• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

birinde 7 diğerinde 9. haftanın içindeydim. hiç belirtim yada kanamam olmadı. normal kontrole gittiğimde kalp atışı olmadığını söylediler. yanlış ilkinde ben kalp atışını hiç duymadım. ikincide 3 kez duydum. 4 kontrolumde durmuştu
bmmde önceki 8 hafta 5 Günlükken dürüst tabi ben 11. haftada ogrenmistm.. şimdide aynı şekilde 9 haftadayim bi korku başladı bende mide bulantısı vardı 2 gündür yok kaşık ağrım vardı hep 2 gündür ağrıda yok bey olmamıştır inşallah bebisime :KK64:

bmmde önceki 8 hafta 5 Günlükken dürüst tabi ben 11. haftada ogrenmistm.. şimdide aynı şekilde 9 haftadayim bi korku başladı bende mide bulantısı vardı 2 gündür yok kaşık ağrım vardı hep 2 gündür ağrıda yok bey olmamıştır inşallah bebisime :KK64:
canım mide bulantısı hormon değerlerinin yükselmesinden oluyor. kürtaj olunca bile bir süre vücutta kalıyor. bence böyle şeylere bağlama. bebeğin iyidir. bol bol dua et. bende korkuyorum. daha kalp atışını bile duymadım. beni neler bekliyor bilmiyorum. hiç belirtim yok uyku hali dışında

7. gün için gayet güzel canım. zaten bugünden sonra artmaya başlar. daha yeni hcg dolanmaya başladı.
gözün aydın şimdiden :KK9::KK9:

Hayirli olsun canim saglikla devami gelsin

aynen cnim var hayirli olsun canim insallah kandada cikar mrv_krdnz mrv_krdnz le ayni transfer olmustunuz dimi 5.gun

canim benimde seninle basabas gdiyir.ben bugun kan vermeyi dusunuyirum senin cizgi baya belirgin bence ver sende :)

cok guzel canim tebrik ederim cok sevindim.bakalim bende kan vericem bugun.
çok sağolun kızlar inşallah iki gün sonra düzgün bişekilde artar

kızlar merhabalar hepinize bugun hastaneye gittim 3 tane yumurtam büyükmüş çarşamba yumurta toplama olacak hayırlısı artık daha çok heyecanlanmaya başladım

Canım hayırlı olsun tedavin ara ne kadar verdiniz birde yumurta kalitesi için bişe kullandınız mı ?

canım mide bulantısı hormon değerlerinin yükselmesinden oluyor. kürtaj olunca bile bir süre vücutta kalıyor. bence böyle şeylere bağlama. bebeğin iyidir. bol bol dua et. bende korkuyorum. daha kalp atışını bile duymadım. beni neler bekliyor bilmiyorum. hiç belirtim yok uyku hali dışında
inşallah iyidir gerçekten insan bikere de olsa böyle şeyler yasadiginda hep evhamli oluyor en son 10unda gttim duydum bebeğimin kalp atışını birdahaki randevumuz 7 martta ama daha erken gidicem sen ne zaman gidiyorsun

inşallah iyidir gerçekten insan bikere de olsa böyle şeyler yasadiginda hep evhamli oluyor en son 10unda gttim duydum bebeğimin kalp atışını birdahaki randevumuz 7 martta ama daha erken gidicem sen ne zaman gidiyorsun
bende cuma günü keseyi gördüm. 3 mart da kalp atışına gidicem. 5+3 haftalık daha

9 subat 5.gun du fakat 9.gun degerin 59 11.gun degerim 40 cikti cok uzuldum ilk denemem fakat 2 kere dogal yolla dis gebeligim oldu 2 tupumde alindi eger daha yolun basindaymisim

Benim de aynı durum oldu cnm çok kötüydü, kalp atışı durmaması için farklı bir şey yapıldımı bu tedavinde?

Back