• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canım karından baktıracaksan 7+5 hatta 8 haftalıkken gitsen daha iyi. erken gidip kendini strese sokarsın. vajinal baktıracaksan 6+5 yada 7 haftalıkken daha erken duyan var ama herkes duyamıyor bu sefer sıkıntı başlıyor
Aynen canim bende erkenden gidip goremezsem sitres yaparim hem simdi hamile oldugumu bile anlamiyom biraz gec gideyim istiyorum Allahtan bir aksilik olmazsa ;) bilgi icin sagol canim

benim doktorum 7+0 da çağırdı. olması gereken en erkeen zaman dedi. daha öncesi duyulmayabilir strese girersin dedi
Bana da ayın 27 sinde randevu verdiler yani bebek tam 6+2 iken kese kesin görünür inşallah diyorum vajinal ultrason da ama sizin dediğinize göre kalp atışını duyamayada bilirim ki hemşirem de öyle dedi hayırlısı ALLAHTAN Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim yavrularımızi da bize bagislasin inşallah

Canim bisi sorcam kac haftalik hamileyken doktora gidersem hem kese hemde kalp atisini duyarim birde alttan degilde karindan ultrasyin istiyorum ne kadarlikken alayim?
Canım ben dün gittim. 6+4 biri 6+3 karından kalp atışlarını duyduk şükür :) garanti olsun dersen 7de git derim

Kizlar kalp atisi icin duyamazsaniz stres yapmayin kese boyutu eger 20 yi gectiyse anca o zaman duyulur demisti doktorum. Benim anca 7 de duyuldu

Hem test yaptırmaya korkuyorum hem deli gibi merak ediyorum kızlar gün yaklaştıkça heyecan basıyor beni ya nasıl cesaret edecem biraz dan hastaneye gidecem iğneye versem mi acaba kan bugün 9 günün transfer Gününü sayarsam 10

Hem test yaptırmaya korkuyorum hem deli gibi merak ediyorum kızlar gün yaklaştıkça heyecan basıyor beni ya nasıl cesaret edecem biraz dan hastaneye gidecem iğneye versem mi acaba kan bugün 9 günün transfer Gününü sayarsam 10
Korkma canım Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah dualarimdasin inşallah yavrun seninledir

Canim 5.gun eembriuosu ise belli olur artik dayanamiyorsan bak gitsin;)

canım idrarda çıkar bence

Korkma canım Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah dualarimdasin inşallah yavrun seninledir

Allah Razı olsun canım inşallah

Canim 5.gun eembriuosu ise belli olur artik dayanamiyorsan bak gitsin:KK66:

Beşinci gün embriyosu canım.:))

canım idrarda çıkar bence
Çıkar dimi artık normalde bugün adet günüm benim ama bu bir belirti değil dimi ilaçlar dan olmuyo

15965141_1465365840163884_2421399994434377103_n.png

Günaydın canım dün benim çok çok az pembeye yakın bir iki damlada sayılmayacak kadar az lekelenmem oldu yanlış hatırlamıyorsam sendede olmuştu çok korktum hastahanemi aradım bu haftada normal yerleşme kanaması olabilir dedi ama bilemeyiz düşükte olabilir dedi istersen bekle takip et devam ederse hastahaneye gel dedi sabah baktım çok şükür devam eden bir sıkıntı yok ağrım falanda yok sadece bazen kasiklarimda batma oluyor çok korkuyorum ona bişey olacak diye akıl almak istiyorum seninki nasıl oldu gectimi aynı mıydı durumumuz bide sence hastahaneye gitmelimiyim şuan tam olarak 5+1 haftalık

Günaydın canım dün benim çok çok az pembeye yakın bir iki damlada sayılmayacak kadar az lekelenmem oldu yanlış hatırlamıyorsam sendede olmuştu çok korktum hastahanemi aradım bu haftada normal yerleşme kanaması olabilir dedi ama bilemeyiz düşükte olabilir dedi istersen bekle takip et devam ederse hastahaneye gel dedi sabah baktım çok şükür devam eden bir sıkıntı yok ağrım falanda yok sadece bazen kasiklarimda batma oluyor çok korkuyorum ona bişey olacak diye akıl almak istiyorum seninki nasıl oldu gectimi aynı mıydı durumumuz bide sence hastahaneye gitmelimiyim şuan tam olarak 5+1 haftalık
canım benim hiç kanamam olmadı. sanırım karıştırdın. devamı yoksa korkma. jelde tahriş etmiş olabilir. eğer tekrar olursa hastaneye git iğne verirler.

Back