- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.081
Gunaydin canimcanım benim hiç kanamam olmadı. sanırım karıştırdın. devamı yoksa korkma. jelde tahriş etmiş olabilir. eğer tekrar olursa hastaneye git iğne verirler.
merhaba canım. sürekli bir ağrım yok. arada bel kasık ağrım oluyor. koku hassasiyetim var. onun dışında çabuk yoruluyorum başka bir şey yok canımGunaydin canim
Napiyosun agrin sizin var mi..ben hala ayniyim turp gibiyim :)
inşallah canım, güzel haberlerle dönGünaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım((
Hayırlı haberlerini alırsın canım benim inşallah dualarimdasin Rabbim emeklerini boşa götürmesin inşallahGünaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım((
verdinmi canımGünaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım((
Canım ne yaptın kan verdin mi senden haber bekliyoruz hayırlı haberler alırız inşallahGünaydın kızlar bana dua edin gidiyorum kan vermeye bugün 10 gün çıkar artık varsa da hiç olumlu düşünemiyorum inşallah yanılırım olumlu bir sonuç alırım((
Ağrın var mıydı hiçOlmadı kızlar 10 gün değerim 0 cıktı
Hayır canım agrım yoktu hiç zaten az cok anladım aslında agrım felan olmayıncaAğrın var mıydı hiç
Rabbim hayırlısını versin canim yılmak yok maddi manevi gücümüz yettiği yere kadar denicez inşallah alicaz evlatlarımızı kucağımıza.Olmadı kızlar 10 gün değerim 0 cıktı
Evet inşallah inşallah canımRabbim hayırlısını versin canim yılmak yok maddi manevi gücümüz yettiği yere kadar denicez inşallah alicaz evlatlarımızı kucağımıza.
sanmıyorum canım nasipde varda oluyor. üzme kendini sanırım senin bir tane bebeğin vardı ona sarıl şükür et. rabbim gönlüne göre versin bir sonraki denemende olur inş. neden embriyolar 2 saat yol gittiKızlar benim embriyolar iki saatlik bir yola taşınmıştı ne bilim insanın aklına gelmio değil alakası var mıdır acaba
sanmıyorum canım nasipde varda oluyor. üzme kendini sanırım senin bir tane bebeğin vardı ona sarıl şükür et. rabbim gönlüne göre versin bir sonraki denemende olur inş. neden embriyolar 2 saat yol gitti
anladım canım başka dondurulmuş varmıTutunama
Urfa'da ki hastane kapandı canım d bakıra taşındı doktor geçtiği hastaneye taşıdı embriyoları
gözünaydın canım çok sevindim ultrason resmini göremedimbuda ultrason resmi daha çok minnak kurban olurum ben onu bana verene
Evet canim yüklerken bir sıkıntı oldu galiba bu arada çok teşekkür ederim canım benimgözünaydın canım çok sevindim ultrason resmini göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?