• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

teşekkür ederim kızlar. biraz fazla yüksek değer değilmi sizce. 9. gün 134 13.gün 1034
asyahayat asyahayat anastasya2010 anastasya2010
Canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum inşallah olmayacak ta benim de 10.gün değerim 133.33 14.gün değerim de 808.1 bende başta biraz tırstım ama hemşirem olurmu çok güzel korkma artık değerin maşallah çok güzel dedi seninki maşallah çok daha güzel ikiz olabilir mi acaba kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosuydu maşallah korkma canım sıra kesede onuda görmek nasip olsun inşallah darısı isteyen herkesin başına

ikiz mi geliyor ne :)
bilmem ki :)

Canım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum inşallah olmayacak ta benim de 10.gün değerim 133.33 14.gün değerim de 808.1 bende başta biraz tırstım ama hemşirem olurmu çok güzel korkma artık değerin maşallah çok güzel dedi seninki maşallah çok daha güzel ikiz olabilir mi acaba kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosuydu maşallah korkma canım sıra kesede onuda görmek nasip olsun inşallah darısı isteyen herkesin başına
2 tane transfer oldu. tüp bebek merkezi daha aramadı ama buradaki doktorumu aradım. gözün aydın hamilesin dedi. değer çok yüksek değilmi diye sordum ikiz mi ne dedi birden. iki gün sonra test yap yine 2000 üzerinde çıkarsa gel muayene edeyim ultrasonda kese gözükür dedi :)

Benimde bugun 11.gunum 3.gun embriyosu 2 taneydi dun yani 10.gun idrar testi benimde nagatif cikti yarin 12.gunum test gunum Allahtan hayirlisi olsun insallah.seninkiler kacinci gun embrigosu kactaneydi canim
3. Gün embriyosu 3 taneydi çok umutluydum ama olmadı Hayırlısi demeden başka bişey gelmiyor elimden

teşekkür ederim kızlar. biraz fazla yüksek değer değilmi sizce. 9. gün 134 13.gün 1034
asyahayat asyahayat anastasya2010 anastasya2010
Canim benim ilk tedavimde 3.gun embriyosu 2 tane koymuslardi 11.gun degerim 147 idi ve ikizdi ama biri bana nasip olmadi digeri oldu cok sukur.tahminimce seninkide ikiz caniM Allah gonlune gore versin

Canim benim ilk tedavimde 3.gun embriyosu 2 tane koymuslardi 11.gun degerim 147 idi ve ikizdi ama biri bana nasip olmadi digeri oldu cok sukur.tahminimce seninkide ikiz caniM Allah gonlune gore versin
rabbim sağlıkla kucağıma nasip etsin tekede razıyım ben. çok acılar yaşadım.

bilmem ki :)

2 tane transfer oldu. tüp bebek merkezi daha aramadı ama buradaki doktorumu aradım. gözün aydın hamilesin dedi. değer çok yüksek değilmi diye sordum ikiz mi ne dedi birden. iki gün sonra test yap yine 2000 üzerinde çıkarsa gel muayene edeyim ultrasonda kese gözükür dedi :)
İnşallah canım hayirlisi olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına inşallah

bjuradaki doktorum 2 gün sonra gel test yapalım 2000 i geçerse muayene edyim kese görünür dedi. tüp bebek merkezi aramadı

Arkadaşlar:halay: şükürler olsun :dua:keseyi ve kalp atışını :KK200:gördüm okadar tedirgin ve heyecanlıydımki göremem bi sorunmu var diye çok çok düşündüm ama çok şükür hem kese hem kalp atışını görmek beni çok mutlu etti biliyorsunuz benim 12. Gün değerim 138 14. Gün 930 olmuştu doktorum ikiz olabilir demişti ama tek kese gördük bunada binlerce kez şükürler olsun inşallah Rabbim sizlerede bu duyguyu sağlıklı bi şekilde tattırsın hepiniz dualarımdasınız :dua:

Arkadaşlar:halay: şükürler olsun :dua:keseyi ve kalp atışını :KK200:gördüm okadar tedirgin ve heyecanlıydımki göremem bi sorunmu var diye çok çok düşündüm ama çok şükür hem kese hem kalp atışını görmek beni çok mutlu etti biliyorsunuz benim 12. Gün değerim 138 14. Gün 930 olmuştu doktorum ikiz olabilir demişti ama tek kese gördük bunada binlerce kez şükürler olsun inşallah Rabbim sizlerede bu duyguyu sağlıklı bi şekilde tattırsın hepiniz dualarımdasınız :dua:
gözün aydın canım. :anne:
benimde 9. gün 128 11. gün 365 çok merak ediyorum. :) tek mi çift mi.

alttan mı baktılar,gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

gözün aydın canım. :anne:
benimde 9. gün 128 11. gün 365 çok merak ediyorum. :) tek mi çift mi.
Rabbim inşallah acılarını bize göstermesin canım tek çift neyi layık görmüşse onu versin yeterki sağlıkla doğalım hayırlısıyla büyütelim

alttan mı baktılar,gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım alttan baktı doktor ilk baktı dedi kalp atışı için daha erken onu göremeyiz daha sonra Ultraşal yaparken birden aaa bak sen kalbide atıyo bu çok süper birşey dedi ay o anı anlatamam sevinçten nefesim kesildi inşallah sende bu duyguyu en güzel şekilde tadarsın canım bu Arada benim bugün 5hafta 6 günlük bebeğim

Back