2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canım benim hiç kanamam olmadı. sanırım karıştırdın. devamı yoksa korkma. jelde tahriş etmiş olabilir. eğer tekrar olursa hastaneye git iğne verirler.
Gunaydin canim
Napiyosun agrin sizin var mi..ben hala ayniyim turp gibiyim :)

Günaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım ((

Gunaydin canim
Napiyosun agrin sizin var mi..ben hala ayniyim turp gibiyim :)
merhaba canım. sürekli bir ağrım yok. arada bel kasık ağrım oluyor. koku hassasiyetim var. onun dışında çabuk yoruluyorum başka bir şey yok canım

Günaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım ((
Hayırlı haberlerini alırsın canım benim inşallah dualarimdasin Rabbim emeklerini boşa götürmesin inşallah

Kızlar benim embriyolar iki saatlik bir yola taşınmıştı ne bilim insanın aklına gelmio değil alakası var mıdır acaba

Kızlar benim embriyolar iki saatlik bir yola taşınmıştı ne bilim insanın aklına gelmio değil alakası var mıdır acaba
sanmıyorum canım nasipde varda oluyor. üzme kendini sanırım senin bir tane bebeğin vardı ona sarıl şükür et. rabbim gönlüne göre versin bir sonraki denemende olur inş. neden embriyolar 2 saat yol gitti

Tutunama
sanmıyorum canım nasipde varda oluyor. üzme kendini sanırım senin bir tane bebeğin vardı ona sarıl şükür et. rabbim gönlüne göre versin bir sonraki denemende olur inş. neden embriyolar 2 saat yol gitti

Urfa'da ki hastane kapandı canım d bakıra taşındı doktor geçtiği hastaneye taşıdı embriyoları

Hayırlı akşamlar kızlar bugün bahsettiğim gibi lekelenmem devam etti hastahaneye gittim doktor 5+1 de karından ultrasonla keseyi gördü çok şükür ki ben göbekli bir insanım inanın görünmez diyordum ama çok şükür gördüm Rabbim herkese nasip etsin inşallah kucağımada almak nasip olsun inşallah herkes inde benimde inşallah 27 sinde randevum var yine gidicem inşallah bana dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…