer oldu
Canımmm çok sağol kurban olurum üzülme sen dilerim Rabbimden sende yaşarsın bu duyguyu canım benim bende 7 sene bekledim bu görüntüyü bu anı çok şükür devamını görmek nasip olur inşallah sana hep dua edecem Rabbim kabul etsin inşallahGözün Aydın Cnm
Inşallah sağlıkla sıhhatle alacaksın kuzunu canım sağolasın en yakın zamanda yeniden başlayacağız bizde yazarım size gelişmeleriCanımmm çok sağol kurban olurum üzülme sen dilerim Rabbimden sende yaşarsın bu duyguyu canım benim bende 7 sene bekledim bu görüntüyü bu anı çok şükür devamını görmek nasip olur inşallah sana hep dua edecem Rabbim kabul etsin inşallah
İnşallah inşallah inşallah Rabbim güldürsün yüzünü çok dua et ve bilinçli olarak çok şükür et hepimizin şükür etmesi lazım niye biliyor musun şuan da çocuğu olmayan ve bunun için tedavi imkanı olmayan binlerce kadın var şükredecek çook şey varInşallah sağlıkla sıhhatle alacaksın kuzunu canım sağolasın en yakın zamanda yeniden başlayacağız bizde yazarım size gelişmeleri
Evet canım çok Haklısın bir iki güne kendime gelirim bende hersey Allah dan nasip olsaydı olurduİnşallah inşallah inşallah Rabbim güldürsün yüzünü çok dua et ve bilinçli olarak çok şükür et hepimizin şükür etmesi lazım niye biliyor musun şuan da çocuğu olmayan ve bunun için tedavi imkanı olmayan binlerce kadın var şükredecek çook şey var
var varKızlar bugün 7. Günüm bi baksanıza silik de olsa bişey var mı
Öyle mi:)kan testi yapayım mı ne dersinvar var
test gunun ne zaman. 5. gün embriyosumuÖyle mi:)kan testi yapayım mı ne dersin
Evet canım 5 gün 12. Gün demişti doktortest gunun ne zaman. 5. gün embriyosumu
hımm geç söylemiş. benimde 5. gün embriyosuydu 9. gündü test günüm.Evet canım 5 gün 12. Gün demişti doktor
Sağol canım hcg içeren iğne hangisi olabilirhımm geç söylemiş. benimde 5. gün embriyosuydu 9. gündü test günüm.
yani sabredebilirsen 1-2 gün daha bekle. dayanamam diyorsan zaten idrarda çıkan kanda da çıkar. :)
transferden sonra hcg içeren iğne olmadıysan çizgin belli canım. hayırlısı olsun
bildiğim çatlatma iğnesi var sadece.Sağol canım hcg içeren iğne hangisi olabilir
Çatlatma iğnesini transferden önce yaptım sadece hayırlısı artık sağol canım cevapların icinbildiğim çatlatma iğnesi var sadece.
onun etkisi kalmaz canım. bazen transferden sonrada veriyorlar o yüzden sordum.Çatlatma iğnesini transferden önce yaptım sadece hayırlısı artık sağol canım cevapların icin
birinde 7 diğerinde 9. haftanın içindeydim. hiç belirtim yada kanamam olmadı. normal kontrole gittiğimde kalp atışı olmadığını söylediler. yanlış ilkinde ben kalp atışını hiç duymadım. ikincide 3 kez duydum. 4 kontrolumde durmuştuemily07 canım seninde daha önceki gebeliklerinde kalbi durmustu sanırım bnmde daha önce bu şekilde oldu sana sormak istediğim kaç haftalikken yaşadın bunları ve nasıl anladın
Canım hayırlı olsun senin dondurulmuş tedavimiydiÇatlatma iğnesini transferden önce yaptım sadece hayırlısı artık sağol canım cevapların icin